Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Fetelor eu iar sunt panicata.....stiti vaccinul care il face in manuta in maternitate....la bebelasii vostrii s-a umflat?...pana acum i-a fost rosu si acum e un buboi mare si parca are si puroi..sper sa nu fie ceva rau...

alexandra de Mark Andrei
avem 1 luna si 2 saptamani
poze cu Mark
poze

alex, eu stiam ca tb sa i-l masoare pediatra, ca daca are nu stiu cati cm nu-i mai face inca unul

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by lory32

carla25, dia bi
vad ca si voi le dati lapte praf, imi spuneti si mie ce apa folositi la preparare? eu folosesc apa plata bucovina pe care in prealabil o fierb si o racesc. mersic!

Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}

noi ii facem cu apa de la robinet fiarta 5 minute si racita

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna. Va multumesc pentru raspunsuri. M-am mai linistit cu pielicica.
Carla si eu am aceeasi problema. Pana acum simteam sani foarte tari pana sa manance Cristina, dar acum sunt moi, oricum laptic este dar nu stiu cat. Si in plus de asta eu nu ii dau nimic completare. Voi cum ati ajuns sa le dati bebelusilor completare? La recomandarea medicului? I-as da ceai, dar oare nu e prea mica. Noi avem 2 saptamani. Voi de la cate saptamani ati inceput sa le dati ceai? As fi scos-o si eu azi afara ca e tare frumos, dar mi-a spus doctorita ca de la o luna pot iesi cu ea. Sper sa nu se strice vremea pana atunci .
Atudor pe unde stai in Berceni? Eu stau pe Emil Racovita. Poate reusim sa ne vedem .
Ma duc poate adorm un pic, ca azi noapte de la 4 ne-a durut burtica.
Dolores .
Ce mai stiti de Cleo, ca nu a mai intrat demult.

Monica de Maria Cristina
Poze Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

danita, zi si mie unde ai gasit ursul ala ca vreau si eu.... eu am vazut mai demult un catel la el la cineva si functiona nevoie mare

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by chinico
Mi-a spus moasa sa indop fata in asa fel incat sa pape la fiecare masa cam 120-140 ml...e normal la 3 saptamani???? Mie imi pare muult, Bea papa intre 70 si 100 ml la o masa!!

Si vorbeste serios ????
Acum pe bune, dar cum s-o indopi? si ce cantitati sunt astea pt 3 sapt ???? Adica daca le-ar cere ea, o.k. Dar s-o indopi??

Uite, de ex cum papa un bb de 3 luni (tot de pe DC), bb care a luat in primele 2 luni 2 kg in greutate:
"nu papa niciodata aceeasi cantitate: ziua mananca cam 130-140 ml, noaptea rar ajunge la 80 ml, de cele mai multe ori mananca vreo 70 ml. Papa o data la 4 ore, dar, rar mananca de 6 ori pe zi, de obicei are doar 5 mese, ultima masa de seara (pe la 11 noaptea) o sare de cele mai multe ori."

E cumva aceeasi moasa care te panica ca de ce doarme atata copilul si nu mananca x ml, cand el avea icter?
Scuze, nu vreau sa te supar, dar mi se pare un pic curios.

avem 8 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica
ruxandratre sa planuim o intalnire in herestrau dar noi iar ne-am dat programul peste cap....probabil azi iesim pe la 2...

Pacat.
Noi la 2 ieseam din parc. A fost cald si bine.

avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

lory32eu i-l fac cu apa de la ghiuveta fiarta cel putin 5 minute lasata sa ajunga la o temperatura acceptabila!Fierb apa cam de doua ori pe zi si o pun in termos de acolo folosesc toata ziua.
akaeu i-am dat ceai la cateva zile insa nu l-a acceptat dabea pe la 2 saptamani a inceput sa bea. Eu i-am dat ca asa mi-a zis pediatra insa sunt pareri pro si contra ceaiului, daca as avea mintea de acuma nu i-as mai da ceai !
Mi-am dat seama ca nu am lapte suficient fiindca dupa ce tineam copilu cate 15 minute la fiecare san el isi manca manutzele si cauta tzitzi cu gura de ziceai ca nu a mai mancat de nu stiu cand! Iara o prostie care am facut-o, pediatra mi-a zis sa nu tin copilu mai mult de 15 minute la fiecare san si eu asa am facut cred ca daca o lasam cat vroia ea si nu-i dadeam completare altfel stateau lucrurile acum fiindca si acum ea prefera sanul insa daca nu a fost stimulata lactatia la timp ce sa mai fac...beau eu ceaiuri ca disperata dar degeaba!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

tocmai am venit de afara de la plimbare si profit ca doarme sa mai scriu si eu cate ceva,de cand o scot afara doarme f bine noaptea
Si eu ii fac tot cu apa de la robinet fiarta si racita nu are nimic ca doar o fierbi
apropo de carucior imens si eu am unul nu tocmai usor si tre sa ma descurc singura ca sotul e la servici si mai stau si la et 3 la urcare ii jale cred ca iar o sa o patesc cu spatele dar n-am ce sa fac
a-ti fost la contro la ginecolog,eu nu si trebuia dupa o luna sper sa ajung zilele astea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aka
Voi cum ati ajuns sa le dati bebelusilor completare? La recomandarea medicului? I-as da ceai, dar oare nu e prea mica. Noi avem 2 saptamani. Voi de la cate saptamani ati inceput sa le dati ceai? As fi scos-o si eu azi afara ca e tare frumos, dar mi-a spus doctorita ca de la o luna pot iesi cu ea. Sper sa nu se strice vremea pana atunci .

Cleo este in Germania, tre sa se intoarca.

Monica , de ce sa-i dai ceai, adica daca nu e necesar (pt colici)? BB creste cu lapte, nu cu apa fiarta.

Noi am inceput cu completare la recomandarea medicului, sau daca bb chiar nu se satura/nu ia un minim in greutate.

Si pe bune nu inteleg de ce va tine in casa pana la o luna. Este pacat sa nu profiti de vremea asta superba.. mai ales sa se obisnuiasca si Maria-Cristina, nu s-o scoti direct pe geruri.

avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Da si eu am probleme cu caruciorul , nu pot cobora cu el si cu copilul, asa ca la plimbare ies cu goanga in brate si azi am stat 2 ore si m-a rupt de spate plus ca imi e frica sa nu se invete in brate si sa nu mai stea in carut! Doar in we iesim si cu carutul ca atunci e tati sa ne ajute! Eu stau la et.4, aveti vreo idee cum sa fac...mentionez ca nu am unde sa-l las la parter fiindca au vandut astia uscatoriea!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput