PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Aha, am intzeles acum cu laptele.

Tweety, e o scumpica Clara cum vorbeste ea acolo. Si Darius al meu vorbeste si cand il legan sa adoarma scoate niste sunete de parca isi canta.

eu am o mare problema, daca stie cineva sa o rezolve, va raman indatorata pe viatza. darius are din ce in ce mai multe puncte negre pe obrajori si nu stiu cum sa scapam de ele, ma ingrozesc cand ma gandesc ca deabia are 5 luni, dar la un an doi cate o sa-i mai apara??? help!!!!!!!!!!!!!

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Dariana, nu iti face probleme pentru punctuletele negre, ele vor disparea de la sine. Are si Matei cateva, unele au disparut mai repede, unele mai greu. Acum are unul de vreo doua luni, dar sunt sigura ca o sa scape si de el. Sa nu i le "storci", pentru ca ii poti face rana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Eu nu ma mai inteleg cu Mihaitza al meu...e hoatarat sa plece ...daca are un punct de sprijin(o mana de-a noastra) se ridik imediat in picioare...si daca nu-l las face tambalau mare...Daca are si ceva interesnt la distanta mica de el paseste si nu se lasa pana nu ajunge acolo (sustinut si cand zic sustinut inseamna ca se apuca el cu manutzele de cate un deget de-al meu)...pe burta nu mai zic...face la fel ca baietelul lui mihatocae, se impinge in genunchi si se arunca direct in nas ...Aaaa si tot uit sa va zic sa ne treceti si pe noi ca stam in funduletz de pe la 4 luni si jumatate...suntem voinic rau...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

In fundulet sta si al meu dar sustinut sau sprijinit de canapea sau perne. Lushk la tine sta bebe singur nesustinut?
De pasit paseste si al meu asa mai pe varfuri parca si zici ca vrea sa fuga , nu stiu unde se grabeste?

Voi iesiti azi cu bebei pe afara? Cam cat stati?
Si fetele care au avut bebei raciti la cat timp i-ati scos afara dupa ce s-au facut bine?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Lushk felicitari pentru performantele voinicului! E tare
Emilia eu am scos-o pe Clara afara imediat ce i-a trecut raceala. In ultima perioada nu prea am iesit. Doar ieri ne-am plimbat ca a fost vreme frumoasa. Alaltaieri a nins si azi e ingrozitor de frig si nu risc s-o imbolnavesc iar.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Dariana multumim de aprecieri! Vreau si eu sa-l vad pe Darius cantand!!! Te rog!!!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Tweety, multumim pentru felicitari si pupam si noi pitica vorbareatza, uite de la Mihaitza... se uita foarte concentrat la filmulet...cred ca i-a cam placut Clara ...poate o punem de-o incuscreala ca pot sa zic ca suntem vecine (eu sunt din Slobozia, parintii mei inca sunt acolo)

Emiliapop, da sta nesustinut in fundulet...si de mers tot asa merge, pe varfuri si tot pe fuga

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Vai dar mult ati mai scris. Abia abia am citit si eu cate un pic asa pe fuga.
Rapid vreau si eu sa intreb ceva:
Emiliapop adik si la baby tau pt ca i-au iesit dintisorii avea nasul infundat? Deci s-ar putea si la a mea sa fie de la dinti? Ca a mea musca tot ce prinde si chiar doare, ii plac degetele noastre in primul rand, si apoi cu nasul asta nu mai iesim la mal, oricat desfund tot plin de mucisori e, si e atata de agitata si de maraita si ieri a plans o ora intreaga incontinuu, in ciuda tuturor eforturilor mele de a o calma.
Ieri am fost si noi si ne-am cantarit si avem 8,140 kg la 4 luni jumatate. Si tanti de acolo mi-a zis ca e ok pt varsta ei numai ca hianele de 3-6 luni is pana la 8 kg iar pe cutia de lapte scrie pe la 6 luni 7,5 kg. Pai a mea e mult peste ce zic ei. Si mai nou mama ma omoara ca ce ii dau la copil de ii asa gras ca o fac obeza. Pai numai lapte ii dau si uneori ceai ca uneori chiar ii este sete dupa ce bea ceai se linisteste.
Legat de carucioare cele mai bune si aici si mai usoare sunt Maclaren eu din asta am, nu stiu daca sunt si in ro, al meu e modelul www.maclaren.co.uk/uk/2006_collection/buggies/product.php?m=techno_xt" target="_blank">techno xt si e bun de la nastere f usor de condus si de inchis/deschis. Noi suntem f multumiti de el. Oricum la baby urm speram sa avem si masina si vreau sa iau de la maclaren dar un model nou cu www.maclaren.co.uk/uk/2006_collection/buggies/product.php?m=mx3" target="_blank">trei roti. Si mai au multe modele si mai usoare si mai mici, toate se inchid stilul umbrela.
Tre sa fug s-a trezit miorlaici.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

pupici la mamici!
fetelor multumim de urari ptr cele 5 lununte implinite ieri! uram si noi La multe lunute sarbatoritzilor !
azi am incercat si noi branzica.eu am facut o cu lapte praf in 0.5 l apa am pus cam 5 masuri lapte(dar cred ca am pus cam putin, in fine) si dupa ce a fiert l am lasat putin apoi am adaugat un iaurt mic ( am pus Mili 3.5 % grasime) si iar pe foc la foc mic cam 2 minute si s a facut acolo ceva cheaguri.Am pus tifon in strecuratoare si eu zic ca ce a ramas in tifon aia e branzica... cam asa am procedat nush dc e bine ca oricum i am pus o lingurita in marul ras ...dar a halito.sper sa fie bine.
si Ari vrea in fund si se enerveaza dc o las pe spate sau chiar si intre perne ca ea vrea fix in .voi ii lasati sa stea mult in fund chiar dc isi sustin greutatea?
Dariana io am leagan si o pun pe Ari si se uita la desene sau ii dau de papa in el l am luat din bucur am dat 1 mil pe el dar nu e dala care se leagana singur e... clasic .
revin ca am mancare pe foc
fetelor ce mult mi ati lipsit!!! pupiciandreea25 +ariana-irina (04.08.2006)
poze ariana.
o pisicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Tweety, o sa incerc sa-l filmez o data.
Andreea, din ala am vazut si eu in bucur si vreau sa-i iau ca nu are rost sa dau 5-6 mil pe unul electric si sa ma trezesc ca nici nu sta in el. Si scuza-ma, Ariana ta e cumintzica, o stiu, Darius e un marait si un rasfatzat, numai in bratze ar sta.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput