Bucurii de sept - oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 12
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Ralu, cojitele se fac tocmai de la spalat excesiv. Deci ar trebui sa revii la o zi da una nu.
serios? si io care ziceam care ma simteam vinovata ca tin copilu nespalat la cap prea mult timp!
merci de sfat!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Mirabelac spune:
Fi-miu are o logoreee maxima... vb. toata ziua cu noi dar si de unul singur, de cateva zile nici sa pape nu poate ca mai are ceva de spus, ma distreaza tare, trage cat trage din san si apoi il scoate afara, se uita la mine si gangureste, scuipa, mai zice cate ceva si apoi se intoarce si papa in continuare
cred ca seamana cu tac-su care ma toaca toata ziua la cap...
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
_Ralu_ spune:
si io tot treaza o pun la ea in patut si adoarme gangurind, singurica!
dar, f important, sa fie linistita, vesela cand o pun in patutz, nu sa urle din toti rarunchii! ca atunci adoarme de epuizare si mi-e mila de ea! nu demult am fol aceasta metoda, cu lasatul sa planga, dar am obs ca nu e eficient. avea efect 2-3 zile, apoi o luam de la capat!
acum, inainte de culcare, o iau in bratic, ne iubim, vb, radem...si o pun in patutz! gangureste, vb, chiuie singurica si intr-un sf adoarme....
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
offff pufy, cat de mamica grijulie esti tu, si tot nu se mai termina problemele.....sanatate multa la pui i tie ca sa poti avea grija de ei asa cum trb!
o intamplare fericita...
ramomar spune:
multumesc fetelor de raspuns
. sunteti niste norocoase daca va adorm puiutii singuri la ei in patuc.
eu nu inteleg cum cateodata (mai ales dimineata) adoarme singura la e a in patut, dar dupa- masa nici sa o tai. Mai incerc si eu, desi palnge de mama focului dupa 5-10 minute, deci nici vorba de somn.
Probabil am gresit de la inceput, nu trebuia sa o adorm in brate.
A dormit 10 min., s-a trezit plangand, am pus-o la noi pe pat si acum nu are treaba, rade si chiuie, desi nu a dormit nici macar o noapte cu noi in pat. Vai greu e sa-i intelegi si pe bebelusii astia
pufymic multa sanatate! Si in Oradea foarte multa lume e racita, ba cu viroze, ba cu pneumonii, dar preodomina virozele. Mi-a fost si frica sa o scot zilele acestea afara.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
cri19 spune:
PUFY uite un
si de la noi sa se faca repede bine Nicolas.
Am uitat sa va spun ca pediatra a zis ca nu e racit Andrei si nu prea intelege de unde excesul de mucisori.Am cumparat si noi azi bastista bebelusului, sa vedem daca avem mai mult spor la scos mucisori.
Al meu pui adoarme doar la mine in brate eventual si cu tata in gurita.Am incercat sa-l las in patut si vesel si plans,dar nici un rezultat;pana nu-l iau in brate nu adoarme.
DiaB spune:
Si Maia adoarme destul de des singurica la ea in patutz, dar mai greu seara dupa baie. De obicei adoarme la tzitzi, pana sa termine de mancat. Incerc eu sa o trezesc dar degeaba, cand intra somnul in ea nu mai am cu cine vorbi. Mai sunt si mici exceptii, dar asta e, n-avem copil perfect :)
Am plecat sa dau comanda de lumanare pt botez. noi avem 2 randuri de nasi si tot eu ma ocup de treburile lor, ca un rand e din Piatra-Neamt (nasii nostri de cununie) si celalat (adica sor mea) au venit din Montreal ![]()
Diana
de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
tanima_i2002 spune:
Diana eu am tinut bebelusul toata seara cu mine la botez, dar fiind un botez mai restrans am rugat fumatorii sa fumeze afara si toata lumea a fost multumita, nu numai eu, ci si nefumatorii. A fost prima petrecere la care am plecat acasa fara sa miros a tigari. Eu sunt nefumatoare convinsa.
Gripo, bebe al tau vrea in fundulet dar ce ma fac eu cu al meu ca vrea numai in picioare? Pe spate nu mai vrea deloc. Si cand doarme vrea sa il tin cu capul mai sus. De altfel el este un copil foarte cuminte, adoarme singur, sta in patut si cate o ora singurel... Dar ma dispera cu statul asta protzopit in picioare, sa vada el tot, sa nu piarda nimic.
Monique de ce te grabesti cu diversificarea cand ai tzitzi? Lasa copilul sa manance ce e cel mai sanatos. Mai e timp pana la 6 luni.
In privinta alaptatului, mie mi-a dat o mare libertate de miscare: am scapat de biberoane fierte, de timp pierdut prin bucatarie cu fiert apa preparat lapte etc, ma duc unde vreau eu si cand vreau eu fara sa ma gandesc ca ce fac cu masa bebelusului. Si asta ptr ca bebe este totdeauna unde sunt eu. L-am luat cu mine peste tot si i-am dat sa pape si in deplasare ca am avut tzatzica cu mine. Cand era mai cald si afara ma bagam pe o banca mai retrasa, puneam un scutecel si scoteam tzatzi sa pape bebe. Fiecare face cum stie ca ii este mai bine. Ptr mine ar fi fost un chin sa fac la biberoane. E lejer asa. Dar mai stiu si ca nu am avut momente mai frumoase in viata decat cele in care bebe suge din tzatzi si ma priveste in ochi.
Rares de o luna de zile vomita f tare si am inceput sa ii dau Debridat. Am observat ca de cateva zile e f somnoros. Sa fie oare de la debridat? La pranz dupa ce doarme 2-3 ore afara mai doarme si in casa tot asa. Ar trebui sa ma bucur, dar toata ziua motaie in rest si nu pot sa ma apuc de nimic ca nu stoi cand se trezeste.
Si vroiam sa va intreb si eu de cate ori fac bebelusii vostri caca pe zi ca pe mine m-a disperat: face de 4-5 ori cel putin si de fiecare data de murdareste pana la gat aproape, nu mai sunt multumita deloc de pampers de cand am trecut la nr. 3, probabil voi trece pe hugys sau libero.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
lakioana spune:
quote:
Originally posted by ramomar
am si eu cateva intrebari: voi cum ii culcati pe puisori? in brate? in carucior? singurei in patut? eu de vreo cateva zile sunt disperata cu asta mica. Pana acum adormea in brate pe pernita ei si apoi o puneam in patut, dar de cateva zile plange de mi se rupe sufletul, cand o iau in brate sa o culc si apoi nicaieri nu e bine, nici in patut, nici in leagan, pur si simplu nu mai stiu cum sa procedez. M-am gandit si la varianta ca fata mea nu vrea sa dorma si gata, dar am observat ca de cele mai multew ori ii cad ochii in gura, de acee insist cu lenganatul, chiar daca plange, caci intr-un final tot adsoarme pt jumate de ora sau chair o ora.
`````````````````````
mami fericita dePATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
Pana acum Reby nu voia sa adoarma decat in brate, dar si acolo dupa plansete excesive. In ultima saptamana insa...totul s-a schimbat: E foarte cuminte, rade mult...si ce e mai important, adoarme ori singura in scoica...uitandu-se pe pereti, ori daca o tin eu de manutza. Faza asta cu manutza...e de-a dreptul extraordinara; se agita ce se agita in scoica, fara sa planga... si daca o iau de manutza, se linisteste dintr-o data si in maxim 3-4 min. e adormita dusa. Nu stiu ce sa fie...sotul meu spune ca dragoste...si apropiere sufleteasca. E intr-adevar extraordinar. Ea...care nu adormea decat dupa multe urlete , plimbari si rugaciuni...
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
_Ralu_ spune:
hi hi, si noi tot doua perechi de nasi! si und emai pui, ca unii tot moldoveni, ba chiar de pe langa piatra! si tot noi ne-am ocupat de lumanari si chestii de-astea!
offf, si eu tre sa ies sa-mi iau anticonceptionale, ca la farma de langa sotul meu e inventar si n-are nicio alta farma prin apropiere....
o intamplare fericita...