PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 21
Consi spune:
Mada_mxm si eu am inceput cu supa. Dar nu i-a placut supa chioara, asa ca am inceput sa-i pun treptat legume. Asta sa se obisnuiasca sa manance mancare consistenta. Dar oricum nu i-au prea placut legumele. Acum de cand i-am introdus si carnea, parca mai merge.
Si eu sunt invidioasa si le admir pe fetele care alapteaza inca. Poate la al doilea.
Consi si
Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
dariana spune:
Mada, da, exact asa e si Darius si parca din ce in ce mai rau, nu mai bine. Si eu zic sa-i dai supica acum, cred ca e mai bine.
nici eu nu as avea incredere sa las copilul cu altcineva, de aceea si caut menajera si nu bona, chiar ma ganndeam ca at cand o sa incep serviciul, dupa 2 ani nu stiu ce o sa fac ca gradi nu sunt decat pt copii de la 3 ani si la cresa parca nu l-as da, iar la gradi particualra...nu stiu cat o mai costa si aia, oricum, mai am timp destul de gandit.
Alina, azi i-am dat-o pe cea de ieri, o fi gresit? Maine fac alta si itzi zic.
Dariana si Darius (30.07.2006)
alina2006 spune:
dariana si eu ii dau doau zile din branzica!
noapte buna tuturor!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
MissJJ spune:
Dariana macar in ro de la 3 ani merge 4 ore la gradinitza de stat de la 8 la 12 dar aici de la 3 ani iti da voie numai 2 ore pe zi si alea is puse aiurea fix in mijlocul zilei de la 1 si jumate la 3 jumate.
Si nu stiu in ro care este raportul de pret intre gradinitza de stat si cea particulara dar aici daca o dau la gradinitza particulara unde este program si de la 9 la 18 costa mai mult decat as castiga eu pe saptamana.
Deci sigur varianta asta la mine nu se renteaza.
Oricum cu toate ca nu ma incanta f tare ideea sa vina mama sa stea cu mine, don't get me wrong, dar stiti ca ies scantei in genere in situatii din astea, la un moment dat sigur trebuie sa facem si pasul asta pt ca vreau si eu sa imi termin studiile si sa pot munci ca daca vrem casa noastra numai cu salariul lui Flo sigur nu reusim sa avem casa care ne-o dorim si nu vrem cine stie ce vila cu nspe etaje si piscina.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
adelapop spune:
dariana pai cred ca 6 linguri e cantitatea ce trebuie mancata la varsta asta, cel putin la cereale asa scrie 5 sau 6 linguri iar noi papam 4 sau 3 linguri
quote:
Originally posted by dariana
Maryion, nici o problema.
Adelapop, eu zic ca papa bine, fatza de al meu... dar eu nici nu i-am masurat in grame, cam cat or insemna 6 linguri?
scumpei
Bianca Maria
dariana spune:
Adelapop, inseamna ca papa bine si puiu meu?
alina, mi-a iesit branzica!!
super! si da, a ramas zer acum, nu lapte, cred ca nu fierbeam eu destul.mc mult!
mihatocae spune:
Salutare, mamici!
SUNT FERICITA- fiindca puiul meu face azi 6 luni.Parca asa repede au trecut...
SUNT NEFERICITA- ffindca de maine ma intorc la job
, mama ei de viata...Azi-noapte am stat si m-am holbat la puiul meu aproape toata noaptea, ca de acum incolo va trebui sa dorm noptile, ca sa pot merge la lucru a doua zi. Mai am si un job unde tot timpul sunt pe drumuri, ba la Bistrita, ba la Zalau...si chiar nu vreau sa fac vreun accident din cauza oboselii.
O sa intru mai rar de maine....sper sa nu ma uitati.![]()
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
adelapop spune:
cum reusiti sa le dati fructele bebeilor????? papa???
bianca mananca fffff bine cerealele cu mar si morcov si mananca binisor mai cu forta piureul de legume insa fructele cred ca le uraste mititica
si dr mi-a zis sa incerc sa ii bag si fructe neaparat 

si amajuns de ii deschid gurita cu degetele
*
ce sfat imi dati???? dar va rog mult sa imi raspundeti - sa nu sariti peste mesaj
scumpei
Bianca Maria
Muuh spune:
adelapop in primul rand sa nu ii mai deschizi gura cu degetele. De ce fortezi copilul? Cu cat il fortezi mai tare cu atat mai mult va respinge mancarea. Ii plac cerealele? Amesteca-i fructele cu cereale la inceput si scade treptat cantitatea de cereale. Incearca mai multe fructe si in mai multe variante crude, fierte, coapte. AI RABDARE! diversificarea nu inseamna numai indoparea copilului cu mancare inseamna si obisnuirea cu ceva nou.
Miruna +
Alexei
maryion spune:
pentru cele 6 luni
Cristian, baietelul lui Arghirmonica
Nour, baietelul lui Norocuta
Mircea Luca, baietelul lui mihatocae
pentru cele 5 luni
Oana Ilinca, fetita lui Geliza
Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png
Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389