Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 15
panaa spune:
ANTONIA
CRINUTA
DAVID ALEXANDRU
Fetelor, cred ca aseara a fost "nebunie generala"!!!!! Am citit toate postarile de ieri si m-am regasit in toate problemele voastre.... o fi cum zicea kokorina din cauza lunii pline si a schimbarii de vreme...ca doar azi a nins, nu?.......
[blue]dianocica[/blue]
deabea astept sa vina primavara sa ne intalnim toate mamicile de fulguleti de nov_dec_2006!!!!
Mirela
Ana Mihaela 20.11.2006
poze ana mihaela
anateo2004 spune:
Elise,noi i-am luat lui bb costum cosmonaut de la Z,este pt 3luni,ii e marisor dar la cat de repede cresc e ok si am mai primit un costum sub forma de sac(are gluga si maneci,dar nu are picioare).Asta este mai practic se imbraca mai usor si e mai mic decat celalalt(este pt 0-3luni).Eu il vazusem la cora.
Lavinia_P spune:
Am uitat:
Felicitari Aelita! Sa-ti creasca mare si snatoasa,sa te bucuri de ea!
Chris, tu nu alaptezi exclusiv?
A..era sa uit..cum e cu debridatul asta..se pune apa in sticla aia,nu?cata apa?Eu l-am aruncat pana la urma.Ca Mihaita l-a scuipat in secunda 2.
Cu scosul afara..cu mucii astia nu mai stiu..am hotarat sa nu-l mai scot pana nu vad ca e ok.Sper sa nu devina si mai sensibil.
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
doradora spune:
nu mai e nevoie...am aflat... raspunsul e IMEDIAT!!! a facut kaki peste tot, inclusiv pe tati... si pe o bucata buna de body... noroc ca era poeimit de la finuta, si asa ca l-am taiat cu foarfeca , ca sa nu ii intindem rahatul pe cap... ca sa nu va zic ca mi-a scapat , pana sa vina alex cu foarfeca, si au nimerit ambele picioare in kaki... am intrat la dus cu ea, eu in chiloti si sutien murdare de caca.... a fost tragic momentul...
chris +
alexandra 07.12.2006
bebe alexandra
fatima spune:
bine ne-am regasit in noul an si la un nou capitol, iubitele mele mamici..am umplut si eu un picut batista citind mesajele de la sfarsitul Odiseei..
Felicitari Aelita..

..
noi avem botezul sambata, suntem in alergaturi si pregatiri..
revelionul l-am petrecut la niste prieteni, dar Eva a fost bolnavioara, am reusit sa-i trasmit raceala, si a trebuit sa plecam pe la 2.30, ca era foarte obosita mititica, avea mucisori si nu putea sa respire, nici sa doarma..iar la 12 noaptea eram cu tzatzica in gura..am ratat focurile de artificii..lasa ca ne revansam la anul..
acum e mai bine, nu mai are febra, (i-am pus efferalgan supozitoare), nu prea mai are nici mucisori..doar tuseste un picut, dar ii dau cate o jum. de lingurita de stodal si ii trece.
roxana c., se poate sa aiba ceva la plamani daca nu mai are temperatura mare?
noi de colicei am cam scapat, rar mai avem crize..i-am luat siropel Colic Baby si ii pun 5 ml in 20-30 ml de ceai babycalm amestecat cu ceai de musetel..ii dau doar cand incepe sa o doara si se linisteste imediat..
si-a reglat si scaunele..de la ceaiul de musestel..
in schimb nu mai are nici un fel de program de somn sau masa..ziua doarme foarte putin, doar cand a fost bolnavioara a dormit aproape non-stop..sta si gangureste, iar daca o ignori prea mult timp, plange dupa atentie..noaptea e mai bine, dar adoarme foarte greu dupa masa..o iau inapoi din patut de vreo 4-5 ori pana o prinde somnul mai profund..mananca aiurea, suge putin, suipa tzatza, desi mai e laptic in ea si cere iar peste o ora..sper ca o sa-si revina, poate e din cauza racelii..
ce-am vazut aici..Elise..cunostinta veche..ma bucur din suflet ca sunteti bine si mai ales, ca vi s-a indeplinit marea dorinta, de a avea un bebe..felicitari pt. atat de asteptata si dragalasa Lisa..
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
lory32 spune:
Fetele dragi, mi-a fost dor de voi
Aka,
E normal sa se cojeasca, o sa treaca de la sine, eu folosesc sampon Sanosan si dupa baita o ung cu ulei de masline presat la rece si cateodata cu Sanosan
Ralumat,
Crema Flatulin se foloseste de 2 ori/zi, la pranz si seara la culcare
DianaV,
Teoretic, ar fi cum scrie pe cutie, dar practic... fiecare cu programul lui, la 3 saptamani, Deliuta bea cand 80, cand 90 ml, uneori mai vroia, incet incet ei isi regleaza programul de masa, acum mananca cam 110-130 ml la masa
Mirona,
Subscriu la faza cu terorista, si a mea face la fel... are patutul spini...
bamboletta,
Eu folosesc de acelasi fel, am biberoane si tetine din silicon 0+ de la Chicco
m monique
Eu ii dau baby drink combinat cu baby calm, pun in biberon cam 100 ml baby calm apoi dizolv un pliculet de baby drink, o ajuta mult si la colici, plus ca il bea cu mare pofta
Crinuta 
Karina 
Antonia 
David Alexandru 
Va pup dulce
Lory, mamicutza de Delia Ana-Maria
desiree spune:
dandusa, mami, tot te vad ca te chinui si tu si micutza cu coliceii..
asa e puternici sunt?
imi imaginez ce dureri are mititica, mai ales ca am vazut la al meu cum isi strange piciorusele si cum se incovriga..mi se rupe inima
la tine insa vad ca episoadele sunt destul de lungi..tu te pazesti cu alimentatia? scuza-ma ca te intreb asta, dar eu una ma uit de 2 ori in farfurie ce mananc: nu prajeala, cruditati, porc, totul fiert si foarte multe supe si derivate din lapte..si bebe are doar crampe inainte de kaka, dupa care se linisteste..si nu ii dau nimic..am renuntat si la baby calm...
iti doresc sa scapi cat mai repede de colicei, ca tare sunt pacatosi !!!
aelita, cand vii sa ne spui povestea???
miro, terorista face legea,,,asta e regula...chiar te admiram cum ai reusit sa impui bebelinei un program de somn si papa, ca al meu ba suge la o ora, ba suge dupa ce imi doarme 5 ore...cum vrea muschiuletzul lui...
asiza, pe un umbli? ce face Denis? tot papacios?
desiree si bebe Octavian
http://new.photos.yahoo.com/desiree7000
roxana c. spune:
Salutare, salutare!
Asiza, si mie mi s-au terminat lohiile dupa vreo 2 sapt, in schimb mi-a venit ciclul dupa vreo 6-7 sapt si a curs....la greu, si in loc sa ma tina 4 zile cum ma tinea pana sa fiu
, m-a tinut o sapt, cum ma tinea pana la prima sarcina, ma intreb daca m-oi fi dereglat, aflu eu peste o luna.
In legatura cu scosul afara, ii pun un body si costumas-cum stam in casa- in plus un costumas subtire cosmonaut (sau un costumas tricotat pantalon+ plovaras) si costumul cosmonaut. Deasupra ii pun aparatoarea de la carut si gata. Dar pana acum a fost cald, cand va fi frig ii mai pun o paturica . Am uitat: pe cap ii pun o caciulita bumbac+ caciulita de lana +caciula de la costum care e cam mare si nu sta cum trebuie .
Dianav, la 3 sapt Calin manca 110-130 ml, dar ti-au spus si fetele, depinde de fiecare copil in parte, incearca si da-i mai mult, vezi daca il ia sau nu, fara s-o fortezi.
Saryta, multam ptr informatia cu centura ombilicala, de maine ma apuc sa caut prin farmacii.
M_monique, eu ii dau ceai de colici de la Fares, dar uneori bea, alteori il scuipa
. Iar de scuipat il scuipa cam atunci cand ii e foame, asa ca ... incearca cu ceaiul, dar e posibil sa nu tina faza![]()
Chris, vad ca ai aflat singura raspunsul la intrebarea dupa cat timp face kk daca-i pui supozitor
Consoleaza-te cu gandul ca am patit-o si eu de cateva ori, si fara supozitor, cand avea kk pana aproape de umeri![]()
Revin ca a-nceput sa tipe.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
doradora spune:
quote:
Chris, tu nu alaptezi exclusiv?
Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
am facut-o in a treia saptamana, cand am considerat ca s-a instalat bine lactatia, moment in care copilul nu a mai luat in greutate, decat 130 grame/sapt, fata de saptamana asta cand a luat 260/4 zile, asa ca m-am intors la completare. vad ca o singura data am avut 100 ml, in rest 60-80, ceea ce e insuficient pt varsta ei.
chris +
alexandra 07.12.2006bebe alexandra