PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatocae spune:

Si eu tot cu lamaie fac branzica (e rapid si iese mai multa decat cu calciu sau iaurt)...si nu cred ca branza facuta cu Ca are mult mai mult calciu decat cea facuta cu lamaie...sincer.

Mihaela, mama lui Luca

www.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Mamaluidavid, muuh, eu stiam ca laptele de vaca nu se da pana la un an pt ca nu are destule calitati nutritive (parca nu contine suficient D3) ca laptele de mama sau formula, nicidecum ca ar avea alte contraindicatii.
mamaluidavid, da, sincer, nici eu nu cred ca ar avea efecte miraculoase leaganul, mai degraba un jumper, dar cred ca tre sa mai crestem un pic pt ala

mihatocae, cum sa nu aiba ca mai mult?! pai la 500 gr lapte pui 4-5 pastile calciu, eu cred ca e mult mai mult decat in laptele simplu.

lucians, i-am dat si calciu, dar ala nu se da intr-una, i-am dat vreo 10 zile.mai incerc si azi, daca nu iese si nu iese o sa incerc cu iaurt sau cu lamaie.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

6 luni
AYNA

5 luni
RADU IOAN
ALEXANDRU

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

mamaluidavid, parca am vazut chiar aici pe dc la mica publicitate ca vindea cineva niste dvd-uri din alea, daca zici ca sunt asa captivante o sa caut si eu sa-i iau puiutzului meu.

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

dariana unii bebei sunt alergici la proteina din laptele de vaca,daca se introduce prea repede riscul de intoleranta la lactate e crescut,de aceea se recomanda a se astepta.
Uite ce am gasit la o cautare rapida pe net,scuze nu prea am timp,poti cauta tu mai bine "Whole cows' Milk can be introduced after nine months of age. For infants under six months, cows' milk protein is hard to digest, the fat is poorly absorbed, and the mineral content is too high. For infants under nine months, reliance on cows' milk as the main source of energy may not provide enough iron."

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dariana nici un aliment nu contine D3 in cantitati suficiente. D3 este produs de corp in urma expunerii la soare sau se poate administra ca atare. Lapte de vaca nu se da pana la un an din cauza riscului de aparitie a intolerantei la lactoza. Hranirea exclusiv cu lapte de vaca nu se recomanda pentru ca nu asigura necesarul de vitamine, minerale etc.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

La multi ani Aina Mihaela, Radu Ioan si Alexandru. Sa fiti sanatosi si papaciosi!!!!

Fetele aveti grija cu televizorul...am o prietena a carei fetita era innebunita dupa tv de mica,de la cateva luni ...statea cate o ora nemiscata cu ochii in televizor, iar maica-sa super fericita ca avea timp sa-si faca treaba...si acum fetita are un an si jumatate si nu poate sa o ia din fata televizorului...nici afara nu vrea sa iasa...se lasa cu urlete si crize de nervi...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

E clar...toata lumea e ocupata cu pregatirea supelor, pireurilor si a altor bunatati pentru pitici ...SPOR LA TREABA si POFTA MARE puiuti!!!

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Multumesc, Mamaluidavid! Si eu i-am facut asa orezul, dar cu carne de vitel si nu i-a placut cred ca era prea consistent. lui ii place mai fluid pireul (aproape ca o supa crema) si ii pun lapte praf (formula) diluat cu apa plata incalzita la ~ 50 grade. Si orezul nu l-am diluat cu apa si cred ca de aceea nu i-a placut. Credeam ca il prapari altfel. Poate conteaza si ce fel de orez ai. Al meu era cu bobul lung si din acela care nu se lipeste (ce aveam in casa, nu am luat special pt el). Dar pestele, de care? Congelat? Proaspat? Salau?

Varsta Darius: http://b1.lilypie.com/aQySp2.png

Poze:
http://new.photos.yahoo.com/maryion_71/album/576460762381149389

Mary mama lui Darius-Theodor nascut pe 14 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Uitati www.dropshots.com/day.php?userid=187626&cdate=20070105&ctime=015856" target="_blank">aici un filmulet pe care vi l-am promis mai demult. Sa va reamintesc. Postasem un filmulet in care vorbea Clara, dar era intunecat si nu i se vedea mutrita. V-am zis ca voi face unul in care s-o si puteti vedea. Asta e.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput