Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

La Multi Ani si bine v-am regasit la noul capitol!
Felicitari Aelitei pentru nasterea fetitei! imi inchipui ca a fost super rapid,din cateam reusit sa-mi dau eu seama de pe forum.
Aelita,sa ai o fetita sanatoasa, cuminte, sa creasca frumos,sa nu aiba dureri de burtica, sa pape bine,si sa va bucure mereu,mereu.Tu sa te refaci cat poti de repede,si sa revii cu forte proaspete pe forum.M-am gandit la tine in mod special in noaptea de Anul Nou, ti-am trimis mesaj si pe telefon,sper ca l-ai primit.iti doresc tot binele din lume, tie si familiei tale!
Fetelor, si Georgia mea a facut o lunisoara pe 1 ianuarie.Mergem inainte, chiar daca ne mai doare burtica uneori, insa suntem cumincioara si nu plangem prea tare.Kaki facem destul de rar,insa am inteles ca e ok la unii copilasi.in rest, ne rotunjim pe zi ce trece, papam foarte bine si...cam atat.Mergem cu mami prin oras destul de des, ne place foarte mult in masina, avem deja pasaport....ce mai ,suntem fetita mare.Ne place foarte mult sa stam fara chilotel,si dam din picioruse de ziceti ca suntem Duracel.
Va urez, fetelor, un an nou plin de bucurii si de tot ce va doriti voi.
Pupicei multi ,multi, si sa aud numai de bine de la voi.

Cristina,Iasmina Timeea (29.09.2002) si Georgia Helia (1 dec.2006)

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Va pup si mi-e dor de voi !
Rianna are un program haotic iar acum chiar daca plinge l-am expediat pe iuly ca eu mai am putin si ma arunc de la geam.Sper ca miine sa citesc si eu ce s-a cris macar incepind de la scutece de aici ca dincolo am pierdut rindul.
Sper ca miine sa ies si eu din camera sa ajung pe la laptop in sufragerie sa mai scriu si eu.
Plinge asa tare asa ca ma duc !
Scuze pt mesajul haotic dar simt ca innebunesc si nici nu stiu ce sa scriu mai repede.

LoryCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mama, ce memorie!
intr-adevar, eu am urs din ala, dar e mai mare decat fata mea deocamdata, ada ca initial i-am scos recipientul si am inbcercat sa i-l punem pe burta bebelinei. dar in urma conversatiilor de pe forum am aflat de punga cu gel de la schiffa pack-parca asa o cheama, care e mult mai comoda porin dimensiuni. punga cu gel e imbracata in m,aterial textil, sa nu opareasca gelul fierbinte din interior-1 minut juma la microunde, la 450 de grade. e usor de folosit, gelul sta destul cald, asa ca pana ne facem de dimensiunea ursului intrebuintam gelul pt artrita...da` e f bun, si o ajuta. in situatiile de criza, se combina cu suzi, si potolesc urletele pana isi face efect medicamentul.

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mie mi-a zis pediatra ca bubitele sunt de la transpiratie, mi-a zis sa o dau cu niscaiva talc, dar aici am dubii, ca stiu ca nu e f recomanbdat, din cauza ca se inghite praful. stiu ca sunt niste creme care aplicate pe piele au efectul asta. are cineva asa ceva?
bubitele au un nume, ceva cu s, imi sta pe limba, si pana maine la asta o sa ma gandesc.

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory32 spune:

Draga Chris,
Si Deliuta mea a avut bubite, mie mi-a zis pediatra ca e dermatita si ca este de la prea mult pupat{!}. In fine, sa nu ii dau cu nimic ca trec de la sine, ceea ce s-a si intamplat ( eu i-am dat totusi cu putina alifie de galbenele).

Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria ( 10 nov 2006}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by chris80

mie mi-a zis pediatra ca bubitele sunt de la transpiratie, mi-a zis sa o dau cu niscaiva talc, dar aici am dubii, ca stiu ca nu e f recomanbdat, din cauza ca se inghite praful. stiu ca sunt niste creme care aplicate pe piele au efectul asta. are cineva asa ceva?
bubitele au un nume, ceva cu s, imi sta pe limba, si pana maine la asta o sa ma gandesc.

E vorba de sudamina.

Apar de la caldura, transpiratie, pielea bb-lui neobisnuita cu mediul.

Si noi am avut, la sfatul pediatrei n-am dat cu nimica si acuma au trecut aproape de tot. Asa am patit si cu Matei, asa ce eu zic sa nu va mai stresati.

avem 8 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (4) si Grigore

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lory32

Fetele,
Ce marca de apa plata folositi pentru prepararea laptelui praf? Si de la ce varsta ati inceput sa le dati calciu?

Noi, la sfatul pediatrei, nu folosim apa plata pana la varsta de cca 1 an, ci apa de la chiuveta, fiarta si racita.

De ce? Fiindca apa plata este o apa minerala, iar mineralele in exces nu fac bine organelor bb-lui.

Iar calciu, atata vreme cat bea lapte suficient, nu este necesar. (tot parerea pediatrei noastre).
Vitamina D in schimb musai.

avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

sper ca ziua de azi sa fie bb mai linistit.oricum am vazut ca e soare,asa ca abia astept sa iesim.
eu stiu ca la copii alaptati nu e nevoie de calciu,deoarece raportul ca/p e cel mai bun si astfel se absoarbe ca cel mai bine.stiu ca e indicat ca mama sa ia Ca in perioada cat alapteaza(am vazut o emisiune in care o dr recomanda chiar 1000mg ca pe zi)
iar in ceea ce priveste apa plata,siu ca e indicata ce care are concentratia de Na sub 1 mg/l.

Mergi la inceput

Somleac sa-ti traiasca voinicul, 6,6 kg la 2 luni!! Super!
Cu cat s-a nascut?

Apropo, v-am cautat in lista, la 31 octombrie, si nu v-am gasit.. sunt cumva ?

Nu vreau sa ma gandesc cum trebuie sa fie sa te descurci cu 3 copii, din care si bolnavi.. Te mai ajuta cineva, o bona, o bunica?
Multa sanatate!

avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

la fel si la david,acum are cojitza

quote:
Originally posted by alexandra_25

Fetelor eu iar sunt panicata.....stiti vaccinul care il face in manuta in maternitate....la bebelasii vostrii s-a umflat?...pana acum i-a fost rosu si acum e un buboi mare si parca are si puroi..sper sa nu fie ceva rau...

alexandra de Mark Andrei
avem 1 luna si 2 saptamani
poze cu Mark
poze

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput