Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Oricum pozele se vad ce frumos e Mihaita si seamana tot cu tine zic eu si tot timpul dupa ce pui poze noi sa dai din nou albumul pe public sa se vada pozele

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am uitat ieri sa urez La multe luni inainte ptr Crinuta, Antonia, Tiberiu, Mario, Georgia, Bianca, David siKarinuta. Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Dolores, la ora asta n-am inteles prea bine ce vrei tu sa intrebi despre prenatal si postnatal, dar 126 de zile se ia prenatal+postnatal, poti lua doar cateva zile prenatal , nasti, iar dupa aceea continui cu diferenta pana la 126 de zile cu postnatalul. Asta daca ai salariu mai mare de 8 milioane . Daca nu, atunci esti obligata sa iei cele 42 de zile de postnatal, iar din a 43-a zi intri in CIC. In cazul asta nu conteaza cate zile de prenatal ai luat.
Sa-ti dau exemplu: am intrat in prenatal pe 30 oct, am nascut pe 9 noiembrie. Deci prenatal am avut 11 zile( inclusiv ziua cand am nascut) si am luat doar 42 de zile din postnatal(care-s obligatorii), adica din 22 decembrie am intrat in CIC.
Am fost cu actele ieri, si m-au intors ca nu mi-au completat bine un formular cei de la servici.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

perfect,dar de ce doar 42 de zile si nu 63???

quote:
Originally posted by roxana c.

Am uitat ieri sa urez La multe luni inainte ptr Crinuta, Antonia, Tiberiu, Mario, Georgia, Bianca, David siKarinuta. Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Dolores, la ora asta n-am inteles prea bine ce vrei tu sa intrebi despre prenatal si postnatal, dar 126 de zile se ia prenatal+postnatal, poti lua doar cateva zile prenatal , nasti, iar dupa aceea continui cu diferenta pana la 126 de zile cu postnatalul. Asta daca ai salariu mai mare de 8 milioane . Daca nu, atunci esti obligata sa iei cele 42 de zile de postnatal, iar din a 43-a zi intri in CIC. In cazul asta nu conteaza cate zile de prenatal ai luat.
Sa-ti dau exemplu: am intrat in prenatal pe 30 oct, am nascut pe 9 noiembrie. Deci prenatal am avut 11 zile( inclusiv ziua cand am nascut) si am luat doar 42 de zile din postnatal(care-s obligatorii), adica din 22 decembrie am intrat in CIC.
Am fost cu actele ieri, si m-au intors ca nu mi-au completat bine un formular cei de la servici.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

42 de zile postnatale sunt obligatorii, restul pana la 126 sunt optionale

asiza si a mea tipa de foame la baita, asa ca dupa ce o scot si cat timp o ung si o imbrac i-o dau pe suzi. ea e fericita ca molfaie ceva, eu sunt fericita ca tace

chinico mie mi-a zis pediatra ca la 3-4 sapt 120 ml, la o luna 150

carla si bebe a mea s-a trezit la 3 , a mancat, pe la 4 am bagat-o in patut, pana la 5 a urlat, asa ca am luat-o la mine, nu a vrut in brate, nu a vrut in patul nostru, ci de fapt avea nevoie de cineva care sa ii tina suzeta, sa nu ii plece la plimbare, si a dormit de pe la 5 juma pana la 10-11. deci nu a mancat vreo 7 ore, si tot nu era foarte flamanda.

ruxandra sb merci de sudamina, m-am gandit, dar fara folos

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

quote:
Originally posted by desiree

brrr, ingerasa

esti sigura ca vrei sa iesi afara ???

e un viscol, mama, mama !!!

ieri am fost cu baiatu in Herastrau, a fost asa de cald si iesise asa un soare ca am stat cu el o ora jumate ( si are doar 3 saptamani)

pupici

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Nu acum...dupa ce o sa incepem sa iesim, ca deocamdata nu avem voie :)
De maine de-abia la geam...

Raportam 240gr luate in sapt care a trect, deci ff bine! O hranesc exclusiv cu san. Suntem tare mandre. Dupa o zi de crize (ieri), i-am facut baitza la 12 noaptea, i-am dat sa pape, s-a sculat la 7 fara 20, apoi la 12.20, deci s-a odihnit micutza, acum astept show-uri diseara. Va pupacim!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Florentina G
Ingerash26a, eu stau in Rahova, la intersectia Petre Ispirescu cu Dumbrava Nouam insa noi abia avem o saptamana, nici buricul nu ne-a cazut, si cand iesim afara vom sta probabul putin in fatza blocului! Insa va veni si vremea buna cand o sa incepem plimbarile! Tu unde in Rahova stai?

Florentina, pai nu acum, ca nici noi nu avem voie inca :) noi avem 19 zile...
Eu stau la o statie dupa Piata Rahova, la Teius - intersectia dintre Margeanului cu Rahova. Ar fi tare frumos sa iesim impreuna. Sa imi trimiti PM cu mobilul tau si iti trimit si eu! Ce mult m-as bucura!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Somleac

Bebe Matia raporteaza 6 kg 600 g la 2 luni.
Intrebare? Fetele care alaptati puneti laptic la congelator ?

Oaaaau! Felicitari! Cat este de mare bebe! Cat a avut la nastere?? Fetitza sorei mele are 6 kg si ceva de-abia acum, la 4 luni si jumatate!
Eu alaptez exclusiv, dar nu ma mulg si nu tin laptic a congelator. Tot ce ii dau ii dau direct de la san, plus 10 ml de ceiutz Baby Drink / zi, cu seringa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

kokorinakiar asa o sa fac il las sa doarma cat vrea...exact asa mi-a zis si pediatra!
Cu mancarea ma ingrijorez ca pana acum sugea asa cate 15 minute la fiecare san apoi completare 60ml milupa, acum sta maxim 10 minute la un singur san si milupa mai bea maxim 50ml asta in zilele bune in rest cam 30ml, si de aia nu-mi dau seama cat suge ea la san in 5-10 minute si plus ca sanii parca nu mai sunt asa tari...nu stiu cum sa zic parca nu mai sunt plini si nu mai curg, pana acum cand se facea ora de masa simteam ca plesnesc si incepeau sa curga acuma nimika!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Bine ne-am regasit la clubul scutecelor! Sa crestem mari , sanatosi si voinici , sa ne aduca cit mai multe bucurii puiutii nostri !
Felicitari tuturor mamicilor !

Vad ca nu prea mi s-a simtit lipsa! Dar sa stiti ca am lipsit motivat: am o printesa tare glagioasa si cu o personalitate puternica si nu prea somnoroasa ; are multe , da… multe perioade de veghe.

Ziggy bine ati venit!

Alexandra, Panna si eu am botezul pe 13 ianuarie la biserica iar pe 14 party la restaurant.

Miro gata sunt prezenta din nou pe forum.Doar am inceput impreuna si continuam la scutece.
Miro tu ii zici terorista noi ii zicem terminatoarea; intr-o zi tb. sa ne vina niste invitati si ii zic lui iuly sa-i punem un costumas mai haios , iar sotul meu imi zice cu fata in brate: ‘’Uite tati vrea sa ne puna costum de bufon, daca ne dai costum de terminator si cascheta mai vorbim dar asa….’’

Roxanac multa sanatate lui Calin!
Noi vom avea 3 feluri de mincare la botez, plus prajituri, tort, fructe. Ecam ca la nunta n umai ca lipseste tinuta de gala.

FlorentinaG
sanatate luiPatrick ca e tare greu sa-ti vezi puiul suferind!

Asiza bucura-te ca doarme atit ; eu as da un party mare daca mi-ar dormi atit!

Dianav si eu am aceeasi problema: nu am timp de nimic efectiv. Eu alaptez exclusiv la sin iar intre reprize de 3 ore ba o schimb ba tb sa-i dau diverse chestii si nu mai apuc nimic.Seara trintesc un pui in cuptor iar sotul cumpara garnituri de la chinez; in timpul zilei maninc iaurt cu biscuiti , compot si o banana si cam asta e regimul meu

Fetelor si la mine a inceput sa-si suga minutza si saliveza cam de 2 saptamini.
In legatura cu caciulitza in spital am tinut-o fara caciulitza, cind am ajuns acasa la asediul soacrei am pus-o dar cind a vazut sotul ca toti medicii ne-au zis fara caciula s-a convina si m-a lasat sa fac cum vreau.
Ce bine ca va puteti scoate puii afara. Din mai multe motive eu nu pot: carut imens, lipsa sot sa ma ajute, zona idioata. , Imi ramine sa incep sa o scot in balcon.Tb. sa iau taurul de coarne si in privinta asta.

poze Catrinel

LoryCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

carla25, dia bi
vad ca si voi le dati lapte praf, imi spuneti si mie ce apa folositi la preparare? eu folosesc apa plata bucovina pe care in prealabil o fierb si o racesc. mersic!

Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}

Mergi la inceput