PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 22
Muuh spune:
mada e posibil sa nu ii mai ajunga laptele din cate povestesti tu. La mine a fost similara situatia doar ca Alexei ajunsese sa bea deja 1l de lapte si sa nu se sature. Eu am inceput cu legume pentru ca am citit ca daca introduci intai fructele exista riscul sa accepte mai greu legumele. In rest eu am mai scris cum am facut.
Miruna +
Alexei
Consi spune:

6 luni
CRISTIAN
NOUR
LUCA
6 luni
ILINCA

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:

IOANA

IOAN

RALUCA IOANA
MARIA IOANA
IOANA TEODORA
CHRISTIAN IONUT
RARES IOAN
JONATHAN

CRISTINA_IOANA
IOANA81
IONELALIT

Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Consi spune:
quote:
Originally posted by mihatocae
Salutare, mamici!
SUNT FERICITA- fiindca puiul meu face azi 6 luni.Parca asa repede au trecut...
SUNT NEFERICITA- ffindca de maine ma intorc la job, mama ei de viata...Azi-noapte am stat si m-am holbat la puiul meu aproape toata noaptea, ca de acum incolo va trebui sa dorm noptile, ca sa pot merge la lucru a doua zi. Mai am si un job unde tot timpul sunt pe drumuri, ba la Bistrita, ba la Zalau...si chiar nu vreau sa fac vreun accident din cauza oboselii.
O sa intru mai rar de maine....sper sa nu ma uitati.Mihaela, mama luiLuca
www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
Miha normal ca nu o sa te uitam. Si chiar te rog sa ne tii la curent cu realizarile lui Luca. Sa nu ne trezim ca incepe sa mearga si sa nu ne zici.

Consi si
Luca meu (19.07.2006)atat sunt de mare
pozele noastre
Consi spune:
Adelapop incearca sa-i dai suc de fructe. Iar fructele din puree sa le fierbi/coci, iar apoi sa le dai prin blender.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
maryion spune:
Adelapop, dar ce fructe ii dai?
Consi are dreptate. Eu asa ii dau lui Darius.
Ii fac pure din mar sau para, dar fierte ca pt compot.
Banana i-o dau natur, dar tot mixata cu mixerul si in combinatie cu iaurt natural sau branzica.
Si, deasemenea, suc natural; de cateva zile bea mai putin, insa eu tot insist.

La Multi Ani Ionilor si Ioanelor.
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389
Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006
emiliapop spune:
Spunem si noi LA MULTI ANI !!! Ioanelor si Ioniilor!!! si
Bebelusilor care implinesc azi 5 si 6 luni!!!
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!
emiliapop spune:
GATA A IESIT SI DINTISORUL NO.2

Asteptam sa ne vedem in listuta, cine ne trece cu doi dintzisori?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze cu noi
www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!
mihatocae spune:
Multumesc pt. urari si pt. sustinere! Ce m-as face fara voi?
LA MULTE LUNI pentru Cristian, Nour si Oana Ilinca !!!
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
alina2006 spune:
BUNA FETELE!LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI PT 5 LUNICI, 6 LUNICI SI PT CEI CARE ISI SARBATORESC NUMELE!
Si Iana vine de la Ioana deci e si ziua ei azi!
dariana ma bucur ca ti-a iesit branzica!
cu fructele si la noi e belea mare!! iana le mananca dar nu foarte mult ori fierte si mixate cu branzica ori in combinatie cu cereale cu fructe!
pupici!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

, mama ei de viata...Azi-noapte am stat si m-am holbat la puiul meu aproape toata noaptea, ca de acum incolo va trebui sa dorm noptile, ca sa pot merge la lucru a doua zi. Mai am si un job unde tot timpul sunt pe drumuri, ba la Bistrita, ba la Zalau...si chiar nu vreau sa fac vreun accident din cauza oboselii.