Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

kokorina,dandusa,va pup dulce si va multumesc tare mult ca ma incurajati...aveti dreptate in ceea ce ziceti.gandinu-ma la tine koko,la situatia ta parca revin pe pamant.dandusa,zilnic intru si citesc,iar uneori mai si scriu..cu david in brate,ca acum

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fata mea iara a dormit 8,30 ore...o fi bine ...o fi rau nu stiu ...frate dar nu i s-o fi facut foame in timpul asta! Nu stiu ce sa fac sa o trezesc noaptea sa-i dau sa manance? si asa mi se pare ca mananca putin in timpul zilei!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Mirona
Ruxandra parca ma intreba de ce ii dau acum bebelac - pentru canu mai accepta milupa si nici nan si nici bebelac nu accepta oricand - doar cand vrea ea - noi cica alaptam exclusiv.

Tot inainte cu alaptatul exclusiv, va tin pumnii!

Vroiam sa-ti zic si de Humana, c-are gust tare bun. Pe bune, eu termin ce ramane de la Grigore si e yamy, yamy.
Ma gandesc ca te-ai saturat sa-i tot schimbi laptele, dar daca cumva iti mai vine poti incerca si pe-acesta.

Eu la Matei deja eram isterica cu schimbatul laptelui (doar doar i-o place si-o manca mai bine); am trecut de la Nan la Milumil, inapoi la Nan, si in final la Humana cu care am si ramas.

avem 8 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Fata mea iara a dormit 8,30 ore...o fi bine ...o fi rau nu stiu ...frate dar nu i s-o fi facut foame in timpul asta! Nu stiu ce sa fac sa o trezesc noaptea sa-i dau sa manance? si asa mi se pare ca mananca putin in timpul zilei!

Daca ia o.k. in greutate eu zic sa zici "Aleluia" si sa profiti la maxim de acest cadou.
Noi, restul, nu putem decat sa va invidiem.

avem 8 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata fetele! raportam o noapte relativ usoara, cu niscaiva chitaituri dupa supt, dar care durau max 20 -30 min cu pauzele de rigoare (chitaia cand il lua valul la burtica banuiesc, dup-aia adormea, dup-aia mai tragea un chiot, iar adormea...). mai, cred ca motanului nu-i place debridatul, am observat si ieri ca a scuipat jumate, am zis ca poate mi se pare sau nu i-am bagat eu lingurita cum trebuie, dar aseara chiar se stramba de la gust (desi mie mi se pare super.. oricum mai bun ca sab simplexu'). om vedea si-n seara asta, si daca nu tine, ramanem pe sab, si asta e ...
offf, iar e dimineata, iar tre' sa mananc ceva, si iar nu stiu ce... tot e bine ca e frumos afara, ca aseara am crezut ca ne luam zborul cu tot cu bloc la cum suiera vantul.. oribil! pe la 1 iesim la plimbare pe malul marii daca nu bate rau vantul, si nu prea pare sa sufle, dar mai e timp pana atunci.. cine mai doreste, cine mai pofteste??? :)
pupici, fug sa ciugulesc ceva, primul lucru care-mi cade-n mana din frigider (ciocolata, multa multa ciocolata... :) i wish :)) )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by carla2005

pai si bblina mea si-a facut de vreo saptamina program de somn noaptea - de pe la 12 pina pe la 8.
Seara dupa baitza isi face plinul - iar dimineatza...e jale: maninca la 8, la 9, la 10... nu se mai satura!

Eu nu o trezesc, mi-e mila de somnul ei - si de al ei, si de al nostru... daca ea nu vrea papica noaptea, de ce sa o oblig?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Elise ma bucur ca mai sunt copii care dorm atata...incepusem sa-mi fac probleme ca poate e bolnava..eu cand eram mica cica dormeam mai mult doar cand eram bolnava si de aia imi faceam probleme mai mult! I-am luat temperatura si e OK...de luat in greutate a luat pana acuma cat trebuia o sa o cantaresc diseara la baita sa vad cum ne prezentam!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Am aparut si noi la apel
bubulina mea doarme si profit un pic sa vad ce mai faceti na ca a facut ochi dar sta cuminte in balansoar
Fetelor care va pricepeti sa o treceti si pe Kokorina la sarbatorite sa nu uitam de ziua ei

Somleac-ce bebe grasun ai si tare scump din ce povestesti ,daca poti pune si o poza sa-l vedem

Kokorina-cum s-a descurcat sotul cu harbujeii la socrosenie?

Lorym,Ramsan-

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

De fiecare data intru intai la gravidutze si dupa ce imi trece atacul de panica provocat de "disparitia" mamicilor de nov. dec. imi aduc aminte ca patinez pe forumul gresit...Sa vedeti distractie cand or sa apara prin martie noile mamici de nov. dec..

Aelita felicitari, sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Crina, Antonia, Norbert, Oliver, Ana Nicole, Karina si Anamaria La muulte lunisoare de acu inainte, sa cresteti mari, sa fiti cumintei si sa va iubiti mamicile tare, tare!!
Sa va traiasca bebeuschii mamici!

Nu am apucat sa citesc decat pe sarite,si asta deja de 3 zile.

kokorina tot la tine ma gandesc de fiecare data cand in miezul noptii nu vrea Bea sa doarma..eu ma plang cu una dodoloatza...tu ai doi..FELICITARI!!! daca tu potzi si uite ca nu te plangi ca mine, bravo,ma mobilizezi si pe mine!

Noi ne chinuim cu papatul ( asta apropos de vaicarit..).. nu am destul lapte, asa ca papa la san si pe urma trage vartos din bibe.
Eu ii dau Alete, nu stiu daca aveti si voi, Alete Pre-Nahrung, asta li se da aici si in spital, si cum ea prima a vazut sticla si nu tzatzul la terapie intensiva, nu pot sa o despart de prima iubire :)..rad eu rad, da' beau la ceai de stimulare a lactatiei si la bere si la proseco ..aoleu si valeu.

Luni avem prima intalnire cu doc pediatrul, de abea astept sa imi spuna ca e bine fata. Si in 22 mergem iar la eco la inimioara. Pana atunci...ne rugam sa fie bine.
Va pup. Gata, chitaie copchilul.

A. tat nu pot sa pun poze.
curs pt. idioti aveti? ma inscriu ca singur participant.

A2. rugaminte. Ma treceti si pe mine pe lista cu venire beBeii la 38 de sapt. (si inca fix, fix :)) prin nastere naturala cu epidurala? Please.

A3.
Mi-a spus moasa sa indop fata in asa fel incat sa pape la fiecare masa cam 120-140 ml...e normal la 3 saptamani???? Mie imi pare muult, Bea papa intre 70 si 100 ml la o masa!!

de beBea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

carla cica il inveti cu un 'intestin lenes'

ruxandratre sa planuim o intalnire in herestrau dar noi iar ne-am dat programul peste cap....probabil azi iesim pe la 2...

yagmurde ce nu incepi sa i dai deja un bonisan, de ex...e natural si il ajuta sa se relaxeze inestinele...

cred ca ieri a fost ceva in aer ca si al meu...de la 7seara la 1...si la baitza care-i placea asa tare...si azi de la 8la10...

panaa ce mai face ana? mai vomita?

fetelor, dati-mi o veste buna ca nu mai rezist psihic. vreau si eu sa aud de la o mamica ca au trecut colicii!! acum am citit de fatima uf. deci se poate...

mirona, kokorina de supozitoarele alea cu chimen zici? sau care?

dandusa oscilococilum pt raceala. e super si e bun si pt bebe...

ramsan si noi ne gandim la voi, inca nu ne-am hotarat cum profitam de bb rares...

diana fericita de davidutz 03.12.06

Mergi la inceput