* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Noe, vazut poze cu adultii si Bia, misto. Pisu e sora ta?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Ura, ura, ura.... cand s-a oferit Kim sa ma ajute, si chiar am apelat la ea, na, ca minunea s-a produs de la sine si am reusit.... cred ca m-am rusinat ca tre sa o deranjez si de aia mi-a reusit "manevra" finalOricum Kim, mutlumesc de la cordul meu pt ca bunavointa
Nu apuc sa scriu mai mult, ca tre sa ma duc sa imi pun la punct bucataria, dar daca tot am realizat ceva, pun si io link-ul cu marea mea iubire http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/stefanna_m/album?.dir=/1263re2.
Va pupacesc pe toate, si in special pe BUBU a Andreei ca are boticutul in suferinta .
Stefanna si Nicola (22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/stefanna_m/album?.dir=/1263re2
AICI SE VAD, SUS AM SCRIS ADRESA GRESIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Stefana, am vazut si pozicile dupa lungi peripetii (de-ale tale ). Nicola e o scumpica de fetita ... vad ca sta la capitolul kilograme tot asa de bine ca bubulina mea .

Asa, si o intrebare legata de biberoane ca m-a ajuns si pe mine problema asta. Am inceput sa-i mai inlocuiesc la Iulia portia de tzitzi cu lapticul praf si nu stiu ce fel de biberoane sa folosesc . Am cu o gaurica dar vad ca se cam chinuie sa traga din el si in final se 'nerveaza si renunta ... am cu 3 gaurele (cele de la Chicco) dar cu astea se ineaca, ii vine prea tare laptele ... am si cele cu flux reglabil de la Chicco dar cu ele cred ca mai degraba laptele cu cereale il poate bea. Asa ca-s intr-o dilema mare, toata ziua cumpar altele si altele, am o plasa de biberoane si parca niciunul nu-i de nici o treaba. Ce sa-i iau? Poate ma sfatuiti voi ca deja ma dispera ... stiu si eu cum vine laptele din tzitzi ca sa pot sa-mi dau seama care bibe i-ar prii dom-soarei

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut

Intru fuga fuga sa nu ma prinda cineva ca sunt pe net in loc sa invat...

MP faine poze...ce intalnleala faina avuserati...Mama a nins in tara ca in povesti...Uite Andreea deja se bucura de prima zapada vazuta de Bubu. In TM nu a nins inca!
Doublemom pozele voastre ma baga in boala...gogosicile au aratat trasnet de Craciun...Mereu ii spun sotului: "Uite gogosicile care s-au nascut de ziua ta!" Cred ca e un sacrificiu foarte mare, insa merita...Sunteti niste mumoase!
Micaalsa si pe Iulia am vazut-o si e super mumoasa si ea...tot pasionata de bucatarie. Ea a facut cozonacii de Craciun, nu-i asa?
Noe am vazut si pozele voastre cu Ada si de la revel...Trecusi alaturi de socrela in noul an? Bafta la examen si spor la invatat!
Stefanna Nicola e foarte dulce...ce mestereste ea acolo la jucarele!

Noi am vrut sa facem ROR, dar dr ne-a spus ca il face la 1 an...Ce bine!

La multi ani Loriana! Multa sanatate si sa va traiasca fetita!

Va pupacesc!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

am picat la sala cu 20 de puncte din 26

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LA MULTI ANI,FETELE!!!

MP, vazut poze,copii superbi,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!!pupici

doublemom,vai da ce fetite superbe aiiiiii,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ele,sipar atat ce cumintele!
cred ca e greu tare ptr tine!!ele cum se inteleg intre ele???

micaalsa, ai niste poze superbe,iar fetita ta e minunata ,e frumoasa foc,cand rade in special
m-a dat pe spate...pupici multi-multi

TILi,felicitari ptr dintisori,tot inainte

NOE,mi-a placut aia cu un mic dejun sanatos...CEAPA????,oauuuuu si acolo unde va iubiti..,iar
Bia e fermecatoare,imi place ca va-ti distrat nu gluma,bravo

Stefanna,imi place poza cu ghetuta in gurita,e de coma...,minunea ta e frumoasa,grasuta siminunata,
mi-au placut pozele foarte mult

Ana-Maria e din nou racita,ii curge nasul foarte tare si e ragusita,nu maipapa ca inainte,nu mai stiu ce sa fac!!
face acu anul si nu vrea sa mearga singurica,mai face catva pasi ,sta singurica in picioare dar nu foarte mult,e o puturoasa

pupam toate fetele si toti bebeii

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by Noe

am picat la sala cu 20 de puncte din 26

imi pare foarte rau,noe,hai sa ne imbatam,vrei???

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MICAALSA, ti-am admirat punkista!!! Mai, ce are cu cantarul?? vad ca va jucati de numa-numa!

STEFANNA, in sfarsit am facut cunostinta si cu mami lui Nicola!

ANDREEA, felicitari pt sangele rece, as vrea sa ma pot lauda si eu cu asa ceva… cum e Thea? Iesiti prin zapada la plimbare? Aici slabe sanse, ploua si-s 7 grade. PLUS!
Am cantarit-o pe Oana, avea 7500 in 26 decembrie

NOE, ce mai face Bia? Cum e cu dintii? Lui Oana acuma ii ies din gingie. Cu mancarea e un mic dezastru, e mai preocupata sa-si smulga bavetzicile decat sa pape.

DOUBLEMOM, ceata lui pitzigoi e geniala! Cred ca te topesti cind le vezi asa defiland prin casa!!!

Azi vine mama… am vorbit cu ea la telefon, e moarte de emotie ca nu se descurca prin aeroportul din Frankfurt…I se rupe inima si pt tata pe care il lasa singur 3 luni, ofofof

DELIA, ce mai face Rudy?

COSMINA, ce mai faci, ne e dor de Harris!!!

KIM, m-am uitat si in dictionar, in germana la pomelo ii zice pampelmus (sau pampelmuse). Naiba stie, important e ca am aflat ce-I ala

Ma uit acuma la pozele lui MP… Tu ce mai faci? Mai sunteti la München?

MIHASER, cu apartamentzl… peste vreo 3 ani, acuma cautam numai de inchiriat ceva mai jos. Si s-ar putea sa gasim (in aceeasi casa, ceea ce e excelent, e o casa meseriasa) la et 1. Dar in mai, si i-am zis lui huzband ca pana atunci imi rupe Oana spatele, si-mi replica “altii cara caruciorul CU copilul de la etajul 3 si nu patzesc nimica”. Ce-mi facuuuuusi!!!!!!!

Pupici la toata lumea!

NOE, am vazt si restul de poze...cu mascati

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Mai NOE, nu dispera... Io zic care am facut depresie cand am picat la traseu.
O sa vezi il iei data viitoare cu brio. Nu-i nimica!!! Serios!!!

TCELEN, iesi cu Ana la aer destul? papa fructe? nu o mai tine la caldura mare in casa... pupici si sanatate!

mai intru (sper) mai tarziu

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput