PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 30
adelapop spune:
amiss_zip vad ca si tu ai facut incercari
cred ca toate patim la fel panala urma
si eu sunt disperata acum ca bianca nu mai papa
de fructe nu se satura si nici lapte nu ia in completare suficient ci suge anemic cateva minute adica 2 sau 3 si mai vrea papa peste 5 ore....zic si eu
ma dispera ca nu mananca
ai vostri mananca fetelor?????
quote:
Originally posted by amiss_zipquote:
Originally posted by mada_mxm
Fetelor am si eu o intrebare: oare fata mea e gata de solide?
Ca ea bea de 4 ori pe zi cate 210 ml de apa cu 7 masuri de lapte, ca pe cutie scrie ca asa trebuie pana la 6 luni, deci in total cam 230 de ml de lapte odata si efectiv le scurge le termina nu mai ramane nimic e curat biberonul si uneori mai miorlaie si mai devreme de 4 ore. Stiti ca eu am mai incercat sa ii dau cereale si piure de fructe dar nu i-au placut deloc si am zis ca mai astept.
si acum ma intreb daca ea la 4 luni jumate are 8, 140 de kg sa ii dau cereale? Mi se nu se ingrase prea tare. Sau sa incerc cu supa de legume sa ii dau la inceput zeama si apoi cate o leguma pasata?
Aici daca ii intrebi ei zic sa incepi de la 6 luni si atunci cu piureuri de fructe si cu cereale.
Voi ce credeti sa incerc cu supa? Sau sa mai incerc iar cu cereale?
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Si mie pediatra mi-a recomandat sa incep cu pireu de legume apoi sa introduc carnitza apoi fructele dimineata apoi cereale seara. Intervalele intre ele fiind de 1, 2 saptamanide la caz la caz.
Petra in schimb nu a acceptat legumele. Si atunci pediatra a zis ca pot sa intrerup legumele si sa reincep cu supa pentru a obisnui copilul cu gustul. Altfel e posibil sa mi le refuze si cand va creste.
Eu zic sa ii dai pireu de legume, il faci mai dulce (pui o lingura de cereale in el) si daca nu ii place scoti cate o leguma sa vezi ce ii place sau intrerupi cateva zile si ii dai fructe dimineata si reincepi cu supa de legume.
La Petra am intrerupt legumele 1 2 saptamani si am reluat iar cu pireu de legume si l-a acceptat muult mai bine.
Succes!!www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
scumpei
Bianca Maria
adelapop spune:
alina2006 stai linistita cu laptele praf ca eu ii dau biancai san si tot nu imi papa bine, trage 2 sau 3 minute si gata ...rade - imi vine sa imi iau campii.....
quote:
Originally posted by alina2006
adelapop cand citesc ce scrii tu parca ma vad pe mine! tare stresate mai suntem noi cu mancatul asta al copiilor nostri1 pe mine una m-a disperat, are intruna toane1 azi ii dau ceva si vad ca-i place, maine ii fac la fel si nu-i mai place! n-avem succes nici cu milumil!imi vine sa ma duc la nebuni!!!
adi_nutu eu nu cred ca nu-i place lingurita, s-ar putea intr-adevar sa nu-i placa papica! ai grija la consistenta mancarii ca a mea daca e prea groasa sau prea subtire nu vrea!!!
pupici
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Iana-Daria si Mami Alina
scumpei
Bianca Maria