PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

anasia,nu stiu daca te mai prind pe forum,daca ziceai ca pleci in vacanta,dar chiar nu stiam ca exista cereale topfer.Unde le-ai gasit,ca m-ar interesa si pe mine.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

4-5 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

am vazut leaganele, inca nu m-am hotarat, dar studiez piata ; oricum, la cat de marait e dari, nu prea cred ca are vreun efect leaganul dar sa nu zic ca n-am incercat-o si pe asta.
Tweety, tu ai leagan?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Miruna,"familionul" iti multumeste pt pozicile cu mosu'.Dar o mica corectura te-am ruga sa faci.In poza in care ai crezut ca-i tati,nu e el.E vina mea c-am omis sa va fac cunostinta cu unchiuletul Dariei,fratele meu
dariana,nu stiu cat o sa adore puiutul tau leaganul,ca fata mea nici nu vrea sa-l mai vada.Si n-o atrage nici activity gym.Cel mai mult adora sa stea la noi in brate,ca-i la tati,la mami sau la Andrei, nu conteaza.

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

4-5 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Am citit cateva sfaturi pentru www.pregnancyweekly.com/pregnancy_information/ferber_method.htm" target="_blank">adormit bb-i. M-am gandit sa vi le impartasesc si voua.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Anasia distractie placuta!

Sarilla si eu ma gandeam sa incep de saptamana viitoare cu cereale Nestle. Dar la inceput o sa le fac mai subtiri si o sa pun doar cate o cupa la masa de 18.00, pentru ca noi ne pregatim si de trecerea de la Nan1 la Nan2. Si am emotii sa nu se .

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Consi si noi am trecut pe NAN 2 acum 2 zile,si vad ca e super ok.Nu s-a constipat si nici altceva nu am sesizat>bafta si voua,sa il asimileze bine!

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Sarilla, deja tzine singurel biberonul?! super!!!! bravo!

eu nu reusesc sa fac branza
am facut asa cum ati zis si cum zicea si in cartea de capraru, laptele fiert si dupa ce se mai raceste adaugat 4 pastile calciu, degeaba, nu s-a intamplat nimic, laptele a ramas la fel. cine imi poate explica si mie pas cu pas, mai ca la prosti asa??pls!

lucians, si darius e la fel, toata ziua in bratze, nu cred ca i-ar placea, de aceea m-am gandit ca mai bine ii iau unul ala de un milion, manual, poate il conving.

Mergi la inceput

P.S. Consi te-ai gandit la 2007?Stii tu la ce ma refer...ai datorie,da?

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dariana

Sarilla, deja tzine singurel biberonul?! super!!!! bravo!

eu nu reusesc sa fac branza
am facut asa cum ati zis si cum zicea si in cartea de capraru, laptele fiert si dupa ce se mai raceste adaugat 4 pastile calciu, degeaba, nu s-a intamplat nimic, laptele a ramas la fel. cine imi poate explica si mie pas cu pas, mai ca la prosti asa??pls!

lucians, si darius e la fel, toata ziua in bratze, nu cred ca i-ar placea, de aceea m-am gandit ca mai bine ii iau unul ala de un milion, manual, poate il conving.

da, il tine...si cand oboseste si-l scoate din gurita,apoi il baga iar...e foarte dragut...
Chiar ca m-ai pus pe ganduri cu branzica..o sa incerc si eu sa vad ce iese..dar calciul ala de unde il iei?Unde se gaseste?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Dariana am leagan, dar nu-ti inchipui ca va face minuni. Sta in el cam 30 minute/zi. Uneori o fura somnul acolo, dar nu-i extraordinar.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput