PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

Dariana, eu nu fac branzik cu calciu...eu fac asa: fierb laptele si dupa ce am stins focul pun cam 50 de grame de iaurt din comert...eu pun Danone...si il las asa pe aragaz pana dimineata...dimineata arata ca un iaurt mai moale asa si nu prea acru...il pun iar pe foc pana se alege singura branzik...dureaza vreo jumatate de ora...o strecor si o scurg si asta e....bafta...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor eu sunt tare trista pentru ca pitica mea
mananca din ce in ce mai putin lapte de san si alte cele
azi aabia la ora 13:00 a papat laptele de san bine si in rest cate 3 minute
iar morcovi cu pastarnac si telina si morcov papa doar o lingura
va pup

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

tweety, consi
lucians, cerealele topfer le-am luat de la dona din veteranilor, dar cred ca au la orice farm dona;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

adelapop, si dari papa la fel la san, iar pure de legume cam 6 linguri, nu stiu cam cate grame inseamna asta, dar te sfatuiesc sa incerci sa-i pui in proportie mai mar.e morcov, ii da gustmai bun.

lushk, multzumesc pt reteta, dar eu chiar tre sa-i fac cu calciu, asa mi-a zis dr, probabil pt ca avea ceva semne de rahitism.

sarilla, calciu lactic gasesti la farmacie

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

lucians vin cu mielu pe la voi de Pasti. Fac imediat modificarile.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

anasia,Miruna
dariana,incearca macar o data cu suc de lamaie.Fierbi putin lapte(sa zicem o cana,io pun din ochi)si cand a dat in fiert,pui cateva picaturi de suc de lamaie,timp in care mesteci in el(tinandu-l tot pe foc).Si gata.Nu dureaza 5'.Pt calciu ,de ce nu-i daiCalciu Pharco sirop sau calciu gluconic?

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

4-5 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hello!
Oanaalex relax,nici aici nu se da absolut nimic la bebei,vigantol sau alte vitamine si sunt perfect sanatosi,cel putin David nu are nici o problema,i s-a inchis fontanela inainte de 1 an,nu sufera de lipsa de calciu sau fier.
Aici nici in timpul sarcinii nu se dau vitamine decat chiar cand e nevoie,pe baza de analize; la sf. ambelor sarcini mi-a iesit lipsa de fier si abia atunci am luat,in rest fara acid folic sau vit. gen Materna.
Asa ca stai linistita,copiii cresc bine si fara ajutor ,bineinteles atata timp cat au o alimentatie adecvata.
Dariana parca tu ziceai de leagan.Ma alatur si eu celor care nu sunt incantate,eu i-am luat lui David cand era bb leagan Graco dar sincer nu isi merita banii.El l-a folosit cat de cat (era obisnuit sa adoarma leganat) dar Patricia cred ca daca am pus^o de 5 ori e mult.L-am strans si facut cadou
Maryion orezul cu peste il fac asa:fierb orezul bine,pestele il fierb separat apoi pun impreuna in blender si gata papa.Daca ai un bb pretentios ca domnisoara mea trebuie sa fi atenta la consistenta piure-ului,banuiesc ca depinde de bb,a mea daca e prea lichid nu accepta ,nici prea gros nu e bine.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Am o nelamurire
Laptele de vaca ,din comert sau de la tara nu era pe lista alimentelor de asteptat pana dupa 1 an? Gresesc?
Daca e asa atunci branza facuta cu lapte si calciu sau lamaie de ce e ok?
Eu lui David i-am dat de cateva ori,ffff putin branza facuta din lapte si iaurt;nu a avut nici o reactie neplacuta in schimb pe la 1 an si ceva cand i-am dat lapte simplu i-au iesit bubite pe el;nu i-am mai dat vreo 2 luni dupa care nu a mai facut nici o alergie,acum bea zilnic cate un pahar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mamaluidavid prin branzire laptele isi pierde acele caracteristici care il fac sa fie interzis. Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa oricum idee este ca atunci cand devine branza nu mai este contraindicat.

Miruna + Alexei

Mergi la inceput

Aha, am priceput.Multumesc Muuh
Fetelor acum ca au crescut si bebelusii nostri mari vreau sa va recomand DVD-urile educationale Baby Einstein.
Nu stiu daca se gasesc si in Romania dar daca aveti posibilitatea sa le cumparati nu ezitati!
David a inceput sa fie interesat de pe la 8-9 luni si de atunci e captivat,m-au salvat de multe ori,cand am treaba ii pun 1 DVD si sta cuminte.Invata si engleza,cateodata cand il intreb ceva imi raspunde "yes"
Am observat ca si Patricia a inceput sa se uite,sunt recomandate de la 0 luni.Ca sa nu ma lungesc va dau link-ul sitului,puteti vedea demo-uri http://www.babyeinstein.com/

Mergi la inceput