Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

hop si noi... azi avem 5 saptamani! .. si pana nu demult a fost o zi de pomina... nu a dormit de la 5 dimineata(de la 5 la 9 a stat numai cu tati si eu am dormit) pana la 2 ... si atunci a dormit in reprize de cate 10 minute... dupa care tipete... dupa care a mancat si a adormit bustean! si noi tb sa mergem afara... dar am imbracat-o in ciuda protestelor si am scos-o o ora afara... a fost soare, de ziceai ca-s 20 de grade, dar batea un vant de numa'..... sper sa-mi doarma fata acum pana diseara cand vine tati

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

si eu sunt f nemultumita de gluga de la cosmonaut, care e f larga si deci inutila.

de ieri de la 7 juma seara nu mai am televizooooorrrr! si nenorocitii astia nu raspund la telefon, am incercat toata ziua. alex face spume peste spume, ca de mult vroia sa plece de la astia, eu ii explic ca nu avem ce face, asta e, si tot asa. dar si maine, cand o avea unul ghinionul sa imi raspunda la telefon...pai pe bune, platesc ca proasta si ma uit pe pereti? si am achitat si pana in martie in avans, ca daca nu, azi dadeam telefon la ceilalti...

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Karina
Crinuta
Antonia

Aelita, felicitari mami! sa-ti traiasca si sa fie cuminte si fara colici! refacere rapida!

noi iesim afara imbracati asa>: body cu maneca lunga (dar fara picioare, aia se numeste pijamalutza), pijamalutza peste, sosete, caciulitza, costum de cosmonaut de fas gros si caciulita .... si o paturica deasupra
noi nu purtam deloc caciulita in casa, iar afara avem una de la Premaman care nu se leaga cu sireturi sub barbie, ci are capse prinse pe urechile caciulii... si sta f. bine peste urechi, iar mie nu mie frica ca o sa-mi strangulez fata ( ca nici mie nu-mi plac caciulitele cu sireturi)

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am pus poze noi la poze Antonia si mi-am facut la semnatura varsta ei asa vedeti cat are Antonia mea

fetelor chiar sunt niste teroristi puiutii astia mici

Alexandra25-scrii culoarea intre paranteze patrate si apoi in mijloc numele tau

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Bine v-am gasit la noul capitol din viata noastra.Iata-ne si pe noi prin zona, chiar dc inca nu ne-am adaptat 100% cu noul rol de parinte, icercam sa facem fata.Partea mai putin placuta e ca nu pot sa stau in picioare sau pe scaun foarte mult timp, dar sa speram ca ne revenim.In legatura cu nasterea pot sa va spun ca totul s-a petrecut destul de repede,am intrat in sala de travaliu pe la 17.30 iar pe la 20.30 am nascut minunea de langa noi, recunosc ca nu puteam sa-mi iau ochii de la ea.Am numai cuvinte de lauda pt echipa cu care am nascut.Pt listutza va mai spun si nota apgar 9/10, nastere naturala cu peridurala.S-a trezit asa ca vb cand mai putem.Dolores si multumesc frumos.Bulisor 39+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor eu din cand in cand o mai ajut pe Alex sa faca kk cu termometrul asa scoate si gazele foarte bine si nu mai face crize de burtica...acuma ma gandesc sa nu-i dauneze cumva ...a mai aplicat cineva metoda asta? Eu le-am vazut pe asistente in spital cum faceau si de acolo m-am inspirat insa ma gandesc ca ce e prea mult strica!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

am schimbat semnaturaBulisor de Mara (28.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Multumim pentru urari!!!

Noi sintem binisor...,azi am fost la dentist dupa ce m-a chinuit o masea nenorocita...,iar miine trebuie sa merg sa mi-o scoata...Nu avem incotro...
Bebelina a dormit super azi noapte...,ca in fiecare seara de altfel..,la noi ziua incepe show-ul cel mare.Acum am avut noroc ca a stat numai tati cu ea..,ca altfel...,ma duceam cu capu'
CARLA,
sa stii ca si noi avem problema cu urechiusa...si ma enerveaza teribil ca se vede diferenta dintre ele.La mine este mai mereu 19-20 grade acum...,cind o fi ger...,probabil ca vor fi 16-17 grade...,deci nu pot sta fara caciulita mereu.Eu i-am lasat caciulita si din pricina urechiusei...,am considerat ca asa ii pot corecta defectul ,pentru ca inainte statea fara caciulita... si cred ca asa s-a si format...problema.
A-DEJU
m-ai facut sa rid cu lacrimi cind am citit de faza cu suptul degetului...,chiar asa?Ce-o sa faca sotul tau cind va suge si bb si mama degetul in acelasi timp?

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carla2005

Fetelor eu din cand in cand o mai ajut pe Alex sa faca kk cu termometrul asa scoate si gazele foarte bine si nu mai face crize de burtica...acuma ma gandesc sa nu-i dauneze cumva ...a mai aplicat cineva metoda asta? Eu le-am vazut pe asistente in spital cum faceau si de acolo m-am inspirat insa ma gandesc ca ce e prea mult strica!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

si eu am mai ajutat-o asa pe Oana sa faca kk cand se chinuia mult.... dar evit sa folosesc prea des metoda, ca poate se obisnuieste sa faca kk numai stimulata si atunci ce ma fac?
mai poti incerca sa-i aduci genunchii la burtica si sa o apesi un pic pe burtica cu ei... scoate gazele si mai face si kk cateodata

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

chris, zic si eu ca tine: gluga de la costumul de cosmonaut e inutila, pt ca e mult prea mare... ce cap se asteapta astia sa aiba copiii nostri?

Dia de Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput