PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ani_nutu

a.cicel - Ce lapte praf i-ai dat? numai milumil? Si noi am papat mixt pana la 2 luni si apoi numai praf NAN1. Dar noi ne-am nascut cu 48 cm si 2600g, cu toate ca si mami si tati sunt mai inalti si "zdraveni", ca sa nu zic grasi.
Mihaita a luat f. bine in greutate, nu este nici gras, nici slab. De-asta nu-mi fac prb. ca inca nu mananca bine cu lingurita. Deocamdata nu i-am bagat carnica...mai asteptam vreo 2 sapt...pana invatam sa papam bine cu lingurita, zic eu.

Numai milumil i-am dat. Si ia foarte bine in greutate, in conditiile in care are intre 2 si 4 scaune pe zi. Foarte rar se intampla sa aibe numai unul. Cam o data pe luna. E adevarat ca si cand are 4, de fiecare data face mai putin decat in mod obisnuit. niciodata nu a fost constipata. Inca nu i-am dat biscuite ca adaos la pireul de fructe. Doar legume si fructe mananca. Si din cand in cand cereale cu lapte, tot de la milupa. dar cam de 2 ori pe saptamana. O cutie imi ajunge o luna si daca mai ramane ceva, arunc pt ca maxim 4 saptamani poate fi tinuta deschisa punga.

[red]Tweety[red/] felicitari pentru dintisorul 2. Noi il asteptam inca pe primul.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Ani_Nutu la primul dintishor nu mai stiu cata vreme s-a vaitat pana a rasarit, dar stiu ca avea 4 luni si 2 zile. Azi are 4 luni si 3 saptamani si aparut cel de-al doilea. Oricum, din cate povestesti si puiului tau ii vor iesi cat de curand ca tot asa se manifesta si Clara. Multa rabdare! Uite niste de incurajare!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariana

mamici, voi cumparati laptele praf sau il luatzi gratuit?
noi inca papam san dar de curiozitate...

Dariana si Darius (30.07.2006)

Eu il cumpar. Pt ca aici se da gratuit Lactovit, pe care Bianca nu il mananca, inca. Dar dupa 8 luni o sa incep sa ii dau sa vedem. Atunci oricum nu va mai manca atata lapte. Asa ca acum facem provizii, ca dupa 1 an nu se mai da nici asta gratuit.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

[red]Tweety[red/] felicitari pentru dintisorul 2. Noi il asteptam inca pe primul.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Tweety - voi ati folosit tetine ortodontice? Eu laptele i-l dau cu tetine rotunde. Poate de-aia nu vrea decat apa sau ceai. Vai, si ce scandal a facut azi-nopte...nu a vrut decat ceai si este prima data cand papa lapte decat 1/2.
Of...sper sa-i treaca mancarimile astea la gingii cat mai repede...ca mi-e mila de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna la piersicute si mamici!
In primul rand va uram un an nou plin de bucurii si multa putere sa crestem micii teroristi !
In al doilea rand Andreea esti o super draguta ca de obicei! Multi iti trimitem noi adica mami si Vladimir. Specific ca nu mai este Osama. Este un copil model (ptiu sa nu-l deochi).
Program Vladimir ca am vazut ca se tot discuta:
7.00 trezirea 180 ml lapte si 2 cupe cereale.
10.00 banana cu mar si portocala si cateodata un biscuite petite beure si branza de vaci.
13.30-14.00 piure de legume cu carnita de vitel si branza de vaci.
17.00 180 ml lapte cu 2 cupe cereale
20.30-21.00 210 ml lapte cu 3 cupe cereale.
Noaptea nu se mai trezeste doarme dus.
Asta pt ca ziua il tin cat mai mult treaz. Doarme de pe la 11.00 la 13.30-14.00 si cam atat. Cateodata il mai fura nite somnul mai pe dupa-amiaza.
Nu am mai apucat sa scriu pentru ca am plecat la munte fara bebe si am ramas inzapeziti. Am ajuns abia vineri si de atunci recuperez ce ati mai scris si stau si cu fimiu. In plus ieri am avut tot felul de invitati si nu am avut timp deloc. Aseara am cazut franta la 21.15 .
Andreea am citit prin ce ai trecut. Cum se simte mama ta? Este bine? Tu chiar ai nevoie de putere! Mai povesteste de Ari ca sa mai radem si noi. Cum mai este cu mancatul. Al meu vad ca s-a stabilizat pe putina mancare drept dovada intr-o luna a pus doar 250 g. Are acum la 5 luni jumate 8.750 kg si 74 cm. eu zic ca e bine. Oricum nu ma inreseaza cate kile are avand in vedere ca arata bine.
Am plecat la pasat fructe. Mare noroc cu blenderul .
pupici!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta burtik Andrei Vladimir BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Si eu cumpar laptele Milumil 2, dar abia am inceput.
Este cam costisitor, dar ce sa ii faci?

a.cicel dar ce tre sa faci ca sa iti dea lapte gratuit? As lua si eu chiar daca nu o sa ii dau bebeului, dar din curiozitate.

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389

Pozici mai noi:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ani_nutu

Tweety - voi ati folosit tetine ortodontice? Eu laptele i-l dau cu tetine rotunde. Poate de-aia nu vrea decat apa sau ceai. Vai, si ce scandal a facut azi-nopte...nu a vrut decat ceai si este prima data cand papa lapte decat 1/2.
Of...sper sa-i treaca mancarimile astea la gingii cat mai repede...ca mi-e mila de el.

Iubita, ea papa doar san. Intr-adevar a mancat mai prost in perioada cu aparitia dintisorilor. Lasa ca-si revine si piticul tau. Curaj, mamico!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Continuarea Aici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryion

Si eu cumpar laptele Milumil 2, dar abia am inceput.
Este cam costisitor, dar ce sa ii faci?

a.cicel dar ce tre sa faci ca sa iti dea lapte gratuit? As lua si eu chiar daca nu o sa ii dau bebeului, dar din curiozitate.

Pt laptele gratuit mergi la medicul la care e inscris bb si ii ceri reteta de lapte. Mie imi da 5 cutii pe luna. Sunt anumite locuri unde se elibereaza laptele, nu peste tot, asa ca intreaba pediatrul de unde trebuie scos.
cat priveste costul laptelui, eu iau milumil de la sensiblu. Am card la ei si e mai ieftin cu aproape 100 de mii fata de restul farmaciilor, si chiar decat in metro, selgros si altele.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput