Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
tanima_i2002 spune:
Aaaa, mai avem o problema: baloseste foaaaarte rau. Se uda pe bluzite pana la brau? Sa fie oare de la dinti? De abia are 2.5 luni si gingia nu e deloc rosie.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili, mai este o ieseanca, Alipiticot parca o cheama, dar n-am mai intrat deloc pe forum de cand a nascut. Ca eram 9 iesence, 8 cu baietzi si doar eu cu fetitza
Asa e, eu v-am nominalizat din memorie si fiindca Alipiticot nu scrie des am sarit-o. Imi repar acum greseala incluzand-o in Gala laureatilor.
Gety, la Iasi nu este magazin Z. Eu mi-am luat de la Bucuresti mai multe body-uri ptr varste diferite.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Ca veni vorba de botez. Fetele care ati facut botezul la un restaurant, ati luat bb-ii cu voi?
Noi facem la un hotel care are si restaurant, am luat o camera ptr noaptea aia si-o sa-l hranesc pe bebe acolo impreuna cu alte 2 mamici cu bebei nascuti in octombrie. Apoi o sa-l tin in carucior si-o sa stam in sala together.
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by mexxa
Eu m-am uitat dupa cereale Nestle..da nu am vazut decat dupa 6 luni....de care ar trebui sa ii dau acum la 4 luni,ce denumire au...(am citit undeva pe forum ca sunt pt 4 luni)
Si borcanele din alea cu piureuri...cum se cheama..unde gasesc asa ceva, la alimentari??[/blue][/b][/font=Comic Sans MS]
Gasesti in farmacii cereale de la 4 luni in sus si borcanele cu mancare. Sau la Metro parc-am mai vazut.
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alessia80
Ahhh, am m-am intalnit intr-un final cu MAMILILI[ce ti-e cu desinul asta]. E o super draguta! Ma bucur ca am avut ocazia sa o cunosc si de-abia astept sa ne reintalnim! Cat despre MATHIAS... e un frumos...mai finutz decat in poze, daca se poate asta!...[/maroon][/b][/font=Century Gothic]
Ce repede ati ajuns la Buk! Vroiam sa le zic fetelor ca ne-am intalnit dar am zis ca mai bine astept s-apari si tu la orizont. Mooor de ciuda ca aveam aparatul foto la mine si nu mi-a dat prin gand sa facem o poza. Eh, next time. Ma bucur ca te-am cunoscut iar conversatia noastra mi-a facut mare placere. Ai o familie minunata! Iti multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ai adresat.
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Intrebare: cand ii faceti baitza lui bb, de fiecare data il spalati si pe cap? Eu o spal pe Maia aproape zilnic si de fiecare dat o spal si pe caput. Acum stau sa ma gandesc daca nu e prea des, ca nici eu nu-mi spal parul zilnic.
Eu nu.
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Gripo, bebe al tau vrea in fundulet dar ce ma fac eu cu al meu ca vrea numai in picioare?
Si-al meu la fel. Ii place sa fie sustinut de sub brat si se sprijina pe picioruse. De ieri a-nceput sa se rostogoleasca mai tare, stie sa se impinga in piciorus ca sa-si ia elan si sa se invarta. Mama zice ca de obicei pe la 4 luni fac asa copiii. Eu ma gandesc ca are muschii mai puternici ca-l pun sa inoate in cada cand ii fac baie.
Poze Mathias
MamiLili spune:
Mamaaaaa numai eu am scris pe pagina asta...scuze c-am monopolizat pag 9.
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Gigi25 spune:
Am avut o revelatie. Deoarece bb a facut un kk mare, si care s-a ridicat in pampers, am descoperit ca pampersul are o bobalcutza-buzunaras in partea de jos-mai exact intre picioare. In acea bobalcutza ar trebui sa se adune (probabil) kk, in ipoteza ca bb ar avea anusul cu vreo 5 cm mai jos. Deoarece anusul lui bb nu este pozitionat in dreptul bobalcutzei-buzunaras, respectivul mushuroi de kk se ridica spre spate. Asadar, problema nu e la pampersi, ci la bb, ca refuza sa stea cu funduletul in acea bobalcutza. Cum or face kk copilasii cercetatorilor de la Pampers? Oare au anusul cu vreo 5 cm mai jos, sau se straduiesc sa depuna mushuroiul in acea bobalcutza-buzunaras? Deoarece si alte mamici au avut aceeasi problema cu Pampersul, inseamna ca bucuriile de sept-oct refuza sa se conformeze modelului promovat de Pampers? Ca nu cred sa fie ceva in neregula cu Pampersul...
simoky spune:
LA MULTI ANI 2007!!!
Mai fetelor dar stiu ca sunteti tare vrednicute..ca niste furnicute!
Noi de revelion am petrecut foarte bine. Am fost la sora mea (care are o fetita de 2 ani) am mancat, pe la 21:00 am culcat copii si am stat pana la 4 dim, cand David s-a trezit si si-a cerut portia de papa …Asa ca pe la 4:30 ne-am culcat cu totii…
Am vazut ca exita din nou dispute in legatura cu alaptatul…eu sunt adepta alaptatului cat mai mult cu putinta. De ce? Nu stiu, poate fiindca asa am fost obisnuita..mama ne-a alpatat pe amnadoua pana la 9 luni respective 1ani si 2 luni.
Desi, credeti-ma cateodata asa-mi vine si mie sa trec la lapte praf, macar sa stiu sigur cat mananca, ca sa numai vorbesc de celelalte avantaje pe care le-a enumerat amarantina…
Oricum eu ma rog la Dumnezeu sa am lapte pana la 6 luni, ca dupa aceea sa incpe diversificarea…si daca voi avea lapte mai mult, cu atat mai bine…oricum mi-am propus ca prin septembrie sa ma intorc la munca asa ca…
Si noi avem botezul pe 13 ianuarie. Nu mai stiu exact cine a zis ca are un site cu tortuti interesante…daca se poate imi trimite-ti si mie link-ul?
DiaB in legatura cu baita eu ii fac lui David baita pe cap in fiecare seara. Nu stiu daca e bine sau nu dar eu asa am apucat..sora mea I-a facut baita la fel nepotelei mele si nu a patit nimic…oricum nu am auzit ca spalatul sa fac rau!
Ramomar , David seara dupa baita si papa adoarme singurel la el in patut. Are o balena-jucarie care canta vreo 10 min o melodie lina foarte placut…asa adoarme seara. In restul zilei ce sa-ti spun, cand e taica’su acasa il ia in brate, se plimba cu el vreo 5 minute si gata…acum, de exemplu, fiindca sunt doar eu cu el, l-am pus in patut cu suzi in gurita, l-am mangaiat pe cap si vad ca a adormit..cat il tine nu stiu!
Mai citesc si revin…
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!