Bucurii de sept - oct 2006 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Pufymic, multa sanatate!
DiaB, eu imi spal fetita la 3 zile, din cap pana-n picioare.
Eloise, si eu imi spargeam ulcioarele cand coceau, cu ac de seringa steril si apoi stergem cu spirt/ Nu se apucau iar de copt. Dar le scoteam si "radacina". Aia produce puroiul.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Va multumesc la toate pt raspunsuri.
Simoky, am vazut ca noi 2 am nascut in aceeasi zi si la acelasi spital. Tu pe la ce ora ai nascut? Eu am nascut prin cezariana seara pe la 10, dar am stat in salon de nasteri naturale (salonul 37 ca nu pot uita deloc nr asta) de dimineata de la 8 pana seara la 10 si a doua zi dupa operatie pana pe la 5 dupa amiaza, ca de.... asa a fost sa fie, mama ei de treaba.
Ma gandesc ca poate ne-am vazut pe acolo, cine stie...

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Tanima, si bebe Radu baloseste, baloseste, de nu se mai opreste. Nu sunt semne ca ar aparea dintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

DiaB legat de botez..noi facem la hotelul la care lucrez eu si prin urmare vom avea si cateva camere acolo..asa ca probabil il voi tine in camera cu una din bunici!!!! Dar asta nu inseamna ca atunci cand vom taia tortul nu-l voi aduce..pai sa vada si baiatul tortuletul,nu?!!!

Mai dar cate greseli am facut la mesajul anterior..asa e cand ma grabesc, nu de alta dar sa nu se trezeasca bebe ca aia sunt!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna mamici!

Astazi am fost si noi la control. Asa cum am zis noi suntem la categoria "usoara" .Avem 6150 kg si 55cm. Am discutat si noi despre diversificare astazi cu pediatra Eu continui cu pireurile de legume si o sa ii introduc seara fulgi de orez sau porumb.Astazi am mancat ffff bine cartof cu conopida. M-am oprit eu sa ii dau ca mi-era frica sa nu o doara burtica.deschidea o gura maree cand ma apropiam cu lingurita... Aici sunt recomandati fulgii de orez sau porumb de la 4 luni pentru ca sunt mai usoare ca cerealele. Sa va zic ca aici pe cerealele de la Nestle de orez, porumb scrie ca se dau incepand cu luna a-5-a. Se incepe cu acest tip de cereale ca sunt mai usor de digerat pt bebe si risc alergenic mic dupa cate stiu eu. de sucuri nu mi-a zis nimic. doar pireuri sa fie facute si fructele deocamdata.or fii sucurile mai acide la stomacel???

Ralukutza sa stii ca si eu am lasat-o pe Bianca sa ceara ea de mancare cand ii trebuie. Si m-am relaxat total si eu si ea. Eram si eu obsedata sa ii bag biberonul in gura tot la 3-4 ore si sa manance peste 700 ml. Acum a scazut ce-i drept cantitatea, are zile cand mananca si 500 si ceva dar nu stiu de ce eu m-am linistit. Poate ei atat ii de ajuns in perioada asta. eu una am luat hotararea sa nu o mai indop cu sila, de teama urmarilor descrise de Ileana, pe care le tot auzeam de la multa lume.

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

A mea, cand papa tzitzi, ori da ochii peste cap si lasa pleoapele in jos, asta cand i-e somn, ori se uita pe pereti, ori la bluza mea. Rar mi-arunca o privire.
Ne-am luat trimitere la dr. oftalmolog. M-a trimis la dr. Costin Dan de la spit. de Neurochirurgie. Sper sa nu-i descopere ceva grav si sa treaca repede cu tratament adecvat.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Vai, acum am vazut ce pitica am facut-o pe fii-mea!Am vrut sa zic 65 cm.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

asa, am revenit:

alexia se ridica in fund aproape singura. se agata cu manutele de pantaloni, si da-i tot inainte, si se chinuie pana se ridica. dar cade repede la loc! daca sunt cu mainile prin preajma ei, se agata de mine si se ridica mult mai usor. sau daca sunt aplecata spre ea, s-o schimb, s-o iubesc, se apuca de bluza mea si...iar e in fund...deci nu prea se mai pune probl sa n-o tin in fund ca n-am cum. in schimb daca-i in fund, tot nu e bine! vrea in picioare. se propteste in mine de ex si da sa se ridice. nu reuseste desigur dar presimt ca nici mult nu mai are...

cred ca am dovedit-o cu papatul cel putin pe moment. de la 9.30 la 11.00 ne-am chinuit cu un bibe de 100ml, am lasat-o apoi pana la 14.00 cand a inceput sa planga. a ras 140ml! mi-am zis ca vreo 5 ore n-o mai aud! pe la 17.10 s-a pus pe-un plans nenica de ziceai ca moare. am zis s-o mai las sa-i fie cu adevarat foame dar n-a fost chip! m-am trezit cu familionu' la usa ca..."ce-are fata, de ce plange asa?". i-am dat! iar 140ml! a adormit epuizata de tras incontinuu fara oprire la atata amar de lapte....

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

DiaB ma crezi sau nu dar numarul salonului nu-l mai stiu Am nascut la 09:30 dimineata si pana pe la 17:00 am stat la lauze, era un salon vis-a-vis de sala de nasteri...pe urma m-au mutat...

S-ar putea sa ne fi vazut pe-acolo...dimineata pe 19 oct ne-au dus pe mai multe mamici la o radiografie la plamani parca...tu ai facut?
Nu stiu pentru ce era dar stiu ca erau mai multe fete...

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Msl o prietena a patit la fel cu fetita ei doar ca era mai mare. Nu a patit nimic doar ca mamica s-a speriat foarte tare. Urmareste totusi sa nu aiba vreun hematom, ceva vanat pe undeva.

Pufy va doresc din tot sufletul multa sanatate! Mai da ce de virusi circula pe la voi!Saracutu Nicolas! Cu ce i-ai scazut febra?

POZE

Mergi la inceput