Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Lorym eu spal si hainele abia cumparate din magazin, le extra-clatesc si apoi le calc. Nu prea am cum sa scap de corvoada asta daca vreau sa fie bine.
Carla ai eu am patit-o cu babele care ma tot intrebau daca Rares este botezat de il scot asha micutz afara... Stii ce le spuneam eu? Eu il inchin in fiecare zi si nu ma tem ca cineva mi-l va deochea (nici rosu nu avea pus la minutza). De babisme sunt satula, ca doar stau cu bunica-mea.

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, intrebare: Voi ce fel de apa ati folosit la prima baitza? Fiarta de la robinet? Ati pus musetel??? Nefiarta?

Chinico, sper din suflet sa fie totul bine si la voi...tzinem pumnii pe 22 atunci......si eu sunt magar, stai linistita, ca nu prea am apucat sa ma uit la poze...
Raluca, bine ai revenit...odihneste-te si apoi asteptam vesti despre Adinuta draga...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

roxana_c, mortale fetele tale ... ce s-ar face fara ratior?
raluca, bine ati revenit acasa, ne bucuram ca sunteti mai bine, te asteptam sa stai cu noi sa ne povestesti cand ai timp si dispozitie
lorym, eu nu calc si nu am calcat nici o hainuta de-a lui bb... sper sa nici nu fiu nevoita
chinico, cred ca e greu sa ai atatea pareri in jurul tau... io zic sa faci cum crezi tu ca-i mai bine pt. Bea, ca pana la urma nu-s toti bebeii la fel ca sa se aplice aceeasi regula generala la toti

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

cum se scrie colorat la profilul personal?

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

si noi stam la et.4 si eu cu caruciorul fac asa: il tin in masina , pe Oana o duc jos in autobaby, o las in masina pana desfac caruciorul si-i aranjez paturica, o bag in carut.... la intoarcere - invers
din pacate nici noi nu avem garaj si nici pe casa scarii loc pt. carucior ... si eu pana la 4 nu-l car... norocul meu ca avem 2 masini si il pot lasa in masina... alt noroc e faptul ca se inchide dintr-un singur buton si e usor de manevrat si al treilea noroc ar fi faptul ca imi intra la fix in portbagaj, daca era cu 3 cm mai mare nu intra

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aka
Voi cum ati ajuns sa le dati bebelusilor completare? La recomandarea medicului? I-as da ceai, dar oare nu e prea mica. Noi avem 2 saptamani. Voi de la cate saptamani ati inceput sa le dati ceai?

Monica de Maria Cristina
Poze Maria Cristina

la sfatul doctoritei. mai intai la spital, pana nu imi venise laptele, o puneam intai la san, si dupa aia biberon. am facut la fel acasa in saptamana a 2a, si a luat bine in greutate copilul. in sapt a 3a am fost eu desteapta si i-am scos biberonul, gandindu-ma ca o fi suficient lapte, dar s-a dovedit ca m-am inselat, si bebe a cam batut pasul pe loc, asa ca pediatra mi-a zis sa o las sa suga ca de obicei, si dupa aia sa ii dau din nou biberon, asa ca acum arata cantarul ce trebuie.

ceiut i-am dat de la inceput, cand are crize de colici puternice, baby drink, dar doar 25-30 ml, atat mi-a spus pediatra, intre mese.

bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Raluca bine ati venit acasa amandoua! Asteptam vesti de la voi
Asiza noi facem baitza cu apa de la robinet fiarta si racita. Dupa ce fierba apa, o punem in caditza/vanitza si se raceste mai repede (cam o ora.. ups). Va pregatiti pentru prima baitza? Succes.. si fara frica deloc. Daca il pui pe Denis in cadita usor usor mai intai cu piciorutzele si spoi corpul si capul si ii zambesti si ii vorbesti nu ii va fi frica de apa. Noi asha am facut prima data si acum Rares ar sta in apa sa se balaceasca, dar nu are voie sa stea mai mult de 15 minute. Apoi Rares plange de tine o gura cand il scot de apa

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Dia1609

danita, zi si mie unde ai gasit ursul ala ca vreau si eu.... eu am vazut mai demult un catel la el la cineva si functiona nevoie mare

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

iti spun eu, la miniblu, 700.000, dar vezi ca e mare recipientul pt bebe acum, mie asa mi se pare, mai bine inmcearca siffa pack, 150.000, sensiblu, perna cu gel, e super. oricum pe cutia ursului scrie ca e de la 3 luni in sus.

bebe alexandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Fetelor, intrebare: Voi ce fel de apa ati folosit la prima baitza? Fiarta de la robinet? Ati pus musetel??? Nefiarta?

Chinico, sper din suflet sa fie totul bine si la voi...tzinem pumnii pe 22 atunci......si eu sunt magar, stai linistita, ca nu prea am apucat sa ma uit la poze...
Raluca, bine ai revenit...odihneste-te si apoi asteptam vesti despre Adinuta draga...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

asiza, eu folosesc inca de la prima baitza apa calda de la robinet in care pun Romazulan ... asa mi-a recomandat neonatoloaga ... si e totul ok... numai pe fata o mai spal cu apa cu ceai de musetel, ca sse mai irita de la lapticul care-i ajunge pe fatza (azi a scuipat tzitzi ca s-a inecat si am stropit-o cu lapte pe toata fatza si in ochi... si nu mi-am dat seama decat dupa ce eu am terminat cu batutul la spate si ea cu tusitul )

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Apropos de calcat hainutele lui bebe : la inceput le spalam cu mana si le calcam, acum le spal cu masina , nu le mai calc iar pe cele din magazin s-a intamplat ca nici n-am mai apucat sa le spal si totul e super ok, avem o pielicica curata si sanatoasa.
Nu stiu daca va vine sa credeti dar nici la fundic nu mai pun nimic de vreo 2 sapt cand il schimb ci numai din2 in 2 seri ulei Dalin.Daca ii apare vreo roseata mai pronuntata pun rapid Bepanthen si dispare. la inceput ii dadeam cu tot felul de creme la fiecare schimbat si mi-a facut un eritem de am crezut ca fac cu nervii. Apoi l-am spalat la fiecare schimbare sub robinet, i-am pus Bepanthen si a trecut tot dupa care nu-i mai pun nimic, cum ziceam. E ok. Am un baietel sanatos si vanjos.
problema mea e acum : mananca putin de vreo 2 zile si cam haotic, dupa parerea mea, sau se poate sa am eu super mult lapte in tzitzi si in 5-10 min se satura? Si inca mai raman pline tzitzile? De crescut creste in greutate dar....stiu eu? Pana nu demult sugea de la ambele tzitzi acum abia de la una.
Voi faceti careva asa?: ma mulg si laptele ce nu-l folosesc sa zicem ca si completare la vreo masa cand am mai putin lapte il pun in borcanase si il congelez. Am citit pe internet ca rezista si 6 luni. Am strans deja ceva ca am lapte cateodata de da pe-afara.sa-mi ziceti daca folositi careva metoda.

Mio

Mergi la inceput