PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 23
alina2006 spune:
mihatocae eu n-am sa te uit dar totusi cand prinzi ocazia sa ne tii la curent cu voi! te pup si sa ai serviciu usor!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
mihatocae spune:
In sfarsit, am reusit sa citesc si eu toate CONFESIUNILE...chiar ca am aflat multe chestii noi si interesante despre voi. Sper ca azi (sau maine cand ma intorc de la job
) sa reusesc sa imi scriu si eu "povestioara".
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
andreea25 spune:
la multi ani ion,ioana,ionel,iana si alte derivate !
la multe lunute sarbatoritzilor de 5 sau 6 luni!
un special la multi ani ptr Ioana81 mama lui Vladi -Osama si multi pupici de la noi.ne e dor de voi
adelapop legat de fructe :eu in suc ii puneam cereale si o pacaleam.acum mananca mar cu branzica.si a mea cand simte gust de suc de morcov in special ii scuipa,chiar dc il combin si cu alte sucuri.nu te descuraja mai incearca dar nu o fortaandreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
Consi spune:

IANA DARIA

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
mihatocae spune:
I-am dat si eu lui Luca azi piure de dovleac (din ala dulce)...tare i-a placut!!! Dar nu stiti, constipa? Ca noi cu aceeasi vesnica problema...
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
mamaluidavid spune:
piersicutelor care implinesc azi 5 si 6 luni!
Doamne ce repede trece timpul,parca numai cand deschideam cu sufletul la gura calculatorul,sa vad cine a mai nascut.Mai tineti minte?
Mihatocae sigur nu te uitam,iti urez succes la job.
Mada stai linistita ca nici aici nu se mananca atat de sanatos.Imi vine sa
cand vad cate un copil de 1 an ca mananca McDonald`s.
Da,se mananca peste si legume la greu dar se foloseste si ffff mult ulei,sunt unele mancaruri foarte gustoase dar unhealthy.
Eu pe David l-am invatat cu fructe multe,pentru el snack inseamna un fruct feliat sau branzica,un iaurt,etc.Mananca si junk food,ca il vede pe tac`su si cere dar fff rar si nu ii place prea mult.
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
myrrha spune:
La Multi Ani!
Am si eu o piersicutza mica, dar, desi v-am mai citit ocazional, nu m-am inscris intre voi pentru ca nu apuc sa scriu regulat, am o viata cam varza 
Fetita mea e nascuta pe 21 august cu 3945 gr si 53 cm si la patru luni avea 7800 gr si 67 cm, e alaptata exclusiv inca si e o mare vorbareata.
O sa incerc sa intru mai des si sa va cunosc mai bine.
Vichi, si piersicutza Agatha
MissJJ spune:
La Multi Ani tuturor piersicutzelor care se sarbatoresc azi si deasemenea tuturor cu numele de Ion/Ioana! 

Fetelor in sf am terminat de scris retele de baby pana la 9 luni le-am trimis pe mailul comun. Cine este interesat sunt si retete cu platica si cod. Ca tot se vb de peste zilele astea.
Stefania si eu vreau s-o invat ca snack e ceva un fruct, iaurt nu ciocolata sau crisps.
Si aici dum vezi toata familia la mcdonalds sau pizza hut si au copii micuti si ii indoapa cu fast food.![]()
Vichi si Agatha bine ati venit.
Si fata mea tot pe 21 e nascuta.
PS Sorry ca a durat atata sa le scriu dar e tare greu ca atunci cand ma apuc ba plnage fata ba ii e foame lui Flo ba nu stiu ce se intampla si nici nu apuc sa termin o reteta dapa-i tot fisierul.
Am sa ma apuc sa scriu si cele de la 9 la 12 luni sa le trimit si mai au si diverese sfaturi pt cum trebuie alcatuit meniul ceor mici si despre dintisori.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
dandusa spune:
Fetelor,ma iertati ca dau buzna la voi...,dar as avea si eu o rugaminte ...,daca puteti sa-mi spuneti ce vaccin ati facut la doua lunisoare?Noi trebuie sa mergem la doctor dupa 20 Ianuarie si tot atunci sa facem vaccinul...,dar nu stiu ce sa aleg...,am auzit mai multe povesti,dar nu sint convinsa...,de aceea vreau sa stiu si parerea voastra.
LA MULTI ANI ,pentru toti Ionii si Ioanele!!!
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3
Poze Dandusa 
Consi spune:
Myrrha bine ai venit! Nu esti singura care are viata varza. Las' ca o sa-ti revii cu timpul. Da-ne si data ta de nastere!
Mada esti o draguta ca ai facut traducerea. Mie mi-a fost de folos si prima parte.
Dragi mamici de piersicutze va rog sa-mi trimite-ti pe forum sau PM (bineinteles daca vreti), datele voastre de nastere, ca sa va putem felicita si pe voi. Sunt cateva mamici care nu le-am gasit pe lista de sarbatoriti. 
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet