Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LAVINIA,
si eu astept acel moment in care nu se va mai chinui cu colicii...,eu rezist ,dar cind o vad pe ea ca se chinuie..,mi se rupe sufletul.N-ai mai pus poze cu Mihaita,sa vedem si noi.
DESIREE,
sa stii ca acum nu ma mai uit de doua ori in farfurie...,am inceput sa bag treptat,treptat cam de toate in alimentatie...,dar nu maninc normal...Pe vremea cind tineam regim strict era cam aceiasi situatie cu cea de acum...Bine...,de trei zile este ceva mai rau...,dar dupa cum am observat aici pe forum...,nu este singura,se pare ca este ceva in atmosferaDeci acum am mincat si o sarmaluta si juma' de cirnat...am baut si pespi...,nu vreau sa se obisnuiasca numai cu regim si pe urma sa o tinem langa cu durerile ca introduc eu nu stiu ce aliment nou...Nu am mincat chiat de toate,dar nici nu tin regim strict!

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

lavinia,ai dreptate..tii minte cand am pus aceasta problema la odisee,cea cu depresia??se pare ca pe mine ma urmareste cel mai mult...o sa ma gandesc la ce mi-ai zis

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Fetelor eu iar sunt panicata.....stiti vaccinul care il face in manuta in maternitate....la bebelasii vostrii s-a umflat?...pana acum i-a fost rosu si acum e un buboi mare si parca are si puroi..sper sa nu fie ceva rau...

alexandra de Mark Andrei
avem 1 luna si 2 saptamani
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Alexandra25-asa a avut si Antonia mea chiar s-a spart si i-a curs puroiul,am inteles ca asa trebuie sa faca asa ca nu te speria o sa treaca

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Bamboletta.......multumesc din suflet pentru raspuns.....pot sa dorm linistita....

alexandra de Mark Andrei
avem 1 luna si 2 saptamani
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

multumesc ca m-ati linistit.....acu stiu ce flacau viril am.....BAMBOLETA,sa inteleg ca avem o bila alba,in cucerirea inimii ANTONIEI?ce bine-mi pare.....dupa cum am zis.....am si ginere tot de pe forum....baiat bun,familie buna......noi parintii,multumiti.....
ziua mea este pe 18 ianuarie....din pacate sotul meu nu va fi acasa de ziua mea,va pleca 3 zile,de pe 18 pana pe 20 ianuarie.....macar mama sa fie cu mine.....si sper ca va fi,se lupta cu asigurarile astea noi care au iesti in romania,e un aos si o dezinformare totala......bai,ce mi-e ciuda pe romanii astia,santem un popor de baieti buni si inimosi,dar tare dezorganizati...of,of,of!

MIRONA,acele supozitoare de care spuneam,sant si pt colici dar face si kaki imediat,intr-adevar.....asa isi elibereaza burtica de toata durerea.....le poti folosi si tu,ca om mare,ma refer,in caz de constipatie,ca sant naturale doar.....asa-i ca sant bune.....

DOLORES,nu lasa depresia sa te copleseasca,invinge-o tu pe ea.....stiu ce inseamna tampenia asta de depresie,ca eu m-am luptat cu mine insumi sa o depasesc.eu eram in faza in care eram constienta ca sant o depresiva,dar nu-mi doream sa fiu asa....plangeam ca un copil mic lasat de mama lui in strada....mi se adunau lacrimile in barba,ce mai,nebunie.......am luptat si am invins.....mi-am promis ca nu o sa las pe nimeni si nimic din exterior ca sa-mi controleze viata si pe mine.....plus ca harbujeii mei nu aveau nevoie de o mama depresiva.....ma bucuram de orice nimc....si cand dadeau partzuletze,si cand faceau kaki,cand se uitau in ochii mei,si chiar cand o hraneam pe sophia cu seringa ma bucuram,ma bucuram ca puteam face asta pt ea si ca ei ii mergea bine asa......fii tare si da-o-n colo depresie!

ALEXANDRA,.........dar ce ginere viril am si noua nu ne-ai spus.....pai,nu pot decat sa ma bucur pt sophia.....hi,hi

de mult nu a mai presta RAMSAM....pe unde o fi?......sau a prestat si m-am uitat eu cu ochii invers?si nici LORYM,nu a mai aprut......

va pup si fug repede ca urla sandokan!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici

Chris, rontai si eu papa daia de Galactogil ..... nu stiu daca are vreun efect ...dar eu continui ! mai rontai si samburi de migdale ( am gasit eu pe un site naturist cica creste productia de lapte) . deocamdata productia de lapte este bunisoara ( o data pe zi tre completare - eu ma lupt sa fie seara dar nu castig lupta totdeauna;) )
Alexandra : mi-a explikat mie "desteapta" aia de dr ca bubitele au aparut de la pupat ...dar eu nu cred ...... ma gandesc daca e de la Humana ??

Am gasit un truc mik mik anticolici : am un ursulet care are in interior o punga in care baga apa calda. Am umplut ursul cu apa calda , am stat cu bebe si cu ursul pe burtok iar cand s-a linisitit si am vazut eu ca a adormit l-am bagat si pe urs in patutul pitikului... si se pare ca l-am pacalit ! Am facut doar o sg data nust daca a doua oara mai primeste ursuletul in patutz langa el :)

va pupez ,

D cu bb

BeBelusca

Mergi la inceput

KOKORINA,
aaa,esti nascuta in aceiasi zi cu iubitul meu fratior!!!O sa ma imbat in acea zi...,va veni acasa si ne vom distra pe cinste incercind sa recuperam timpul in care am fost despartiti.Nu-mi este geaman,dar il simt ca si cum am fi.
DOLORES,
sa nu stai inchisa in dormitor ,daca te simti asa ...,depresiva ,ca iti faci mai rau.Macar intra mai des pe la noi,cind ai timp si in felul asta te mai inveselesti...,hai sa nu il superi pe bb ,ca zau...nu merita!

Fetelor ce sa iau de raceala?Am starnutat de nu ma mai opream si am luat un paracetamol pe care il luam si in sarcina la nevoie...,dar altceva...,ce as mai putea lua sa previn o eventuala raceala...,acum imi curge si nasul...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

DANITA,
ar fi super sa mearga faza cu ursul mereu...,ne tii la curent,nu?Parca si CHRIS,zicea ca are ceva de genul asta...

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

La multi ani!! cu intarziere

Felicitari fetelor care au mai nascut intre timp.
Era sa nu va mai gasesc.
Eu n-am avut calculator o vreme, ca am avut probleme la firma si a trebuit sa suplimentam. Pe cand am inceput si eu sa tin ritmu si sa va cunosc cat de cat acu iar o iau de la capat.

Am trecut si peste al 2-lea val de varicela, care pe mine m-a lasat stoarsa ca pe o lamaie.

Bebe Matia raporteaza 6 kg 600 g la 2 luni. E super cuminte. Are deja program, gangureste se uita dupa noi prin casa.Cand e super obosit si plange se linisteste daca-l punem la el in patut.
E mortal cand vorbim cu el si incearca sa raspunda. Se concentreaza, rotunjeste gurita, ochii se fac mari, apoi incepe o zbatere din tot corpul,da din maini si picioare si intr-un final scoate un aaaaaaaaaa mult prea anemic pentru atata efort. Dar el e tare mandru si rade cu gura pana la urechi.

sper ca in zilel urmatoare sa pot tine ritmul, ca de citit din urma nici nu mai poate fi vorba. Scrieti intr-un ritm ametitor.

Intrebare? Fetele care alaptati puneti laptic la congelator ?

Daria -29.01.1999
Alex -07.02.2003
Matia -31.10.2006
http://new.photos.yahoo.com/somleac/albums/

Mergi la inceput