PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 28
Consi spune:

6 luni
MATEI STEFAN
5 luni
MARIA ALEXIA
MARIA THEODORA

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
Ani_nutu 35 grade sau 25 de grade? Sa-mi trimiti si tu daca vrei data nasterii sa o trecem pe prima pagina. Legat de vaccin noi am facut Infarix penta (cel fara hepatita B) si a fost ok.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
a.cicel spune:
Neatza mamici si piersicutze si
sarbatoritilor de ieri si de azi.
Cand citesc ca piersicutzele voatre mananca asa putin lapte la o masa nu imi vine sa cred, vazand-o pe Bianca mea. Ea termina 240 de lapte imediat. Asta e o masa completa la ea. Nu e de mirare ca e asa dolofana. Si mananca numai 3 mese de lapte pe zi. Noaptea nu se trezeste, in ultima vreme, dar si cand o face ii dau putin ceai si adoarme imediat. Fetele care dau Milumil bebeilor, cat timp va ajunge o cutie? Ca Bianca o termina in 8 zile.
Legat de pireuri, nici noi nu prea ne impacam cu marul crud, ras. dar daca e copt, si ii mai pun si o para mananca tot.
Consi data mea de nastere e gresita in listuta. Eu sunt nascuta pe 8 aprilie, nu pe 3. daca esti draguta sa modifici.
si mersi
Andreea si
Bianca Maria
POZE
maryion spune:
a.cicel, tu ti-ai hranit dolofana numai cu Milumil?
De la nastere? Sau a papat si san?
Copii hraniti artificial sunt un picut mai dolofanei.
Ai o fetita scumpa foc.
Felicitari ca papa atat lapte.
Nu stiu cat ar trebui sa ajunga o cutie de lapte (de 900 grame?), dar daca papa atat de 3 ori pe zi s-ar putea sa te tina doar 8 zile.
Eu abia am inceput cu Milumil, pana acum papa san. Tot cate putin.
ani_nutu cred ca ia vrut sa spui 25 grade ca la noi la 28 este groaznic. Darius e tot timpul ud pe cap. Si mai dam drumul la fereastra. Eu nu am centrala si tre sa suport caldura pe care o primesc.
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389
Pozici mai noi:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762383326992
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
ani_nutu spune:
A.cicel cat de mare e
tau de papa 240 ml lapte la o masa? al meu la aproape 5 luni nu poate mai mult de 200 ml (am incercat odata). Si apropos de pireuri: eu ii fac mai multe amestecate, cel putin 2 legume din supa ce a fiert: morcov cu cartof sau morcov cu pastarnac sau telina, sau dovlecel cu cartof, etc. Niciodata pana acum nu mi-a mancat mai mult de 2-3 lingurite normale. Probabil se plictiseste repede. Iar ieri am incercat salata verde fiarta cu cartof si decat a gustat. Daca nu papa eu i le amestec cu supa din bibe si asa le mananca toate.
Consi data mea de nastere este 14 martie 1975
In camera erau 25 grade, dar mie mi se pare totusi cam cald. si e constanta temp. toata ziua.
poze cu Mihaita http://pg.photos.yahoo.com/ph/ani_nutu/my_photos
filmulet cu mihaita http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
a.cicel spune:
Bianca are 5 luni si o saptamana si de la 2 saptamani i-am dat milumil si san, iar de la o luna jumate numai milumil. Stiu ca bebeii hraniti artificial sunt mai dolofani, dar a mea bate orice record. Are 9 kg si ceva si 74 de cm, in conditiile in care la nastere a avut 3300 g si 50 cm. Adevarul e ca sotul e destul de inalt (1,86). Si nici cu kg lui nu mi-e rusine...intre 96 si 100...
Andreea si
Bianca Maria
POZE
ani_nutu spune:
a.cicel - Ce lapte praf i-ai dat? numai milumil? Si noi am papat mixt pana la 2 luni si apoi numai praf NAN1. Dar noi ne-am nascut cu 48 cm si 2600g, cu toate ca si mami si tati sunt mai inalti si "zdraveni", ca sa nu zic grasi.
Mihaita a luat f. bine in greutate, nu este nici gras, nici slab. De-asta nu-mi fac prb. ca inca nu mananca bine cu lingurita. Deocamdata nu i-am bagat carnica...mai asteptam vreo 2 sapt...pana invatam sa papam bine cu lingurita, zic eu.
Tweety7 spune:
Miha mi-e mi-ar fi imposibil sa te uit ca mi-ai intrat la sufletel.
O sa-mi fie dor de tine! 
Azi a aparut dintishorul 2

Am scapat o perioada de corvoada lor! Pfiuuu!!!
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
ani_nutu spune:
Tweety, cat a durat de la unflarea gingiei pana i-a dat primul dintisor? Noi suntem f. nervosi...avem gingia umflata, dar cand frecam gingia nu se simte nimic. Si cand roade jucariile se enerveaza mai rau!!! Cred ca din cauza asta noaptea, cand se trezeste cam tipa pana papa, iar cateodata nici nu mai vrea sa pape.
dariana spune:
mamici, voi cumparati laptele praf sau il luatzi gratuit?
noi inca papam san dar de curiozitate...
Dariana si Darius (30.07.2006)