PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Mada eu asa zic pana la urma ca temperatura lui Alex a fost de la dinti si nasul la fel sau a fost racit un pic ca aerul e uscat in camera chiar cu apa pe calorifer degeaba din cauza ca e caloriferul mare nu stiu....
Cu o zi inainte il vazuse o doctora la care m-am dus ca nu prea mai mananca bine lapte, altceva papa cu lingurita si a zis ca nu e racit, nu are gat rosu si pe la plamani totul e ok. Am intrebat-o de ce face febra 37,8 si a zis ca asta nu e considerata febra e la limita si nu se trateaza.
Am intrebat-o si daca ii ies dintii si zice:" ohoooo mai e pana acolo " si peste 2-3 zile i-a iesit dintele sau cel putin atunci l-am vazut eu.
A doua zi a facut 38, 38,5 am vb cu ea la telefon si mi-a zis sa ii dau Nurofen alternat cu Eferalgan la fiecare 6 ore ca probabil a luat gripa asta care umbla pe aici pe la noi si pe care am avut-o si eu.
Dupa trei zile nu a mai facut febra si nu stiu ce mi-a venit si m-am uitat la dinti si surpriza dintele iesise cam 3 mm din gingie si se pregateste si celalalt de langa el si nasul s-a desfundat ca prin minune.
Asa ca nu stiu ce sa zic cu doctorii astia si cred ca al meu de asta nu prea mai mananca. Acum parca si-a mai revenit un pic.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze cu noi

www.choosing2lose.com/tickers/458da7435e426/weightloss.png" target="_blank">slabesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

lushk, felicitari, e tare mihaitza, bravo lui!
Darius se ridica in funduletz dar nu sta decat sustinut, altfel ar sta el, dar cu coloana stramba si nu il las, adica eu nu prea il las sa stea ca pana nu se poate sustine bine singurel nu e bine sa-l lasi, dar daca al tau sta bine nu ai nici o problema, poti sa-l lasi sa stea; in picioare insa, nu! ai grija!

mi-a iesit si mie branza cu calciu! uraaaaa!!! dar voi cu laptele care ramane dupa ce strecurati branza ce facetzi?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

TWEETY, foarte scumpa Clara, dar asta stiam deja .
Fetelor, de ceva vreme tot voiam sa va intreb. De la ce varsta se pot pune si ciuperci la piure de bebe? MUUH, stii ceva? Ca m-am cam plictisit eu de cam acelasi gust la piureul de legume, nu stiu ce sa-i mai pun(morcov, pastarnac, telina, cartof, ceapa, mazare, zeama de rosie strecurata, galbenus de ou numai o data pe saptamana). Cam astea imi vin in minte, voi ce combinatii mai faceti? Ca la piure de fructe e mai usor, mai pui o branzica, mai pui un iaurt, mai pui cereale, mai pui un biscuite, fructele au gustul cam diferit...dar la legume, parca acelasi gust il are de fiecare data piureul.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mihatocae eu ii mai dau broccoli, conopida, fasole verde si gulie. Nu stiu nimic de ciuperci ma duc sa vad daca aflu ceva din cartea pe care o am dar eu stiu ca sunt foarte foarte grele si pentru adulti ma gandesc ca pentru ei sunt mult prea grele.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Mihatocae stiu ca ciupercile nu sunt indicate pana la un an sau chiar mai mult, pentru ca sunt prea grele pentru stomacul lor.
Dariana eu fac branza din 250 ml lapte si 2 pastile de calciu lactic si ii dau din ea 2 zile, ce ramane pana la 1l pap eu cu cereale
Emiliapop, Riana a fost racita de 2 ori, putin rosu in gat si nasul infundat, dar am scos-o afara imediat cum respira mai bine, iar baia desi era contraindicata, nu am tinut cont de sfat si am spalat-o o zi da una nu (si era sa iau bataie de la sot pentru asta).

Raluca si pui nemancacios Riana (2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Am inteles din lista ca cei 4 viteji s-au ridicat singuri in fund, adica au facut abdomene pana au ajuns in fund?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

quote:
Originally posted by Lushk

Tweety, multumim pentru felicitari si pupam si noi pitica vorbareatza, uite de la Mihaitza... se uita foarte concentrat la filmulet...cred ca i-a cam placut Clara ...poate o punem de-o incuscreala ca pot sa zic ca suntem vecine (eu sunt din Slobozia, parintii mei inca sunt acolo.

I-auzi! Pai veniti, domnule, si la Calarasi cand iti vizitezi parintii! Sunt doar 40km de parcurs. Sa se cunoasca copii.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

MADA_MXM, nu mi zici oare un site de-al acestor Mclaren? Ca am si eu un prieten care o sa mearga la Oxford si vreau sa imi ia si mie un carucior din asta.Dar nu stiu exact ce model, cat costa..si pe net am gasit doar site-uri de shopping, unde arata si ceva modele Mclaren(si cu poze mici).
MERSI

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Ralu, buna idee, n-o sa mai pun 500 ml, pun 250 si 2 pastile calciu.
Dar eu ma refeream la laptele care ramane dupa ce ai pus calciul, ca nu tot se face branza, mie mi-a ramas o gramada dupa ce am strecurat branza. Cu asta nu stiu ce sa fac.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mihatocae site-ul e www.maclaren.co.uk . De acolo selectezi united kingdom si apare un meniu mic si dai la buggies.
Aici modelul techno xt este f folosit ca e bun si de la nastere si pt copii mai mari modelul quest este f usor si fain numai ca mi se par rotile de la el cam micutze si cam finutze. Al meu are rotile mai marisoare si mi se pare mai usor cu el la marginile trotuarului sau cand ma sui in bus sau daca mai dau de gropi sau teren mai aiurea.
Deasemenea asta xt are manrele din cauciuc cel quest le are din burete, nu stiu cat is de rezistente ca noi ne gandeam sa luam un qoest pt mai la primavara vara ca va fi mai usor dar mai vedem. Asta xt este mai grelutz oleaca dar mi se pare mai legat mai marisor mai safe.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput