PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
mihatocae spune:
Fetelor, cam liniste azi pe la noi pe la piersicutze. Ati iesit toate afara cu bebeii, acum ca e mai cald putin? Si al meu pui e afara, dar cu bunicul.![]()
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
Lushk spune:
La multi ani!!!!piersicutzelor:
Marc Adrian
Maya Alexandra
David Andrei
Maria Ioana
Ariana Irina
Vladut
Timeea Elena
Sa cresteti mari si voinici 
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)
SARILLA spune:
LA MULTI ANI! sarbatritilor de azi!Sa creasca mari si sanatosi!
Fetelor, am si eu o intrebare: am inceput aseara sa ii dau cereale lui Razvan(pt prima oara).I-am dat de la Nestle,cu orez.Eu m-am uitat la ce scriau ei acolo pe instructiuni si am facut asa,si i-am dat cu lingurita din castronel,doar ca pe voi va auzeam ca ii dati din bibe.E vorba despre alte cereale sau il faceti voi mai subtire?Ca mie mi-a iesit asa...ca un gris..Si stiu ca sunt si biberoane speciale pentru cereale,alea in cruce...deci?Sunt mai multe tipuri,sau trebuie facut cu mai mult lapte?
Mersi anticipat si pup piersicutele.
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
mihatocae spune:
SARILLA, eu ii pun numai 1-2 masuri in biberon de 200 ml lapte si iese subtire. fac asta pt ca Luca nu are inca 6 luni si eu dupa varsta asta vreau sa ii fac mai gros laptele cu cereale. Am mai incecat odata si s-a constipat, asa ca am zis sa mai stept.
Lucawww.rapidisti.ro/index/A_sustinut_Rapidul_la_numai_15_s.html" target="_blank">Luca rapidistul
5luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ae937687e34549cca3e96&source=browse" target="_blank">Filmuletz
a.cicel spune:
Eu ii dau Biancai cereale de la Milupa, de la 4 luni, care contin lapte. Si le fac mai groase, ca sa i le dau cu lingurita. In cereale se pune apa si eventual ceva suc de fructe. Am primit si noi de la Nestle o cutie de cereale, dar e dupa 6 luni.
Oricum, mie mi se par mai bune cerealele care au lapte in ele. Vorbesc ca si cost. Pt ca noi folosim Milumil si laptele.
Andreea si
Bianca Maria
POZE
anasia spune:
sarilla, eu ii dau cereale topfer, tot groase se fac daca pun mai multe masuri, dar pun o cupa-doua la 200 ml si este mai subtire, ne ia prea mult timp cu lingurita;
noi plecam de maine sa petrecem sarbatorile la parinti, la tulcea, stam cam o saptamana;
La multi ani tuturor piersicutelor care isi serbeaza ziua de 5-15 ianuarie;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
Tweety7 spune:
Salutic, fetele! 
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Am petrecut o zi relativ linistita cu bubulutza mea. Am si mers la plimbare ca ne-a permis-o vremea. Am cheltuit cum mi-e obiceiul.
Si cam atat.
Gabitza trebuie sa-i iasa si dintisorul 2. Ca se vede deja prin gingie. N-a facut febra si parca nici nu mai e asa maraici cum a fost la primul. Ptiu, sa n-o deochi! (ca acusi schimba placa)
SimonaU multumesc pentru informatii!
Chiar ma intrebam ce-i cu tine de nu mai apari. Missed you!![]()
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
Tweety7 spune:
Anasia sedere placuta la parinti. Asteptam poze la intoarcere! 
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
SARILLA spune:
Fetelor mersi mult pentru raspunsurile prompte.
Stiu ca astea de la Nestle sunt pentru 6 luni, dar Razvan face 6 luni saptamana viitoare,asa ca m-am gandit ca nu e problema daca incerc,mai ales ca scrie ca nu sunt cu gluten.Stiu ca dureaza mult cu lingurita...ca de asta ma gandeam si eu sa ii dau cu bibe,asa ca o sa ii pun si eu mai diluat,si eventual cand o mai creste sa ii dau cu lingurita.Biberonul si-l tine singur,asa ca...poate sa pape cat vrea din el...![]()
Va pup !
POZE
SARILLA spune:
Tweety te mai asteptam la confesiuni,unde se discuta despre rezolutii,asa ca fa-ti planul si expune-l,da?![]()
Pup si te asteptam acolo!Si pe restul fetelor care nu au scris pana acum!
POZE