PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Consi, eu sunt nascuta pe 17 decembrie 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Si laptele praf contine putina sare dar se mentioneaza ca nu este adaugata ci doar ce se gasea in celelalte componente. Eu asa stiu ca este si la borcanele. Scrie la fructe ca au amidon si mai jos ca nu contin: zahar, amidon... a se intelege prin aceasta mentiune ca nu s-au adaugat aceste substantze ci numai ce este in mod natural.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Adas, Martta, Iulenca la multe lunute prichindeilor si prichindutzelor voastre!!!
Ancutex poti pune tu pozele (parola contului este aceeasi cu cea de la mailul comun) sau mi le poti trimite mie la adresa mirescuandra@yahoo.com.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

pt. 6 luni

Matei Stefan, baietelul lui adas

pt. 5 luni

Maria Alexia, fetita lui Martta

Maria Theodora, fetita lui Iulenca

pt mamicile lor

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Adelapop eu cand am stat de vorba cu un medic pediatru mi-a spus ca sucurile de fructe nu reprezinta inceperea diversificarii. Eu am inceput cu suculete pe la 3 luni si 3 saptamani. Daca alaptezi poti incepe diversificarea si la 6 luni.
Dar probabil ca atat cat sugee la san ii este suficient si se satura. Asa am patit si eu cu Darius, statea la san 5- 10 minute si gata. Am inteles ca el in primele 5 minute suge 90% din cantitatea de lapte necesara unei mese.
Eu am mers ca disperata la medicul de familie sa il vada si ii spuneam ca nu papa, ca nu se satura.
Il cantarea si zicea ca este OK.
Sa nu imi fac griji pt ca a luat bine in greutate.
Eu doream sa ii dau completare, medicul a spus ca nu este nevoie. Si asa plecam acasa fara niciun rezultat.
Eu am inceput sa ii dau formula la o luna dupa diversificare. Adica la 4 luni am inceput diversificarea cu supe, cereale, pireuri, etc. intr-o ordine cat de cat fireasca. Dar ii dadeam si san. Dupa ce a dat de gustul mancarurilor a refuzat sanul si asa ca am trecut pe Milumil 2.

Mihatocae, succes in activitate. Cu cine il lasi pe Luca. Eu nu am cu cine ca as mai lucra si eu. Am si doctorat de pregatit, dar tre sa il aman. Nu am cu cine sa il las (cineva de incredere).

Nu stiu ce sa mai fac cu Darius. Papa asa putin lapte pentru un bebe de varsta lui.
Cred ca o sa trebuiasca sa ii schim orarul meselor.
Asta pt ca a inceput sa ajunga ultima masa din zi (noapte) pe la 12 jumate sau chiar 1 si el nu prea doarme pana atunci.
Si suge somnoros putin (cam 130 - 150 ml). La fel cu prima masa care este pe la ora 5 jumate. Azi a papat doar 60 - 70 ml de lapte. Si apoi tocmai la ora 10. Mi se pare o distanta mare pt cat a papat.

Asa ca o sa decalez asa:
- ora 5 jum - lapte
- ora 8 - fructe, branza, iaurt
- ora 13 - pure cu carne (sau ou)
- ora 18 - lapte cu cereale
- ora 23 - lapte si somn

Incercam si noi.
O sa va povestesc daca am reusit.

Poze:

Mergi la inceput

Felicitari tuturor:
- dintzosilor;
- papaciosilor;
- vorbaretzilor;
- mergaretzilor

Noi mai asteptam.

Poze:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor sunt suuuuuuuuper fericita
a deschis bianca gura la mar fiert
a mancat ff putin dar ideea este ca nu i-am mai fortat guritza
va multumesc
si no. 2 : a baut suc de morcov din CANAAAAAAAAAA
am citit aseara in dr spock ca le putem da sa incerce inca de pe la varsta de 5 luni si cum noi avem 5 luni si 5 zile am incercat
URAA
va pup ca vreau sa fug afara ca este superb
revin later

scumpei Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Geliza mersi pentru pont, m-am uitat si intr-adevar asa scrie...eu am gustat la inceput,ca gust din toate,dar eu mananc foarte sarat si nu mi se pare deloc sarat borcanelul,dimpotriva...dar m-am uitat si scrie asa cum ai zis tu de sare iodata...si mi-am facut 1000 de nervi toata ziua de ieri,pana azi cand am citit ce a scris Muuh si m-am mai linistit...Muuh zici ca asa e si cu laptele praf? Ca eu atat aveam incredere in Hipp si Nestle,ca scrie ca sunt hipo alergice si toate alea..si de asta nici nu i-am facut eu la inceput...am zis ca sa fac o treaba..tare m-as oftica sa fi facut mai mult rau...
In fine,oricum de saptamana asta,dupa ce facem 6 lunute,o sa ii prepar eu tot..ma apuc sa cultiv si legume daca e cazul..pe balcon...si sa cresc si pasari...numai sa nu aiba probleme...
La multi ani Maria Theodora,Maria Alexia si Matei Stefan!
Mai avem si noi putin...abia astept.....si facem 6 luni...
Va pup!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

A! Am uitat sa va spun ca azi incep si eu munca...bine,eu am inceput-o de 4 luni,dar acum am fost in concediu de sarbatori...noroc ca am un serviciu...sa-mi traiasca...doar seara cateva ore...si-asa mi-e greu sa stau fara Razvan..asa ca Mihatocae te inteleg de ce esti suparata...

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

Azi am papat cu lingurita para cu biscuite si apoi am mai incercat branzica cu banana (asta a papat mai putin). Adevarul e ca nu prea-i plce lingurita pt. ca de pe deget papa tot, dar daca e ceva ce-i place mult papa si cu lingurita.
Iar la sucuri (portocala cu mandarine), daca mi se par mie prea acre pt. el, pune mami biscuite si il bem pe tot asa.
Avem, mai nou, o problema: nu mai gangurim, ci tipam pur si simplu...si cind sta cu jucariile...sau in cel mai bun caz, facem spume la gura si bolborosi. Cred ca e prea nervos din cauza gingiilor.
Sa vedem acum, la masa de pranz daca papam ceva pure, chiar si de pe degetul lui mami!!!!
Apropos de papat putin lapte, el papa seara pe la 10.00-10.30 cam 190-195 ml lapte cu cereale si apoi abia dimineata pe la 5.00-5.30 bea din nou lapte. Se mai scoala noaptea pe la 3-4 sa bea ceai sau apa, daca este f. cald. Dar azi dim la 6 s-a trezit si nu a vrut decat ceai, lapte deloc, a chirait mai tare ca niciodata...dupa ce l-am adormit i-am mai dat cevalapte, dar tot a papat decat 70 ml. Eu cred ca i-a fost f. cald, pt. ca in camera erau 35 grade iar eu m-am trezit transpirata.
Si dupa 6 dimineata nu mai papa decat la ora 10-11. By the way...ne-am facut un puturos...inainte ne trezeam la 8-8.30, acum niciodata inainte de 9, azi la 10.
Mihaita face 5 luni pe 11 ian.
Apropos de vaccin...cum a fost la 4 luni? ca noi l-am decalt un pic, pt. ca am fost un pic bolnaviori, iar doctora pediatra a zis sa mai asteptam 1 luna, sa nu ne trezim cu alte complicatii.

Pupam toti bebeii, si pe mamici, si POFTA cat mai BUNA!!!

Mergi la inceput