Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Fetele care hraniti bb-ii si cu biberonul,aveti toate biberoanele si tetinele la fel? eu am de 2 feluri si ma gandeam daca nu o duc in eroare

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

bamboletta La mine sunt diferite alea de lapte sunt din latex si au forma sanului si cele de ceai sunt din silicon si mai mici!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Fetelor eu din cand in cand o mai ajut pe Alex sa faca kk cu termometrul asa scoate si gazele foarte bine si nu mai face crize de burtica...acuma ma gandesc sa nu-i dauneze cumva ...a mai aplicat cineva metoda asta? Eu le-am vazut pe asistente in spital cum faceau si de acolo m-am inspirat insa ma gandesc ca ce e prea mult strica!

am intrebat-o pe pediatra de kaki , ca suntem constipate, si a spus de treaba cu termometrul sau supozitor. acum vezi si tu, nu exagera , dar dupa capul meu, as face-o sa zicem dimineata si seara, daca e nasoala treaba cu gazele

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

merci chris80oricum intre supozitor si termometru prefer termometru! E il folosesc cel m ult o data pe zi seara cand face si crizele de burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Bamboletta...multumesc.....
Mirona ...la fel de terorist e si Mark...si al meu e si mai mic.......am impresia cateodata ca asa de bine doarme...si pe cand vreau si eu sa ies din camera....gata s-a dus somnul...si iar o luam de la capat...si deja si azi...adunate cred ca are 2 ore de somn...numai pe reprize...deja o iau razna...nici sa mananc nu pot...

alexandra de Mark Andrei
avem 1 luna si 2 saptamani
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da' voi unde ati gasit costum "de cosmonaut" asha de mic?
Eu i-am luat un set grosutz de la Miniblu... shi cred ca n-ajunge :(
Ii mai trebuie un fash ceva pe deasupra.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

carla, si noi ne-m deprins sa il ajutam pe bebe cu termometru si am facut-o chair si de 3 ori pe zi

dar am remarcat ca nu mai facea la fel de des si daca facea, facea numai ajutat, asa ca ne-am oprit
mi-a fost frica sa il obisnuiesc asa
cred ca chestia asta facuta doar cu masura ( o data, cel mult de 2 ori) e benefica pt bebe)

da uneori niste gaze si se linisteste brusc....

pupici

desiree si bebe Octavian

http://new.photos.yahoo.com/desiree7000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bine v-am regasit la noul capitol!

eu va citesc, dar nu prea apuc sa mai scriu. cand incerc sa scriu se trezeste dl. galagie si ma cheama cu tzitzi la raport. andrei a luat in greutate cam 500 g. mananca ca un spart.
azi a fost f. cuminte. a dormit mult. cred ca e din cauza vremii. sper ca si la noapte va dormi la fel.

eu ii mai pun si in casa fes in cap. asa am vazut ca adoarme mai repede. dar la cum se foieste, ii iese fesul de pe cap.

voi ce fel de ceai dati la bebei? eu zilele urmatoare tb sa merg la control si cum nu voi putea sa-l iau cu mine si pe bebe ma gandesc sa-i pregatesc ceai, ca in cazul in care bebe plange sa aiba sotul cu ce sa-l linisteasca.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Bine v-am gasit!
Asa emotionante ati fost la sfarsit de odisee,ca mi se pusese un gol in stomac.

Mirona,multumesc de intrebare,muci inca avem.Mai si tuseste,dar pediatra a zis ca nu are nimic pe nicaieri,probabil tot de la muci.Il aspir saracutzul toata ziua.Asa m-am saturat..

Subscriu si eu la statul in brate.. ziua nu mai doarme asa mult..vreo 3 ore in total in reprize de juma de ora..sau un sfert de ora si asta dupa ce sta in brate vreo ora.La nine numar pe deget de cate ori a adormit singurel si atunci era frant de oboseala.

Dandusa,eu care ma gandeam la tine,ca probabil ati scapat de colici (ca aveti 2luni) si tu spui ca e mai rau..vai mie..si eu tot astept sa ii treaca.Am observat cadaca mananc de regim si fara lactate se simte mai bine.Dar daca devine sensibil dupa aia?Oare cum e mai indicat.

Dolores,vad ca stai ascunsa,ne citesti dar nu prea vb.Deduc ca esti inca intr-o stare depresiva.
Am trecut prin asta si io..plangeam in fiecare zi.Si eu stau cu socrii si mai mult singura.Pana am ajuns la cardiolog si mi-a dat diagnosticul de stenoza pulmonara pt bb.Atunci m-am simtit vinovata si m-am gandit ca m-a pedepsit DD si mi-a dat un motiv serios sa plang.Si mi-am adus aminte de un cuplu care iesea plangand in hohote din cabinetul dr. mele,ca pierdusera anu stiu cata sarcina, apoi de toti copiii bolnaviori... Nu mai fi suparici..ai numai motive sa zambesti..Da "ignore" socrilor si lasa-i sa vb.

Acum as suporta ore in sir de colici si plimbari prin camera numai sa stiu ca va fi bine.

Bamboletta, nu am primit nimik pe yahoo.Sa-mi mai spui si de unde ai caruselul ala smecher,ca am uitat.

Se aud zgomote din patut..mai vb.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am si eu o intrebare destul de urgenta: dupa cat timp isi face efectul supozitorul cu glicerina> ma rog, sfertul de supozitor. ca acum i l-am dat-a fost prima data, si m-am cam luptat cu posteriorul bebelinei.... si as vrea sa o bag la baie. dar daca e corpul in apa calda ma gandesc ca se topeste prea repede si poate o sa se scurga. deci: cam in cat timp se vede efectul si cam cand ziceti sa o bag la baita?

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput