Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 22
gripo spune:
CARMEN, la mine sunt permanent 24 de grade, tu zici ca as putea sa-l invat si fara shosetutze? O manca el des, si te-o obosi, dar merita, e adorabil, tot sa mushti la el.
alessia80 spune:
NEATZA!
INNI- vreau si eu....
sa dorm...
quote:
Originally posted by gripo
A, si fetelor, poate par tampita, dar mai am o intrebare, cum pantalonasii cu labuta i-au ramas mici lu' fi-miu, am tot cautat sa mai iau, dar cica astia se produc doar pentru bebei pana la 3 luni. Acu' eu n-as vrea sa trec la cirapei si pantlonasi normali, ca nu stau ciorapii in piciorusele lui deloc, cu ce sa-l imbrac? daca e baiat, nu pot sa-i iau strampi? ce naiba sa cumpar?
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
DORI- eu il imbrac mai tot timpul cu pantalonasi, sosete, papucei si chiar camasa!
Si daca tot am ajuns aici, iapriviti cat ii este de foame
gripo spune:
ALESSIA, mi-a placut bibele ala enorm

, Eu nu-l imbrac asa gros, al meu sta de cand ma stiu numai intr-un body varianat scurta, si pantalonasi, fara altceva, nici caciulita, nici dupa baie, si uneori ii transpira nasul, ca-i e cald, cand il iau in brate de ex., ca se incalzeste si de la mine.![]()
adameasca spune:
Vauva, a fugit iarna de la Buzau, e soare si frumos afara.
Ceea ce inseamna ca tre sa scot copiii afara si n-am nici un chef.
Mephala, e ca o gogoasa fi-tu, numa buna de mancat.
Cum rezisti programului de nesomn?
Dori, cum naiba nu gasesti pantaloni cu labutze? Ca eu am si mai mari...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
mexxa spune:
buna dimineata...
eu am pantaloni cu labute care cred ca o sa ii vina si la 1 an..asa de mari mari sunt..mai la toate magazinele din Iasi am vazut marimi asa mari.

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
inni spune:
Mananca 120, 150 ziua si seara 180.
Dorina....am inteles fenomenu
, dar eu cred ca face asa pt. ca are loc, in sensul ca body-ul respectiv e mare, ca daca ar fi marimea potrivita nu ar mai reusi sa-si stranga picioarele.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

pufymic spune:
Neata bucurii!
Dori eu ii dau strampi lui fiu-meu, fara jena
.De ce sa-l feminizeze?Ca doar nu ii dai cu rochita....
!Si la Alesio ii dau acum iarna si sunt linistita ca nu-i e frig copilului....
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
DiaB spune:
'Neata si la mine. Banuiesc ca nu mai e cafea. O sa incerc cuun capucino.
Aseara am stat treaza pana pe la 2.30 de nebuna ce sunt. Adica nu-mi era somn, eram prea agitata cu botezul. Si numai bine la 3 mi-a dat si Maia trezirea pt un papa scurt si la obiect si apoi iar la 7.Acu doarme bustean de pe la 8.
Mie nu mai imi trece herpesul asta de la gura si speram ca sunt si eu fara bube de botez
. Mi-a aparut de pe 30 si nu prea da semne de retragere. Ce recomandati ca remediu rapid pentru el?
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by gripo
ALESSIA, mi-a placut bibele ala enorm, Eu nu-l imbrac asa gros, al meu sta de cand ma stiu numai intr-un body varianat scurta, si pantalonasi, fara altceva, nici caciulita, nici dupa baie, si uneori ii transpira nasul, ca-i e cald, cand il iau in brate de ex., ca se incalzeste si de la mine.
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
La cat de fomist e, i-ar placea asa ceva
mexxa spune:
quote:
Originally posted by DiaB
'Neata si la mine. Banuiesc ca nu mai e cafea. O sa incerc cuun capucino.
Aseara am stat treaza pana pe la 2.30 de nebuna ce sunt. Adica nu-mi era somn, eram prea agitata cu botezul. Si numai bine la 3 mi-a dat si Maia trezirea pt un papa scurt si la obiect si apoi iar la 7.Acu doarme bustean de pe la 8.
Mie nu mai imi trece herpesul asta de la gura si speram ca sunt si eu fara bube de botez. Mi-a aparut de pe 30 si nu prea da semne de retragere. Ce recomandati ca remediu rapid pentru el?
Dianade Maia (18.10.06)
POZE MAIA
eu de cand ma stiu am probleme cu herpesuri..insa de 1 an folosesc LOCOID...e k spirtu...ma dau de cateva ori pe zi in acel loc si in 2-3 zile nu mai am nimic...
cauta la farmacie..trebuie sa gasesti..e putin cam scump da merita.

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...