Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

ruxandra sa traim... ea e moasa moaselor...zau ca nu mai stiu ce sa fac,cum sa ma supar, stai linistita..uneori ma apuca rasul.. fac eu haz de necaz dar imi vine sa ii impusc pe rand pe toti..

mama + sotz + bunica (ca sunt toti aici si joaca tontzoroiul pe capul meu) zic asa: da-i fetei numai san (asta in conditiile in care Bea nu suge niciodata mai mult de 60ml san in juma de ora, ii fac proba la fiecare masa..), nu trezi fata noaptea sa ii dai papa ( supermoasa + moasa moaselor + spital spun ca obligatoriu sa pape la 3 ore daca e numai san si la 4 ore daca se da si completare formula)..

moasele united + spitalul spun sa ii dau san 5 minute fiecare, nu mai mult, si restul completare...sa trezesc fata si sa o indop (asta e moasa care mi-a facut zile fripte cu icterul ala nenorocit de am albit) ca vrea ca nu vrea...daca papa completare nu cumva sa ii dau papa mai devreme de 4 ore nici daca urla de foame de zguduie zidurile..

si uite asa, dau toti din gura pana imi iau eu copilul si ma ascund in dormitor sa am pace, ca nu mai stiu pe cine sa ascult si incotro sa ma indrept.

kokorinule si tie ti-au spus sa nu trezesti copii noaptea la masa??

Asizule sunt um mare magar, nici macar nu am apucat sa ma uit la nici o poza, sa-ti vad si eu flacaul.
Am citit ca si voi ati facut eco pt. hidronefroza, nu-ti fa probleme, o sa vezi ca o sa fie totul bine!
Bea a fost primele 32 h la intensiv pt. supraveghere, a avut aritmie cardiaca in timpul travaliului, i-au dat drumul cu mine in salon numai dupa un EKG si un eco, avea, la 1 zi juma, orificiul Ductus arteriosus deschis, cica nu e un dezastru deocamdata, 90% din cazuri se inchid in prima luna de viata, de aceea mergem la control iar in 22.Si ma rog sa fie bine.

de beBea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Ce mai faceti dragele mele? Nu am mai intrat demult prin zona si, citind acum pe sarite, ma bucur sa vad ca lumea e bine si copilasii cresc.
La multi ani, fetelor si felicitari pentru REALIZAREA anului trecut .
In fiecare zi stau si ma minunez de fulgusorul meu de noiembrie si parca inca nu-mi vine sa cred ca e al meu si ca eu l-am facut!
Sunt convinsa ca si voi va vedeti fulgusorii la fel dar mie mi se pare ca al meu e atat de frumos...e perfect!
Am sa intru mai des pe-aici ca acum incepem sa ne obisnuim unii cu altii, oboseala aceea cumplita de la inceput a cam trecut, la fel si stresul, asa ca...pt.moment pupici.

Mio si Leon azi 8 saptamani fix fix fix ( asta e pt. Dandusa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Am vazut ca ati modificat listuta, multumesc.

Si am mai vazut (tarziu...) ca Donia a nascut cu o ora inaintea mea!! Sa-ti cresca mare si sanatos feciorul!

de beBea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

lavinia - vazut bebelacu - super Felicitari

si noi acum am venit de afara - dorme inca pe canapea - scriu cat pot.

Si noi avem carucior imens - si stam la 4, dar cobor cu scaunul de masina - cu maner - dezleg caruciorul care sta bine mersi in casa scarii si leg scaunul de masina - mai am de coborat doar treptele principale din fata blocului.

cand ii dam completare si noi folosim tot apa de la robinet fiarta si racita.

Dia ai fost cu Oana afara? Mai vb la tel mai tarziu.

de vaccin - stiam ca nu tre sa faci nika - sa-l lasi sa se sparga singur. De masurat vaccinul il va masura doar la 6 luni.

SI EU FOLOSESC GALACTOGIL - la mine isi face pe deplin datoria - si am pierdut laptele de 2 ori. Acum nici nu-l mai iau ca pe tratament - pun doar o lingura rasa in cereale cand le pap dimineata cu lapte - uneori si uit sa pap cerealele.
Dar voi de ce le rontaiti? Se pot dizolva in orice:lapte, apa, compot etc. E mai simplu asa.

Dolores calculezi 126 de zile din 6 oct.

Lorym bine ai revenit - scoate-o degrabe macar pe balcon - si neaparat in w/e cand e si iuli acasa.

s-a trezit. pa pa

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Carla la mine se detaseaza landoul si ramiii cu partea sport care se poate stringe dar nu pot tine intr-o mina landoul cu fata si intr-o mina partea sport ca am si cezariana si sunt si micuta : am 1.55 .Doar sa te intelegi cu o vecina.

LoryCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mai dorme o tura - asa ca mai am ceva timp pt voi.

Dandusa - vitamina C si OSCILOCOCIUM.

ruxandra_sb nu stiu daca il mai schimb - sa-ti spun de ce. Bebelina mea s-a nascut cu 2.550 - deci aproape considerata prematura - asa ca are dretul la lapte praf de la stat - si ne-a dat pediatra reteta.
Am zis ca nu merem sa-l luam - ca era in capatul celalalt al orasului si nu face banii pana ajungem acolo sa-l luam. Pediatra insista - mergeti sa-l luati. De rusine - merge al meu sa-l ia. Cand i l-au dat - stupoare - 5 kg de bebelac.
Ori il papa fata - ori ciocolata de casa scrie pe noi dupa ce termin cu alaptatul.
Imi pare rau de cutiile de milupa si nan cumparate care stau pe balcon acum - dar asta e.

gata

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Carla, eu las caruciorul jos in masina. E drept ca asta functioneaza daca ai masina ta si nu daca aveti impreuna cu sotul numai o masina si el o foloseste. Sau - nu aveti un garaj in apropierea blocului ?

quote:
Originally posted by carla2005

Da si eu am probleme cu caruciorul , nu pot cobora cu el si cu copilul, asa ca la plimbare ies cu goanga in brate si azi am stat 2 ore si m-a rupt de spate plus ca imi e frica sa nu se invete in brate si sa nu mai stea in carut! Doar in we iesim si cu carutul ca atunci e tati sa ne ajute! Eu stau la et.4, aveti vreo idee cum sa fac...mentionez ca nu am unde sa-l las la parter fiindca au vandut astia uscatoriea!
Mio si Leon
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Salut mamicilor,
Eu nu prea apuc sa scriu dar sa stiti ca va citesc cu religiozitate...
Aelita, felicitari mami, te asteptam sa ne povestesti, sa-ti traiasca minunea sa fie cumintica si mancacioasa!
Yagmur, si noi suntem singuri si ne descurcam greu, dar asta-i viata...curaj!
Chris, la mine galactogilul a functionat de minune. Il dizolv in ceai de anason si se pare ca functioneaza. Bebe papa numai titzica, de biberon nici nu vrea sa auda, a luat 1 kg in 2 sapt, deci se satura.Si nu a facut nici colici, sa nu-i fie de deochi!!!
Ana, si eu am luat costum de ala de cosmonaut de la Z si-mi cam vine sa-l dau altcuiva, fiindca ii este f mare, gluga aia nu are nici o noima, iar manecile , de mari ce sunt , stau sculate asa in sus, de ies din carut. Inca nu am ajuns in parc, ca deocamdata iesim cam 10-15 min, dar in curand.
Asiza, , o sa vezi ca o sa fie bine...
Cu carutul eu am urmatoarea stategie...il iau pe bebe in brate si cobor cele 7 etaje, carutul e in portbagaj in masina, jos deschid masina, il pun pe bebe inauntru, scot carutul, il desfac si-l pun pe bebe in carut. La intoarcere scenariul e pe invers...
Fetelor, vreau sa va intreb, ca sunt destul de speriata, eu am avut lohii pana sapt. trecuta ajunsesera cam galbene si destul de rare. De ieri a inceput iar cu sange, cantitate mica, cam juma de tampon in 24 ore, dar sange deschis la culoare. O fi normal? Ar trebui sa ma ingrijorez si sa alerg la dr? Ca urmatorul control e abia la sf lui ianuarie... Stiti cumva?
Va pup si incerc sa scriu mai des!
Danutz,Rares ( 14.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

chiniconu te mai stresa ...fa cum crezi tu ca e mai bine...tu decizi stiu ca este greu mai ales cu atata lume pe cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

da ...avem doar o masina...garaj nici atat...am un vecin care tine 3 masini in fata blocului degeaba si ma gandeam sa-i zic astuia sa ma lase sa depozitez coarutul intr-una ...care cred ca e mais cump carutul decat masina...dar nu stiu....mai stept sa iasa si vecinele mele cu copii pe afara si poate ma combin cu vreuna! Fetelor astia au copii mari dar nu i-am vazut cu ei pe afara pana acuma!
Sa va zic faza...am ras cu sotul...iesim noi la plimbare...la etajul 1 avem o vecina cu o fetita de 7 luni, si o vad pe vecina statea pe langa soacra-sa care tinea copilul in brate stateau toate pe balcon sa ia copilu aer cred, copilu super infofolit n-am de lucru si ma bag in seama la zic sa va traiasca haideti pe afara ( eu doar doar ma combin si eu cu cineva) ne baga socrosenia o privire din aia de taia si ma intreaba cat are copilu zic 6 saptamani...l-ati botezat...zic nu...bai frate parca facusem o crima impotriva umanitatii asa s-a uitat...pai si ati scos-o pe afara eu cu juma de glas zic da...baga alta privire dispretuitoare si se intoarce cu spatele....zic gata cu socializarea pe ziua de azi!
S-a trezit printesa!

Mergi la inceput