Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 21
adameasca spune:
Nu e bine, nu e bine deloc sa nu mai stiu de mine 2 zile, ca daca las fata pe mana lu' tac-su la capitolul hranit, fotomodel o gasesc, asta n-are rabdare cu ea deloc sa-i suporte mofturile.
Si zau ca nu vreau sa-i ia locu' lu' fi-ta in gasca de fotomodele. ![]()
Da' de ce nu dai un whisky, sa facem un Irish coffee? 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
inni spune:
Ca tocmai ne-am integrat si m-am gandit sa nu ne dezintegram traditiile ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

gripo spune:
Mey fetelor, eu de 2 zile sunt racita cobza (va spuneam eu ca de cand am nascut toate bubele in fundul meu), adik nu am temperatura, doar probleme cu nasul atat, nu ma doare carnea de pe mine, nu am ameteli, nimik. Eu vroiam sa va intreb daca asta se ia, ca nu mai stiu, raceala sau gripa se ia? Si INNI, daca tot ai dormit asa de bine, zi-mi si mie ce altceva sa mai iau, in afara de paracetamol sinus. nu tusesc nu nimik, doar nasul si capul infundate.
A, si fetelor, poate par tampita, dar mai am o intrebare, cum panatolansii cu labuta i-au ramas mici lu' fi-miu, am tot cautat sa mai iau, dar cica astia se produc doar pentru bebei pana la 3 luni. Acu' eu n-as vrea sa trec la cirapei si pantlonasi normali, ca nu stau ciorapii in piciorusele lui deloc, cu ce sa-l imbrac? daca e baiat, nu pot sa-i iau strampi? ce naiba sa cumpar?
inni spune:
Nurofen de raceala si gripa
De ce nu ii iei body-uri..ca sunt pana la 1 an.
Amalia si paginutza ei 

putzuruca spune:
Dori, eu o imbrac pe Deea cu pantalonasi fara labute, ii pun sosete si peste ele ii pun botosei care se leaga de glezna, ca altfel ar sta numai cu piciorusele goale, pt ca la cat da din ele, ii sar sosetele.
Inni, la ce body-uri te referi?
Putzuruca
de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE 
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
gripo spune:
Pai INNI, body-uri folosesc, dar astea-s doar in partea de sus, in jumatatea de jos ma stresez eu, de fapt kestia e ca daca e baiat nu pot sa-i iau strampi mai inchisi la culoare? nu feminizez baiatu'?![]()
PUTZURUCA, am incercat si asa, dar al meu da intr-una din picioruse, parca ar fi calut, si nu rezista nimik din ce e pus numai pe labutzele lui.
o sa cumpar si nurofen
A, INNI, te referi la alea cu totul? pai nu sunt bune nici alea, ca se foieste intr-una, se aduna astea sus, si-i stau piciorusele indoite, ca nu mai au loc sa se intinda. Sper ca m-am exprimat destul de clar, ca sa intelegi fenomenul
inni spune:
Cu picioare cu labutze.
Amalia si paginutza ei 

gripo spune:
RALU, a mancat ALEXXIA ieri?
LEXI, MARIUCA ta cum mai mananca? ca si tu te vaitai de lipsa poftei de mancare.
INNI, AMI cat mananca o data la o masa?
Vauva spune:
'Neata si de la noi!Noi acum ne-am trezit![]()
Daca a mai ramas cafea as bea si eu o gura, ca la noi iar ploua si-s tare zapacita de cap.
Am vazut la stiri pe TVR ca in RO e iarna adevarata
, acolo la tine Ileana
.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
mephala30 spune:
Salut!
Gripo, eu ii dau body si o pereche de pantalonasi. Fara sosetele...la voi e asa de frig incat sa fie necesare sosetelele?
Cand citesc despre copilasii vostri cum dorm, sincer, va invidiez. Teo suge in continuare din 2 in 2 ore, zi si noapte. Cateodata papa si la o ora jumate...nu va mai spun cate kile are.
Daca va era dor de suncutzele lui, avem cateva poze noi: www.totsites.com/totimages/11503/231290-IMG_1489.jpg" target="_blank">aici si www.totsites.com/totimages/11503/231290-IMG_1489.jpg" target="_blank">aici
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru