Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 20
Mirona spune:
a fost luna plina???
mai fetelor - va rog eu - care se are cu asa ceva - dati anunt dinainte - sa ne pregatim .... ca la noi a fost jale.
bine inteles ca am ajuns sa ma cert cu Dani - si cine credeti ca a invins din acesta batalie???
normal ca printesa Kara - a dormit mami cu ea - si inca burtica pe burtica - de a dormit fata pana la 4 dimineata neintoarsa.
Apoi a mai supt la 7 si acum la 10.
Acum i-am pus iar un sfert de supozitor dintr-acela cu chimen.
Se stange inca - se vede clar ca are dureri mititica.
Dia vad ca nu esti pe mess- inca nu ai liber, sau nu v-ati trezit. Tre sa ne intalnim iar - sa-ti dau si tie din supozitoarele astea - ca daca folosesc numai un sfert la fiecare criza - ajungem sa implinim 3 luni si nu o sa mai avem nevoie de ele - asa ... mai amelioreaza si din durerile Oanei. Te sun mai incolo - sau daca vezi mesaju - si ai timp - suna-ma ca am telu in buzunar ( si fixu si mobilu).
fug sa citesc in urma - ca nici de papat nu am ajuns s-o fac - poate nici nu mai ajung - la ce dureri are ...
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
kokorina spune:
CARLA,nu cumva sa trezesti bebelina din somn sa-i dai sa pape....bebeii oricum se anunta singuri cand le este foame,nu va faceti griji ca sant infometati pe timpul noptii.....chiar credeti ca dorm ca nesimtitii si nu se cer la nimic.....nu treziti bebeii noaptea,daca ei dorm si nu se anunta ca le foame,sa le da-ti sa pape......ce diagnostic e asta "intestin lenes"?.....ma doare capul,pe bune.........dormi linistita CARLA draga si lasa copilul sa se implineasca prin somn,ca si prin somn iau in greutate si cresc,nu numai prin lapte.si daca ti se pare ca bea putin in timpul zilei.....ce inseamna putin?bea cat ii trebuie........eu am intrebat doctorul si mi-a spus ca bebeii beau atat at le trebuie lor.....exista niste cantitati standard la bebeii de o luna,doua,s.a.m.d......dar nici noi adultii nu mancam in fiecare zi la fel.....intr-o zi ti-e foame si bagi inn tine de spargi,in alata zi frunzaresti toata ziua,tocmai pt ca nu ti-e foame......dormi linistita daca poti.
SOPHIA mea a mancat ieri la ora 12 noaptea si s-a mai anuntat pe la 9 dimineata.....si nu se rupe manacand in timpul zilei,mai rau e cu SANDOKAN al meu,pt ca e lenes si dupa ce bea cat bea se moaie ca o placinta si nu mai poate sa suga dupa prima ragaiala......se anunta tot din 4 sau 5 si cateodata in 6 ore......
DIANOCICA....da,de supozitoarele cu kimion spuneam.....
...fece kaki la greu,dar stii cum doarme dupa aceea?dumnezeieste......
MIRONA,cum adica ai dat comanda la matusica ta in germania.....ti le-a trimis sau ti le-a adus personal?intreb pt ca si eu am trimis o data niste pastile mamei mele si nu stiu sigur pana unde au ajuns,in care granita,dar nu numai ca mi s-au intors inapoi(nu mie,la politie),mki-a venit hartiuta acasa sa ma aprezint la politie si sa dau declaratie ce e cu pastilele respective,sant droguri cumva?am inlemnit.....s-a dus sotul,ca pe numele lui le trimiseses,a dat declaratie,l-a intervievat,ma rog,un circ intreg......si m-am intrebat cum de trimit altii doctorii ion tara,si trimit si eu o data lui mama si atunci am probleme cu politia......si am zis ca nu-mi mai trebuie probleme de astea.....bine ca nu le-am trimis pe numele meu,ca ma duceam si vedea ca sant romanac,ma baga la zdup direct.....cat iubesc austriecii romanii...ca sarea-n ochi!....
BAMBO,
ma intrebi cum s-a descurcat sotul la soacra.....in afara faptului ca au venit amandoi cu papuceii invers incaltatai,totul a fost ok.....pupici ANTONIEI de la PASCAL
![]()
eu nu mai stiu ce sa mai fac de pe 1 ianuarie,pana acum,cu harbujeii mei......pe 31 decembrie in seara de revelion,am plecat la niste prieteni pe la ora 19,au papat pe la ora 22 si pana a doua zi la ora 4 dimineata,nici nu am simtit ca am harbujeii cu mine,au fost foarte cuminti si au stat chiar in galagie.....de pe 1 ianuarie nu mai pot sa-i stapanesc.....SOPHIA plange aproape toata ziua....cateodata si noaptea.....cu PASCAL mai am noroc,el fiind asa lenes,adoarme mai repede dupa ce papa,dar nu doarme mult ca o ia si el....mai putin ca SOPHIA......dar cu ea chiar nu mai stiu cesa fac.....am lasat-o sa planga sa vad pana cand,nu mai are aer nici sa respire,o iau in brate,tace cateva minute,iar o ia..............eu am zis ca o doare ceva.....nu cred sa o doara,pt ca atunci cand e luata in brate tace si se destinde,se uita in ochii mei si imi transmite ca iar m-a smecherit....aseara m-a tinut in spectacol amandoi de la ora 18 pana la 12 noaptea.....abia astept sa vina mama la mine,macar face curatenie,eu nu mai fac fata si cu ei si cu treburile prin casa,desi sotul ma ajuta foarte mult,dar nici macar doi nu facem fata la smecherasii nostrii.
si voi spuneati ca nu ma plang.....na,ca ma mai plang si eu,dar din toate spectacolele ce se tin la noi acasa,iau si partea frumoasa,si ma apuca rasul si pe mine si pe al meu cand testam asa.....urla amandoi,nevoie mare,noi ne indreptam spre ei si in acelasi timp ii luam in brate.......bai,frate,in acelasi timp nu se mai aude nici pas,ne uitam unul la altu si radem....ce putem face?al meu aseara a zis ca lui ii pare bine de spectacolul asta,pt ca pe 25 vor face amandoi vaccin si mai rau de atat nu crede ca se poate urla....vom vedea,cel mai frica mi-e de febra.....s-ar putea sa faca febra,dar nu neaparat.....mi-e frica de febra pt ca si eu cand am febra plang...pe bune,eu plang cand am febra.....si vorba aia sant capra batrana.....
DOLORES,am inteles ca stai la socrii......iti dai seama ce rau iti faci tu singura?.....iti poti inchipui singura,cum sta si se bucura soacra ta de dupa usa stiindu-te depresiva?ia,du-te tu frumusel de dimineata,sau de ce nu de pe acum,ba in baie,ba in bucatarie.....fredonand o melodie......o sa o lasi cracanata,nu o sa stie cine esti si de unde vii......pune control pe toate,ai nevoie de sptiu,trebuie sa te misti.....bebe are nevoie si el de spatiu,plimba-te cu DAVIDUTZU prin casa,canta-i,arata-i ce ochi frumosi are si ce grimase face el.....spune-i cat de bucuri ca seamana cu tine si ca sa nu o ranesti......canvinge-o ca si cu sotul tau seamana,dar numai intre picioare.....fa-o tu pe ea si nu o lasa sa te faca ea pe tine.iti spun asta nu ca sa te pui rau cu soacra ta,ca nu stiu cum te impaci cu ea,ci ca sa-ti invingi depresia.....si de unde alt cobai?succes si intra in fiecare zi sa ne dai cate un pupic!
ma duc sa fac un biberon de lapte,daca l-o bea si pe asta inainte de a se muia ca o placinta......cica baieteii sant asa.....dar chiar toti?ai vostrii cum sant?
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
asiza spune:
Sa va scriu repede repede si-apoi fug sa ma culc ca doarme bb...si mi-mi pica ochii-n gura...da' tot a trebuit sa intru sa va citesc...
Miro, Dandusa, multumesc pentru poza cu pozitia catelus...
Sa va spun de prima baitza...CICA baitza...s-a trezit copchilu' dupa 3 ore jumate de somn rupt de foame...da' io ce mi-am zis: baitza prima data si apoi papa....l-am dezbracat si l-am pu sin vanitza...era si mama, care se apuca repede sa sapuneasca copilu'...si s-apuca al meu pe-un plans...frate...urla ca din gura de sarpe...sarca' urla de foame...io m-am panicat...si am luat copilu' asa sapunit cum era si l-am pus in prosop...care prosop cam ardea ca tocmai ce-l luasem de pe calorifer...in fine ...l-am sters io de sapun, l-am pus la san...si apoi am incepurt iar sa-l spal cu vata imbibata in apa...asa pe parti...si plangeam langa el de sarea camesa pe mine, vorba ceea....apoi l-am imbracat cu pijamalutza lui si l-am pus la san...si s-a asternut linistea si pacea...
Acuma va dati seama ca am oroare de baitza...azi nu-i fac, da' maine trebe...
...cred ca de data asta imi chem o prietena sa-l spele...si-o sa ma uit si-o s bag la cap...ca degeaba tot citesc ca tot am frica de baitza asta...Cam asta a fost cu prima noasta baitza...si sora-mea din Canada m-a mai si intrebat: "N-ai facut poze???"...
...
Hai va pup deocamdata...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
asiza spune:
Inca o veste...azi am fost si eu la eco cu bb meu pentru hidronefroza aia...are la rinichiul drept si va trebui urmarit in continuare...mergem din nou peste o luna...a trebuit sa-i ia si urina pentru a-i face urocultura...si nu va spun...a venit cu o sticluta si i-au bagat putzulica in ea si au lipit-o cu leocoplast...da' nu satatea...si o tzineam ba eu , ba Cristi...intre timp eu si alaptam copilu', ca i se facuse foame...si oricum trebuia sa-i dau ca sa fac pisu...si cand a facut pisu...a umplut si sticluta, si paturica cu care l-am invelit si pe mine pe pantaloni...si uite-asa a trecut si asta...si ne prezentam din nou peste o luna la control...sper ca am fost cat de cat coerenta...
Va pup pe toate si sa stiti ca va citesc chiar daca nu va raspund...va citesc pe toate, cand am cate un minutzel liber...Am ras aseara cu lacrimi de patzania lui Chris...

Oana
cu
asiza spune:
Chinico, de ce mergi la eco la inimioara??? Sper ca sunteti ok....Va pup tare tare...
Oana
cu
Lavinia_P spune:
Bamboletta,nu cred ca m-am descaltat..sa vad acum.
[url=http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762326442957]"poze Mihaita"[/url]
Lavinia_P spune:
mda.. vorba lui chinico..cursuri pt idioti imi trebe..
[url=http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762326442957]"poze Mihaita"[/url]
dia_bi spune:
noi nu prea mai avem lapte,ieri dupa ce a papat de la san i-am facut si lapte praf sa vad daca mananca dar nu a vrut deloc,iar aseara a dormit toata noaptea,ma gandesc ca nu dormea daca nu era satula.
Azi dimineata i-am facut iar lapte praf ca mi s-a parut ca nu s-a saturat dar tot nu l-a vrur,a adormit apoi a supt,clitativ cred ca e bun laptele dar cred ca nu e cantitativ si cum ea a crescut probabil vrea mai mult
asa ca tre sa ma pun pe mancat mai bine,sper sa nu ajungem la lapte praf.
noi cu colicile am cam terminat-o pe noi nea ajutat sab simplex
v-am pupat si va doresc o zi linistits in continuare
bamboletta spune:
Lavinia-ai ascris tu bine dar mai lipseste ceva ghilimelele langa "http si la sfarsit de cifre 57" si o sa mearga zic eu
incearca asa
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia
dolores spune:
intrebare intrebatoare: prenatal+postnatal=126 zile da?
daca am nascut mai devreme de DPN cand expira cele 126 de zile sau nu se mai calculeaza asa? adica daca am nascut mai devreme,se pastreaza cele 126 de zile sau doar postnatalul care e de 63? nu stiu daca ma intelegeti..eu am intrat in prenatal pe 6 oct. si nu stiu cand sa anunt la resurse umane,cand sa fac cererea aia de incetare a contrc de munca pt a intra in CIC....pentru cine a inteles si ma poate lamuri,plssssss amnevoie de acest raspuns
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian