* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

Pentru cine e interesat de "Psihologia copilului-Totul se intampla inainte de 6 ani" 100 pag.Word,sa-mi trimita un mail pe adresa claudia_dob@yahoo.com

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

M-am uitat si eu la poze de Andreea, Ciuf, Catrinel, Noe si a trebuit sa-nchid si sa deschid (fireste!) calculatorul asta de 5 ori..m-am nevrozat, da'pozele tot mi-au placut!
Andreea, Thea pare a avea ochii lui tati, nu?..si se potriveau si cu nuanta rochitei!
Ciuf, pari atat de tanara in pozele astea..din cauza culorii rochiei, poate! Si sotul tau pare foarte-foarte tanar..zau asa, cati ani are? Da' sa stii ca volanasele Evei nu se vad foarte bine, poate pentru ca nu e in picioare..
Catrinel,la Oana blonduta i se vad tare frumos dintisorii, micuta mea, desi are si ea, nu prea vrea sa-i arate..!
Noe si Ada..hmm, cam multe poze de tatici si cam putine de mamici..de ce oare? bine ca bebelusele sunt in toate, la fel de dulci peste tot!
Noi am fost de Rev intr-o carciuma, nici prea-prea, nici foarte-foarte. Bebe a ramas cu soacra-mea care a stat si a doua zi, ca sa mai dorm si eu un pic. S-au inteles destul de bine, pana la urma, desi Ana a afost cam maraita dn cauza de dintu'de sus care a spart gingia..si deja sunt 2 care dau sa iasa.In rest, dimineta ne-am trezit ca un domn probabil in stare avansata de ebrietate a luat paltonul sotului meu de la garderoba si i l-a lasat pe al lui. Nu era foarte nou, doar nepurtat, dar mie tot mi-a parut rau de el, spre deosebire de sotul meu care in loc sa vorbeasca cu patonul sau cu receptionera se lua de chelneritele de acolo, ca unde e paltonul lui..in sfarsit, ne-am cam ciondanit din cauza asta, s-a dus pe 2 acolo si a vorbit frumos cu cine trebuie in caz ca apare paltonul sa nesune, celalalt palton a ramas la receptie..Bine, ca soacra-mea crede ca i l-au furat chelnerii, e alta poveste, zice ea "prea era frumos"..Asa ca nu numai Miha s-a certat cu sotu' pe 31, eu m-am certat pe 1..Deci cam atat pe azi!
Ile, succes in cura de slabire..eu sunt tare nesimtita la capitolul asta da' sper sa remediez situatie, cat de curand!
Ada, eu azi am dschis mess, multam de urarile de Craciun!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ciufulici – draga mea, spune-mi doar cand vii, si iti jur ca fac si pentru tine tot la fel de multe prajituri …. Multumesc pentru felicitari ! (Auzi, da' sa nu mai spui nimanui, daaa ??? Sa stii ca am fost tare mandra cand am vazut ce incantati au fost de prajiturile pe care tot datorita lor am invatat sa le fac !!!)

Noe - .... 10 ... 9 ... 8 ... 7 ... oare ce sa fie ????????

Andreea - pupam Theuta ranita ... sa-i treaca repede !!! Poate te induri sa mai pui pe site-ul tau si retete delicioase de bebei, daaaa???? Si musai poze cu cozonacu' !!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

La multi ani si bine v-am regasit!

La multi ani Rocsana! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! Sa-ti aduca Dumnezeu tot ce iti doresti in viata!

Ma bucur sa vad ca v-ati petrecut sarbatorile cu bine, ca bebeii sunt la fel de voiosi si de frumosi cum ii stim.
Mii de pentru cei care inca mai au mucisori si burtici galagioase si sa se faca sanatosi.
Am reusit sa vad majoritatea pozelor si m-am minunat de dragalasenia protagonistilor. Sa ma ierte unele fete ale caror poze sunt mai mari ca nu am reusit sa le vad, da' netu' meu ie puturos...
Mie mi-ar placea tare mult ca intalnirea noastra sa aiba doua etape: una in parc cu "limuzinele" cu bebei ca sa ne laudam cu ei si una "intre fete" sa vorbim tot despre ei, fireste!
irina - insanatosire grabnica, sa te vedem repede pe picioare.
delia - pupam mumosu' de Rudy sa se faca bine.
stefanna - noi vrem poze..poze..poze!!!
ciuf - se vede ca ai avut niste sarbatori de vis, esti intr-o forma de zile mari!!! Tine-o tot asa!! Pe Luca si Eva. E bestiala cu volanase!!! Sunteti o familie superba!
ile - si eu am luat data de la Maia un cap in Gura de mi s-a umflat buza!
Catrinel - mi-a placut tare primul Craciun. Dulcica foc Oana
andreea g - incep sa cred ca micutii astia sunt, uneori, mai curajosi ca noi! Eu i-am gasit Maiei piciorusul vanat intr-o seara la baie. Era vanata si umflata jumatate de tibie, deci se lovise zdravan. Ai cuvantul meu ca nu stiu cand si-a facut-o! Nu a plans, nu a urlat, nimic!! Pupam Bubulina sa- treaca "mustata"
gabi fer o fi cum o fi strungareata, da' mie-mi place freza de mor!! E un scump!!

Vreu sa va spun ca am inceput sa scriu mesajul asta dimineata pe la 10 si acum e aproape 6 seara. Asta ca sa vedeti de scriu asa de rar!
De noi..am pus pozute noi, dar nu suntem prea zambicioase ca eram cam racitutze. Raceala i-am dat-o lui tati care a avut febra de Rev, dar noi ne-am facut bine.
Stefana are doi dinti noi sus si din zi in zi mai asteptam si incisivii laterali. Maia inca nu. Facem "bravo" stim sa ne ducem la cine ne cheama, daca vrem of course, si stam singurele in picioare da' nu prea mult ca ne intimidam. Stim cand e voie si cand nu dar mai facem si in ciuda lui mami, ca asa le sta bine la bebei.
Acum va pupam si mai venim!

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mai fetelor m-ati dat gata cu atatea poze cu ghiocei care mai de care mai frumosi si mai smecherosi ... si am vazut la Ada pe masa nishte prajituri ... jos palaria la capitolul aspect, si sigur si la gust au fost de nota 10.
Ciuf, si mie tot poza asta-mi place mult, e buna de pus in revista ... si voi, sunteti o familie frumoasa.
Catrinel, pofta buna la papat pampelmus, la Iulia a avut un mare succes fructul asta desi pe mine nu prea m-a incantat.
Monica, ce mare e Matei. Cate kg are acum? vad ca inca-i mare fan tzitzi ... eu am inceput sa-i mai tai ratzia de tzitzi la Iulia ca daca mai taraganez mult nu cred c-o mai dezvat. Desi la inceput urla efectiv cand ii bagam biberonul cu lapte in gura ... acum il accepta.
claudia, trimite-mi si mie te rog Psihologia copilului pe mail-ul micaalsa@yahoo.com.
doublemom, ma bucur ori de cate ori vad cate-un mesaj de la tine. Parca de-abia astept sa aud vesti despre gogosicile tale ... cred ca din cauza ca eu mi-am dorit intotdeauna gemeni mi-s asa de dragi Stefana si Maia. Desi acum ma intreb daca as fi facut fata la 2 fete cucuiete .

Va pun si eu nishte poze sa fie completa ziua de azi.
Aici si aici ne puteti vedea ce ne distram noi doua ... e jocul nostru preferat mai nou .
Aici si aici se razbuna pe Cantarul meu nostalgic de bucatarie (nu radeti ca asa era scris pe eticheta lui, asa-l cheama ce sa-i fac...). O clipa de respiro :o).
Si incepand de aici mai puteti sa vedeti o bebica punkista ... in sfarsit si noi cu ciuf, ce numai Thea, Oana si Harris sa aiba ?
Va pupacim

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

In sfarsit reusesc sa scriu repede un mesaj. Dar sa stiti ca v-am citit si v-am vazut pozicile.
Tare greu ne-am revenit dupa atata petrecarit si printesa ne ocupa tot mai mult de cand se ridica in picioare, numai asta vrea...
Am vazut poze frumoase, dar nu toate, nu stiu de ce nu se deschid (de ex. cele cu "adultii" lui Noe, iar ale lui Ciuf numai de la linkul postat de Catrinel, mersi!)
Revin imediat.

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Doublemom - sunt uimita de fetitele tale. Pana azi nu mi-am dat seama cat de frumos este sa ai gemeni. Eu ma intrebam mereu cum faceti fata cu 2 prichindei dar nu stiam cat este de frumos sa-i vezi cum se joaca ei. Nu stiu care poza imi place mai tare, le-am vazut pe toate cele 101, oricum preferatele mele sunt cele in care gogosicile sunt impreuna. Alexandru este foarte fericit cand vede un copil, nici nu-mi pot imagina cat de fericite sunt fetele ca se au una pe alta. Le de mii de ori
Apropo, sa nu uit, am impresia ca suntem vecine. Eu locuiesc in blocul cu Angst, tu locuiesti cumva langa Pol. Pescarus?

Micaalsa - ai o scumpete de fata, sa-ti traiasca!

MP- ce grasun este Matei, ce ce mare este Vlad. Ai doi cavaleri de nota 10.

Lariana - La multi ani! iti transmit de azi ca maine nu stiu daca am sa reusesc sa intru

Aalina2003- si eu ma alatur celor care au avut divergente cu sotii la inceputul anului. Al meu sot s-a culcat imediat dupa ora 12, pe mine lasandu-ma cu familia lui pe cap. Asta este, mi-a promis ca nu se mai intampla.

Va pup!
PAAAAAAAAAAAA!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Bine v-am regasit in noul an!
Am reusit sa imi fac si timp sa scriu cate ceva. Am citit cam tot ce s-a scris si am vazut toate pozicile. Numai bebei dulci si hazlii. Am vazut ca v-ati distrat de minune de sarbatori si mi se pare normal. Doar au fost primele sarbatori petrecute alaturi de bebeii vostri!
Noi am ramas acasa, dar am coborat la miezul noptii sa vedem artificiile. Ma asteptam ca Mateias sa se sperie, dar multe dintre artificii nu l-au impresionat deloc.
Ne-am innoit si noi cu 2 dintisori, unul acum 2 zile si celalalt ieri. Mai este unul care chinuie rau baiatul, asa ca avem parte si de nopti aproape albe. Ne descurcam din ce in ce mai bine cu mestecatul si suntem tare pofticiosi. Vrem tot ce mananca si ceilalti, asa ca trebuie sa am tot timpul la indemana biscuiti sau painica ca sa pacalim pofta.
Mihai a vazut ca a nins putin, a si inceput sa ma bata la cap sa-l scot cu sania. Da` de unde atata zapada? Nu sunt decat balti si putina zapada pe spatiile verzi. Sa speram ca iarna nu o sa ne uite, sa nu ramana baiatul dezamagit.
Trebuie sa va las, dar revin curand.

Poze cu Matei si Mihaita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Fetele, incercati de AICI incolo, sper sa mearga (revelionul cu Bia si adulti)

inapoi la codul rutier ma duc...

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani cu sanatate la toti ghioceii si familiile lor!
Nshiro, La multi ani!!! Exista si partea buna si anume ca ziua ta a fost eclipsata de prezenta magica a Mariei. De cand cu venirea printesei mele, eu am trecut fara regret pe locul 2.
Stefanna, imi pare bine ca ai reusit sa scrii mai des, semn ca te organizezi mai bine, stiu eu ca faci pe modesta. Eu am vazut pozele, sic! (glumesc), o sa incerc sa te ajut sa remediezi problema. Ca e grava!!!
MP, Matei e tot dolofanel, ii merge super acolo la austrieci, la fel lui Vladut (asa se vede din poze) si intregii familii, corecteaza-ma daca ma insel.
Ciuf, ai avut niste sarbatori de vis, cel mai de pret cadou a fost familia ta intregita, ce poti sa -ti doresti mai mult... tu si Eva doua zane!
Noe, ma bucur ca v-ati distrat si ati colindat peste tot, pacat ca n-am vazut si pozele cu adulti, le-ai cenzurat tu?
Adar, am vazut pozele, mereu ne umesti cu prajiturile, am incercat eu ceva din retetele tale dar departe de adevar, nu au iesit cum trebuia. In ciuda stradaniilor mele, raman la concluzia ca prajiturile nu sunt specialitatea mea (numai cand e de papat).
Delia, ma bucur ca Rudy e mai bine, si ca ati ajuns in Romania asa cum v-at dorit.
Catrinel, nu cred ca e vorba de pamplemousse, si aici exista fructul acela, cred ca pomelo ii zice, am papat din el 2 zile.
Ile, asteptam pozele promise de la Revelionul norvegian.
Claudia, ti-am trimis mesaj, vreau si eu cartea despre psihologia copilului.
Doublemom, scumpe gogosicile, vad ca te ajuta serios la bucatarie.
Andreea G, m-am uitat sa vad daca ai mai pus ceva poze, am vazut vreo 2-3, sau nu le-am remarcat eu data trecuta? asteptam prospaturi.
Micalsa, pai printesa ta o tine tot intr-o distractie, se distreaza de minune, chiar si in camera ei cea noua, nu doar in bucatarie!
Poli, asa da, Craciun si Rev fara socrii, se anunta un an bun!
Gabifer, vazut poze cu Alex super cum se distreaza el -cu taticul lui si cu jucariile primite de Craciun (?)
La mai multe lunisoare puiutilor urmatoarelor mamici:
Nshiro
Irina71
Daniela
Cosmina
Aida_O

Pupici mamicilor carora nu mai apuc sa le scriu acum (s-a trezit gaza):
Biuta
roxivan
Cameliada
Rorosu
Aalina2003