PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 24
Consi spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Fetelor,ma iertati ca dau buzna la voi...,dar as avea si eu o rugaminte ...,daca puteti sa-mi spuneti ce vaccin ati facut la doua lunisoare?Noi trebuie sa mergem la doctor dupa 20 Ianuarie si tot atunci sa facem vaccinul...,dar nu stiu ce sa aleg...,am auzit mai multe povesti,dar nu sint convinsa...,de aceea vreau sa stiu si parerea voastra.
LA MULTI ANI ,pentru toti Ionii si Ioanele!!!
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinutaluna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa
Infarix Hexa. Nu a avut nici o reactie adversa.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
arghirmonica spune:
Fetelor multumim de urari.Cristian al meu face azi 6 luni.Asa repede a trecut vremea.Uram si noi La multi ani.Ionilor,Ioanelor si celorlati fratiori care fac azi 5 si 6 luni.Asteptam sa ne iasa dintisorii care ne chinuie rau de tot.Stam in fundulet binisor sicam atat.Va pup pe toate si va mai citesc si eu din cand in cand,cand am om la schimb
,adica dupa 7 seara .De exemplu cateva zile suntem numai noi 3 si ecam greuuuuuuuuu
,Monica,mami de Cristian si Daniel-2002
MissJJ spune:
Consi ma bucur ca ti-a fost de folos. In partea asta a doua este si o reteta de supa cam diferita de cea traditionala. Mama chiar imi zicea ca ce ma iau dupa retele astea noi si nu dupa ce e clasic. Dar stau si ma gandesc ca astia nu or fi toti prosti frate. Cel putin tanti asta care a scria cartea are 5 copii si pe toti i-a crescut cu retete din astea. Si unele mi se par chiar interesante. Si a primit si nu stiu cate premii pt cartile astea cu retete pt copii.
Si tin sa mai precizez ca telina din retetele scrise in partea a doua nu e radacina ca in ro ci partea verde care e ca un bat asa gros si care e cam tricky de curatat ca are niste fire mai fibroase mai aspre dar daca vreti un sfat cum se curata mai usor cu o perie de vase, bine una noua nefolosita si periati primul strat ala verde sub apa pana se desprind firicele alea care le dati la o parte. Am aflat si eu de la altii. Arata asa: http://fruitseasons.com/celery .
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
elyia spune:
LA MULTI ANI! piersicutelor nascute astazi si tuturor Ioanelor si Iionilor!
Bun venit , fetelor noi!
Astazi e mare fericire la noi pentru ca David sta in fundulet nesprijinit.
Se rostogoleste toata ziua,papa cate putin(nu am ajuns sa inlocuim o masa-inca suntem la faza cu testatul legumelor si fructelor),dar tzatzica la greu.
Si eu tare as vrea sa il invat sa manance sanatos,insa daca seamana cu taticul...e mai greu.Mai nou,de vreo doua luni am inceput si eu sa mananc dulciuri,produse de patiserie,ceea ce inainte nu era in lista alimentelor preferate.Sper sa nu ma tina prea mult.De cand alaptez as manca dulce non stop...nu ma pot opri.Am noroc ca nu ma ingras,chiar sunt mai slaba cu 4 kg decat inainte de sarcina.Si voi aveti asemenea probleme cu mancarea sau sunt singura?mananc mai mult decat am mancat vreodata![]()
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
elyia spune:
Tot eu!
Fetelor,care este mail-ul comun?Sunt interesata si eu de acele retete pe care le-a scris MADDA
.
MADA sa stii ca aveam nevoie de asa ceva!CONSI eu sunt nascuta pe 20 octombrie
mama de ingeras
http://asia.pg.photos.yahoo.com/ph/barsanloredanaelena/album?.dir=8feascd
MissJJ spune:
Elyia activeaza-ti pm-ul ca sa iti pot trimite contul si parola de la mail-ul comun.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Consi
Sarilla mancacios rau Razvan al tau. Ati inceput cu carnea?
Consi siLuca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Da,am inceput de cateva zile...pana acum a papat pui cu orez si legume,si azi i-am dat curcan cu porumb,parca...ca ii dau din alea de la Hipp...mai am si vitel cu nu stiu ce...Si de saptamana viitoare incep sa ii fac eu..atunci sa vezi distractie...Sper sa ii placa..pana acum nu a refuzat NIMIC...si e un pofticios...se uita mereu la noi cand mancam,de ne sta in gat...stii cat de naspa e sa mananci ceva ce el nu are voie si el sa se uite cu niste ochisori de....
Aseara i-am facut 250 ml de lapte cu orez...cred ca nu exagerez cand zic ca a terminat in 2 minute..maxim...de zici ca nu mai papase de o luna...si se m ai si uita la bibe cand s-a terminat de parca ar mai fi vrut...Mancacios,ca are cu cine sa semene...si mami si tati sunt

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
myrrha spune:
Multumesc de primire, fetelor. Data mea de nastere e 9 iun 79.
Vichi si Agatha mica (21.08.2006)
SARILLA spune:
LA MULTI ANI! tuturor celor ce azi isi serbeaza ziua de nume! si bineinteles si piersicutelor aniversate azi!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
alina2006 spune:
multumim pt urari! mai ales lui consi care ne-a facut sa ne simtim deosebite!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos