Bucurii de sept - oct 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Adriana mica, eu n-am dat importanta la miscarile ei. Dar da din maini, picioare, isi ridica piciorusele in sus si funduletzul un pic, isi tine capul...

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Eeeee. Gata. Se vad. Ma chinui de 2 saptamani. Si culmea am reusit acum cand nu-mi mai merge nici mou-ul bine. La cat l-am trantit i-am distrus ledurile. Asa e cu astea optice...Pe celalalt il tranteam de 100 de ori dar il reparam pana la urma. Astea nu mai ai ce repara la ele. E al treilea deja.
Eu sunt de acord ca bebe ia anticorpi de la mama dar tot il indop cu oscilo de frica virozelor astora. Si pe mine de asemenea. Mai bine prevenim, dar la cum umblam haihui pe la toti copii bolnaviori mi-e teama sa nu ne procopsim si noi cu ceva. Si pe afara umbla virusii astia urati ca e toata lumea bolnava. Noi sper ca nuuuuuuu.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Oana nu ai incercat sa combini morcovul cu cartofi?Poate asa il accepta.

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Cri am uitat sa iti multumesc pt sfaturi cu privire la dermatita atopica. Am o intrebare: nu e buna si crema cu galbanele ca eu aici nu gasesc ceai de galbenele? Este crema de galbenele de la WELEDA, naturala. Dar o sa vin in RO la sf lui martie si o sa imi cumpar atunci.Si tu cum preparai baita cu ceaiul de galbenele si cel de pelin. Cam ce proportie faceai?Saru'mana!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Cri am uitat sa iti multumesc pt sfaturi cu privire la dermatita atopica. Am o intrebare: nu e buna si crema cu galbanele ca eu aici nu gasesc ceai de galbenele? Este crema de galbenele de la WELEDA, naturala. Dar o sa vin in RO la sf lui martie si o sa imi cumpar atunci.Si tu cum preparai baita cu ceaiul de galbenele si cel de pelin. Cam ce proportie faceai?Saru'mana!

POZE

Vauva, e ok Weleda, ti-am spus eu mai demult ca ii dadeam lui Luk pentru hidratare inainte sa iesim afara, la plimbare...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

quote:
Originally posted by Vauva

Oana nu ai incercat sa combini morcovul cu cartofi?Poate asa il accepta.

POZE

O sa le amestec dupa ce ii dau fiecare vegetala singura sa vedem daca nu face alergii la vre-un aliment. Aici recomanda fiecare aliment dat singur pe o perioada de 3-5 zile si dupa ce ai trecut prin toate poti incepe combinatiile.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Oana, ce vegetale i-ai dat pana acum?

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Adameasca saru'mana da de la tine stiu de crema de aia am si zis ca mi-am adus acum aminte.

Oana si aici e la fel dar poti sa combini de ex. cartoful pe care l-a mancat 3-5 zile singur cu alta vegetala si daca cumva apare alergie atunci stii ca este alimentul nou pe care l-ai introdus si il scoti si poti incerca cu altul. Mie asa mi-a zis alergologul. eu de ex am incercat prima data cartoful simplu, apoi vreo 2 zile morcov si apoi cartof-morcov, cartof-conopida si urmeaza cartof-broccoli si cred ca cartof-dovlecel.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Adriana nu mai spune ca Dudu e in urma, nu ai de ce sa iti faci griji. Fiecare copil creste in ritmul lui. Eu am aceleasi temeri, mai ales ca David e prematur, dar vorbind cu mamicile de la prematuri m-am linistit.
In legatura cu faptul ca ii cade caputzul pe spate cand il ridici in fundulet, bebe avea aceeasi problema, am fost sfatuita sa continuu sa il ridic pentru a-si exersa muschii gatului. Am continuat sa il ridic si acum nu mai avem nici o problema. Deci totul se rezolva cu multa joaca si exercitiu.
Pupici lui Dudu, ma bucur ca papa bine, poate era doar de la formula diluata.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Oana, ce vegetale i-ai dat pana acum?

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Cartofi, dovlecei si conopida, am incercat si morcov dar fara succes e iachhhhh.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput