Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 24
Lavinia_P spune:
Bambo, saru'mana.Iaca merge.
Si am uitat sa intreb cat vibrocil pui in nasuc.Mi se pare ca isi face bine treaba dar nu indraznesc sa pun mai mult de o picatura pe zi.
"poze Mihaita"
Lavinia_P spune:
Sunt cam uituca:
Multumesc pentru complimente.Si printesele voastre sunt superbe.
Lorym, arati f.bine.Cate kg ti-au ramas?Sau iubita ta te-a pus la aerobic cu "leganatul"
?
"poze Mihaita"
roxana c. spune:
Dolores, vad ca ti-a raspuns Chris, deci obligatorii sunt doar cele 42 de zile dupa ce nasti, in rest iti iei cate zile vrei ,cand vrei si daca vrei, cu conditia ca ele sa insumeze cel mult 126 de zile. 
Lory, eu ii dau apa plata, nefiarta (i-o incalzesc doar)si de care gasesc: i-am dat si Bucovina, si Zizin, acum am Carpatina.
Lorym, bine-ai revenit printre noi, am vazut pozele cu Catrinel, e o dulcica, mi-a placut si coafura ei din ultimele poze
.
Dia si Alex, si la Calin s-a umflat, dar e normal, i-l va masura pediatra la 5 sau 6 luni, nu mai tin bine minte.
Calin a descoperit suzeta, de fapt i-am luat de-abia ieri, daca fetele mele nu au vrut-o deloc, am zis ca si el o va refuza, dar m-am inselat. Sa-l vedeti cum trage din ea, parca cine stie ce delicatesa ar fi
. Eu sunt stresata rau cu buricul, parca tot creste, sau asa mi se pare mie, n-am gasit centura ombilicala, mai caut. Spunea bine Florentina, ca daca fetele n-au avut asa ceva, ma panichez rau cu tot ce este nou.
Nu v-am povestit de ieri, ca am fost sa-mi bag actele ptr cic, mama a avut si ea treaba prin oras, iar copiii i-am lasat cu verisoara-mea, cu care-s vecina. Cand m-am intors, Ana si Oana erau planse toate ca Ramona(verisoara-mea) l-a luat pe Calin la ea si nu vrea sa-l aduca inapoi.
De fapt Calin incepuse sa planga (de somn) si ea cum avea de corectat niste lucrari l-a luat cu ea sa-l supravegheze, intre timp el a adormit si nu l-a mai adus inapoi, ca-l trezea. Fetele mele nu s-au dus si ele, ca au ramas pe calculatoare(am 2 calculatoare, unul in dormitor si unul in sufragerie, si numai unul cu internet )Unde mai puneti ca-i scrisese Oana si pe mess lui Marius ca l-a luat pe frac-su ![]()
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Raluca_u spune:
fetelor suntem si noi acasa.
sunt asa de bucuroasa. o sa va pove deseara sau maine cum a fost dar acum vreau si eu o baie si sa dorm puyin ca dupa 2 saptamani de dormit in patut cu Adina ma resimt
pupici la toate fetele.
vedeti primul lucru cand am ajuns acasa a fost sa va scriu
Raluca cu
Adina Andreea 12.11.2006
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
mio75 spune:
Lasa Carla draguta ca nu e bai ca nu ai facut botezul inca, eu nici nu cred ca-l fac pana va avea cam 4 luni, ca atunci imi vine fratele cu familia lui din strainataturi si fara el parca nu-mi vine sa-l fac. Da si la mine tot asa se uita lumea, stai linistita.
Eu deja stau cu el si o ora juma pe-afara.Si am fost si prin Supermarketuri la plimbare cu el cand avea vreo 6 sapt.Nimic nu s-a prins de el, doamne ajuta!nici o raceala dea-asta de e plin de ele.
Danutz- cu lohiile , eu la 8 sapt. inca mai am desi am facut tratament o tura de Ergomet deja. Deci atat au trecut cat a tinut cura apoi au revenit. Cu toate ca eu am fost si chiuretata cu anestezie generala cand am nascut ca ramaeses placenta inauntru, asa ca nu stiu ce sa mai fac.
Mio si Leon
Lorym spune:
Roxanac,Lavinia multumim pt. complimente.
Datorita coafurii catrinel a mea a primit porecla de maddox pt. ca seamana identic cu baiatul angelinei jolie pe care il cheama maddox.Ride in hohote iuly cind o vede cu parul asha ridicat.
Lavinia eu am venit din spital cu doar 3 kg in plus pe care Catrinel m-a ajutat de urgenta sa le dau jos in doar o luna si sa ma mentin ulterior sa nu care cumva sa ma ingras.![]()
Raluca bine ai venit acasa. Sa stii ca m-am gindit la tine si chiar si sotul a mai intrebat de fetita ta desi nu prea ii place forumul.Sper ca sunteti bine si sanatoase!![]()
Lory
Catrinel Rianna
poze Catrinel
Lorym spune:
Noi suntem la stadiul in care avem cele mai puternice crize de colici.Un timp renuntasem la sabsimplex ca nu mai avea colici dar de ieri au revenit in forta si foarte urite.Mi-e tare mila de cum plinge cu lacramioare.
Acum a resit si a adormit si eu ma apuc de calcat hanutzele ei si pelincutele.Apropo voi calcati hainutzele?
Lory
Catrinel Rianna
poze Catrinel
anateo2004 spune:
am un monent de liniste.am reusit sa culc trupa.
azi Sebastian parca a fost mai linistit.am fost si afara,cam o ora. fimea a fost in extaz cand a vazut zapada,abia am putut sa o aduc acasa.
danut,e normal .eu dupa o sapt de la nastere nu curgeau lohiile decat cu ergomet,si isi schimbasera culoarea(erau roz),apoi a incept sa curga sange,iar acum din cand in cand mai curge cate ceva.eu am intrebat dr-a si a zis ca e ok.
cand prelungesti durata de plinbare poate ne vedem.
raluca ma bucur ca ati venit acasa.
Lavinia_P spune:
Eu le calc.Am vrut sa renunt,ca s-aua dunat cammulte,dar a povestit Ramona si Dolores de dermatita ,m-am speriat si continui..calc si eu cate 4-5 pe zi.
"poze Mihaita"
ramsan spune:
La multi ani, mamici! Sa aveti in noul an doar bucurii si impliniri, iar bebelushii vostri sa creasca cat altii in 5 ani!
Pot sa va spun ca aseara am avut un soc cand am vazut ca topicul de mami_nov_dec era pe pagina a doua iar voi .. pauza... era sa ma pierd de grup
asta se intampla cand nu mai prestezi pe forum.. of
Ma bucur ca va regasesc in aceeasi formatie imbunatatita 
Kokorinu
fata dar si pe ai ei harbujei dragalashi ca am vazut ca m-ai dat disparuta... Rusinica sa-mi fie dar de ceva vreme bb Rares a avut probleme cu dermatita atopica si m-am ocupat de super curatenie, spalat, calcat... asta zilnic... tratamente dimineata si seara.. baitza cu creme si emoliente zilnic. Nu este usor atunci cand stii ca asta poate degenera in rinita sau astm bronsic daca nu este tratata cu seriozitate.. nu?
Alex am vazut ca te preocupa vaccinul... mergi la pediatru sa vezi daca e ok sa se umfle asha mult... La Rares doar s-a umflat putin de tot 
Dolores pre+post natal sunt 126 de zile, dar din astea ai luat deja zilele de concediu incepand cu 6 oct... Dar obligatorii de efectuat sunt 42 de zile post-natale. Sa zicem ca daca ai fi mers la serviciu pana cand ti-a venit sorocul (asha cum a facut Laura, daca iti amintesti) ar fi trebuit sa iei obligatoriu 42 de zile postnatal.. dar ai si posibilitatea sa efectuezi toate cele 126 de zile ca si postnatal. Sper ca am fost destul de clara in explicatii ![]()
Dianocica
pentru cele mai cool aprecieri... adik coolest. E ok sa fie prieteni din partea mea... Rares nu e rupt din soare, este doar un copilash in crestere. Cine stie cum o fi aratand peste alte doua luni?
Lavinia vazut poze... e super feciorul vostru 
Bambo
pentru cea mai activa mamica de la Iasi si pentru bebelina Antonia... Am vazut eu bine sau deja te-ai incuscrit cu altcineva, stiu eu cine, pesoana importanta? Pupici de la Rares pentru Antonia 
Chinico eu as spune cum au spus si fetele... sa-ti asculti instinctul matern 
Lorym stai cuminte, nu te mai gandi la prostii, da?
Bine ca fetita ta este sanatoasa.. asta e cel mai important pentru tine. Daca nu reusesti sa o scoti afara cu caruciorul pentru ca este imens, de ce nu o pui intr-un marsupiu (nu stiu cum se cheama exact)...este mult mai util acum cand bb este mic...
Nu mai stiu cine scria despre programul ciudat al fetitei ei... sorry dar nu am memoria numelor... Si Rares are un program greu de urmarit in ultimul timp (o fi din cauza faptului ca vrea sa creasca intr-o zi cat altii in 5?) Papa tzitzi la doua ore in timpul zilei (adik de la inceputul unei mese pana la inceputul celeilalte)
si mi se pare ca se cam linciureste.. cam 70 ml odata sa zicem. Dar am ajuns sa apelez la lapte formula ieri (30 ml) ca urla de foame, lapte in sani nu mai aveam iok, el era obosit si nici nu mai vroia sa suga si tot asha.
Azi mi-a facut alta faza... smiorcaiala ca vrea in brate la mami (era schimbat de scutec, hranit bine, scos aerul si nani nu vroia si pace).Reactioneaza cand ii pun caruselul sa cante, dar de cate ori sa-l mai pun ca sa nu planga dupa mine?
Bebeii vostri ganguresc? Adik scot sunete cand vorbiti cu ei ca si cu ar vrea sa vorbeasca? Rares a inceput sa scoata diverse sunete cand vorbesc cu el.. e un dulce de-mi vine sa-l pup tot.
Nu promit ca voi scrie mai des, pentru ca eu ma tin de promisiuni iar pe asta chiar nu pot sa o tin
din motivele enumerate mai sus, dar voi sta mereu pe aproape 
PS - S-a schimbat cumva parola de la email?
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik