Fulguletzi de noiembrie-decembrie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
dianocica spune:
bine, carla, esti ok
ii mai pun si eu cateodata dupa baitza caciulitza, daca il alaptez in sufragerie, dar i-o dau jos dupa ce termina tzitzi...pe langa ca mi-a zis toata lumea sa nu il tin cu caciulitza in casa, mie mi-a fost f frica sa nu se intample ceva cu sireturile alea...asa ca si daca ii pun din aia care se leaga o pun ne prinsa...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
ingeras26a spune:
Fetelor, sta vreuna dintre voi in Rahova? Poate iesim impreuna afara :)
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
desiree spune:
brrr, ingerasa
esti sigura ca vrei sa iesi afara ???
e un viscol, mama, mama !!!
ieri am fost cu baiatu in Herastrau, a fost asa de cald si iesise asa un soare ca am stat cu el o ora jumate ( si are doar 3 saptamani)
pupici
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
carla2005 spune:
dianocica si mie imi e frica sa nu se spanzure cu sireturile alea aiurea mai ales cand se agita ea si ii gasesc uneori caciulita legata la gat dar data jos de pe cap mooor asa ca o sa o las dupa baie cu caciulita doar cat stau in sufragerie desi la noi e temperatura constanta in toata casa si curent nu are de unde sa vina!
asizasi eu tot dupa baita ii puneam caciulita insa se pare ca i-o lasam prea mult pe cap!
Va pup !
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Florentina G spune:
Aelita, felicitari! Sa-ti traiasca, sa-ti aduca motive de bucurie in fiecare clipa! Refacere usoara!
Miraco, daca dai click pe numele lui Patrick de la semnatura o sa vezi ce varsta are. Si mie mi-ar placea sa stiu ce varsta au bebeii cand citesc despre ei, mai ales ca eu nu va cunosc pe toate asha de bine!
A_deju, si eu as manca ceva si nu stiu ce... iar la mine problema e ca de cand am nascut am intr-una senzatia asta. Pofta de mancare am cat pentru toate, si nu-mi fac probleme ca eu chiar nu vreau sa mai slabesc. Inainte de a ramane gravi aveam 47 de kg si urasc sa fiu asha de slaba!
Ralumat, mare bataie d ecap cu suzetele astea! Tocmai ce i-am spus lui tati sa ne cumpere si noua una iar acum cand vad cate optiuni sunt am emotii sa vad cu ce o sa vina acasa.
Ingerash26a, eu stau in Rahova, la intersectia Petre Ispirescu cu Dumbrava Nouam insa noi abia avem o saptamana, nici buricul nu ne-a cazut, si cand iesim afara vom sta probabul putin in fatza blocului! Insa va veni si vremea buna cand o sa incepem plimbarile!
Tu unde in Rahova stai?
Sa va spun repede si despre noi cate ceva.
Sunt si eu ingrijorata din cauza ca Patrick vomita cu jet cam des in ultimul timp. Aseara a vomitat pe la 23.00 si la 4.00 din nou. De dimineata vad ca nu s-a mai repetat.. dar nu stiti cat de stresata sunt din cauza asta... mi-e frica sa nu vomite in somn sa se sufoce si la cel mai mic zgomot sar ca arsa!
Azi am incercat toata ziua sa dau de pediatra dar are telefonul inchis!
Caciulitza nici eu nu-i pun in casa, mai ales ca am observat ca transpira foarte repede. In camera lui folosim un calorifer electric si este un pic mai cald decat in restul apartamentului. Am observat insa ca ii place mai mult cand e mai rece si ziua nu-l mai bag deloc in priza.
In rest numaram zilele pana sambata cand ii dam bandajul jos, sa-i fac baitza... sa pot sa-l tin in bratze cum trebuie!
Va pup pe toate!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Poze
Mirona spune:
fetelor - eu mi-am dorit un copil - NU O TERORISTA!
fata mea e o adevarata SCORPIE - de azi dimineatza si pana acum a dormit o juma de ora - si aia afara - dupa tipetele de rigoare.
Acum a papat si abia am reusit s-o fac sa doarma in patutz - nu stiu pt cat timp. ![]()
mai fetelor - so vedeti cum face - o legan ca adoarma - ca in pat s-o pui - n-ai nici o sansa sa adorma singura
iar ea ce face? Inchide ochisorii si se pare ca doarme - dar din cand in cand deschide cate un ochi si se uita la mine. Mia fetelor - are abia 2 luni - zau ca ma dispera. Mai si zambeste si apoi il inchide la loc.
Daca o pun in patutz sta 2 minute dupa care incepe sa se agite si sa-si faca singura scarba - scoate putina saliva in coltul gurii - numai asa sa te faca s-o iei in brate - ca acush acus varsa ceva.
daca nu o iei in brate se agita mai mult si pana la urma tot varsa ceva.
Vai - iara urla - am fugit
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dianocica
ruxandra norocoaso! cand aveam noi program de iesit ningea de numa-numa...acum nu pot sa-l mai scot...de fapt as putea...n-as vrea totusi sa ii stric programul ca asta inseamna dezbracat+imbracat mai gros deci foiala decxi posibil trezit cu scandal...si n-as vrea sa il deranjez taman de ziua lui. poate dupa tzitzi de la 3, daca nu mai pica...
dianafericita de
davidutz 03.12.06
m-am enervat... cand am iesit noi afara ninsoarea se preschimbase in ploaie.. iar cand ne-am intors in casa, iarasi ningea

e o zloata, noroc ca mi-am gasit cizmele de cauciuc.
Si eu acu iarna cand nu putem sta mereu prea mult afara, il mai scol cateodata din somn sa iesim (cand avem ora de iesit incerc sa-l tin treaz, dar mai trage si pe dreapta), da am observat ca daca-l manevrez cu blandete, uneori nici nu se trezeste cat il imbrac.
Eu nu-l mai dezbrac.Ii mai trag un rand peste ce are si pac in costumul intreg.
Am vazut ca cauti partener de plimbare pt Herastrau. Zicem noi prezent! Ce zici?
Si fiindc-a trecut de ora 15,10 ne mandrim si noi cu:
avem 8 saptamani
Are mama doi flacai.. Matei (4) si
Grigore
Yagmur spune:
Bine v-am regasit la fulguletzi!!!
Din pacate, cred ca nu voi apuca niciodata sa va prind din urma.
Luca al meu a inceput sa fie activ in timpul zilei, nu cred ca sint colici, ci mai mult rasfat. Dar oricum, dupa ce mananca nu adorme si plange daca nu stau langa el sa-i fac masaj, sa-i vorbesc, sa-l bag in seama. Dar nu se chirceste deloc si de aceea nu ma prind daca sint colici sau nu.
Noaptea doarme 5 ore legat, ceea ce ma bucura enorm. Saptamana asta inca am ajutor pe prietena din Bucuresti dar de saptamana viitoare ramanem singuri. Afara nu l-am scos inca dar iese pe balcon in fiecare zi (invelit in paturica, nu-l imbrac in costum cosmonaut).
Eu am interdictie sa car ceva 2 luni (din cauza complicatiilor) si va trebui sa rog pe cineva sa ma ajute sa-l plimb. Plus, ca depind de prieteni care trebuie sa faca shoppingul ptr mine. Deloc placut, dar asta este!!!
In rest, stam bine cu moralul; Luca e un dulce si ma simt atat de implinita.
Citeam cum ii imbracati. El sta in casa doar in body si pantalonasi, fara caciula... Nu vreau sa-l imbrac mai gros... sper sa nu gresesc. Aerisesc cu el in camera (doar e garsoniera) si pana acum nu am avut probleme. Am 22 de grade in casa si 23 cand il spal.
Donia, Dianocica, Alexandra va pupicesc dulce... 

Ziggy, felicitari pentru Calin Ioan
Dianav, Luca mananca 120 ml la fiecare masa, dar poate si mai mult.... in spital a mancat si 180, dar incerc sa-l tin la 120... e un mare mancacios...
Sper sa reusesc sa tin pasul cu voi, dar va fi mai greu dupa ce raman singura....
Oricum, o sa va mai cer sfatul cand va fi nevoie... si stiu ca o sa-mi fie dor de voi, chiar daca nu voi posta prea des.
Despre colici nu stiu ce sa zic.... stiu ca in curand va fi nevoie sa-i dau ceva, sper totusi sa nu faca inca... In rest, daca va avea probleme eu prefer sa incerc ceva naturist; nu stiu daca imi seamana mie, dar eu fiind alergica... fug de orice fel de medicament..
Va pupicesc dulce si multa bafta cu bebeii...Yagmur + Luca (19 decembrie 2006) 
anateo2004 spune:
felelor sunt daramata!sebastian nu a vrut azi sa stea decat in brate cum il pun tipa.saraca fimea a facut si pe ea,ea mi-a spus ca face pipi dar nu am auzit-o.intr-un final o vad ca vine cu oala singura,se scapase,dar nu puteam sa o cert.ca sa-i dau sa manance la pranz l-am pus in carut si il miscam cu piciorul,asa am avut mainile libere.pe la trei m-am hotarat sa ies.mare greseala.fimea a intrat in prima balta pana la genunchi
asa ca atrebuit sa ne intoarcem.acum ea doarme,domnul s-a sculat a mancat si doarme.unde credeti?in brate si eu tastez....daca asa va fii de acum incolo?
carla2005 eu nu ii pun caciula in casa deloc.la noi e super cald.
aka si sebastian s-a cojit si inca o mai face,e normal.
afara cand iesim e imbracat asa:peste hainele de casa(costum intreg/body cu maneca lunga si pantalon)ii pun un pulovar si fasul si patutica(nu am husa la carut),iai in cap o caciula subtite si un fes si gluga de la fas(care e larga rau)
Ana mamica de Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)
anateo2004 spune:
nu stiu cum am butonat si a apatut chestia aia la inceputul mesajului,cred ca de vina e oboseala