PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 26
adelapop spune:
inteleg din cele spuse de voi ca tuturor bebeilor le plac cerealele
si eu am incercat sa ii pun suc de morcov (care este pe gustul ei daca i-l dau separat) si tot nu a vrut
inca o intrebare: bebelusii vostri mananca un fruct intreg sau cateva lingurite??????
si suc ce cantitate??
quote:
Originally posted by andreea25
la multi ani ion,ioana,ionel,iana si alte derivate !
la multe lunute sarbatoritzilor de 5 sau 6 luni!
un special la multi ani ptr Ioana81 mama lui Vladi -Osama si multi pupici de la noi.ne e dor de voi
adelapop legat de fructe :eu in suc ii puneam cereale si o pacaleam.acum mananca mar cu branzica.si a mea cand simte gust de suc de morcov in special ii scuipa,chiar dc il combin si cu alte sucuri.nu te descuraja mai incearca dar nu o forta
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
scumpei
Bianca Maria
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by ani_nutu
Tot vad parerei cum ca, daca nu-i plac legumele sa le combin cu lapte sau cu cereale. Am incercat sa-i dau cereale cu piersici de lA hUMANA SI-I PLAC MULT. ma gandeam sa le combin cu ceva...dar numai cu fructe.
Cu legumele cred ca o sa incerc sa le combin cu lapte, sa vad daca mananca mai mult decat 1 lingurita.
Voi cum ati facut? Chiar nu-mi dau seama daca nu-i place lingurita sau ce-i dau eu sa pape.
Please...lamuriti-ma putin si pe mine ca stau cateodaTA si 1 h sa-i dau papa cu lingurita, mai ales la pranz. Cnd il prind cu gura cascata...ii bag un varf de lingurita si el ma stropeste peste tot cu papa.
Eu am cumparat o lingurita care este f f putin adanca (aproape deloc) si cu capul din plastic gumat, este mai ingusta si ovala (e micuta). Este ideala ! Nu am reusit sa ii dau Petrei mancarea cu alta lingurita . Eu am cumparat-o din Cora si era la pachet cu inca o ligurita mai maricica si mai adanca tot cu capul dintr-un plastic moale.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
Ce imi place ca pe pagina de la Scutece numele acestui topic este scris cu CAPS. Imediat il depistez!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
dandusa spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Ce imi place ca pe pagina de la Scutece numele acestui topic este scris cu CAPS. Imediat il depistez!![]()
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Vreau sa te felicit pentru frumusica..,Petra!!!Este superba,am stat si am admirat toate pozicile cu voi ,sinteti adorabili...si ea o zimbareata .Foarte reusita familie aveti!!!Sa va traiasca mica voastra comoara ,sa cresca mare si mumoasa!!!Aaaa si m-am distrat copios la comentariile pozelor....Super
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
alina2006 spune:
adelapop cand citesc ce scrii tu parca ma vad pe mine! tare stresate mai suntem noi cu mancatul asta al copiilor nostri1 pe mine una m-a disperat, are intruna toane1 azi ii dau ceva si vad ca-i place, maine ii fac la fel si nu-i mai place! n-avem succes nici cu milumil!
imi vine sa ma duc la nebuni!!!
adi_nutu eu nu cred ca nu-i place lingurita, s-ar putea intr-adevar sa nu-i placa papica! ai grija la consistenta mancarii ca a mea daca e prea groasa sau prea subtire nu vrea!!!
pupici
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
amiss_zip spune:

Am gasit ceva super interesant pentru piciorusele copilasilor nostri! Fie ca merg de-a busilea sau incep sa se ridice in picioruse babylegs le tine cald si moale![]()

uitati AICI
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
amiss_zip spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Vreau sa te felicit pentru frumusica..,Petra!!!Este superba,am stat si am admirat toate pozicile cu voi ,sinteti adorabili...si ea o zimbareata .Foarte reusita familie aveti!!!Sa va traiasca mica voastra comoara ,sa cresca mare si mumoasa!!!Aaaa si m-am distrat copios la comentariile pozelor....Super
hi hi hi
Am vazut-o si eu pe Crinutza

multi pupici!
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filmewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
Ancutex spune:
Salutare! Am revenit si noi din vacanta de sarbatori. A fost super la bunici, am fost tare rasfatati iar printesa desigur in centrul atentiei.
Doresc tuturor mamicilor si bebilor un AN NOU MINUNAT!
Consi, Maryion, multumim pt urarile la implnirea celor 5 lunisoare. Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atat.
Ati fost tare harnicute cat am lipsit, o sa-mi ia ceva timp sa recuperez. Cred ca o sa incepem si noi divresificarea. Maine merg la pediatra si discut si cu ea. Initial vroiam sa astept pana la 6 luni pt ca ii dau san exclusiv dar simt ca acum e momentul. Oricum vreau s-o iau cu pasi mici ca sa se obisnuiasca cu mancarea.
Poze pentru albumul de Craciun cui le pot trimite? Sau le postez eu?
Va pup si incerc sa mai scriu cand imi da liber mica stapana.

Alexei