* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor,....parca-s proasta,asa m-am emotionat uitandu-ma la poze,....cresc copilasii nostrii si nu ne dam seama.Eu sunt una care ar tine timpul macar putin in loc.

Doublemom[,....imi vine sa le manan pe gogosi.Si tati pare asa de preocupat,de absorbit de ele.....ce frumos,sunteti pe veci indragostiti.Nu;s,dar sunt hipersensibila azi.Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

3: Maria - - Nshiro, Andrei -- Irina71, Raluca Elena - - Danielaneda, Harris Peter - - Cosmina,-Alexandra - -Aida_O
4: Andrei Cristian -- Adriana!!!!

Loriana!Sa ai parte de multe bucurii si sanatate!!

Claudia multumesc mult pt email. pe Vladut!

Andreea nasucul lovit al lui Bubu!

adar m-ai imbolnavit cu prajiturile tale minunate.Azi vreau sa fac si eu Hanelore...pt prima oara sa vedem ce dezastru o iesi.

doublemom ai niste bombonele de fetite!!Te admir!

Ciuf ce bine iti sta in alb!!Vad ca v-ati distrat de sarbatori!!O meriti din plin!! Misto volanasele Evei!!

micaalsa ce-i dai Iuliei sa pape??Pai Nick al meu e scobitoare pe langa mandra ta .Imi plac ochisorii ei de mor!!In legatura cu biberonul... gaurica pe care o are tetina largeste-o cu un ac inrosit in foc.Inteapa de mai multe ori in gaurica deja facut.Apoi pune apa si uita-te sa vezi cum curge.Asa am facut si eu biberoanele lui Nick.Apoi incet-incet s-a obisnuit cu tetina cu 3 gaurele.Succes!

MP [/red ]ce copii frumosi ai!Iar Matei e Mr.Muscolo!

Noe am vazut si pozele voastre.Bia cred ca a furat toate privirile.Nu te intrista ca nu ai luat examenul.Data viitoare!Hai capu sus!

mihaser sa nu razi de mine dar ce e ROR?

Tili felicitari pt dintisori!!

Stefanna ce dulce e grasulina!Mi se pare mie sau e bronzata??

T-celen sanatatei piticei!Nu te supara ca-si da ea drumul la mers.Iulian e bine?

Catrinel stai linistita ca sigur se va descurca mama ta.Vine pt prima oara?Ce fain ca o sa ai companie si ajutor.

Delia cum se mai simte Rudy?

[red] Irina refacere rapida!!

Noua azi ne-a venit preotul sa ne sfinteasca casa.M-am bucurat tare mult.
I-am luat olita lui Nick dar plange de mama focului cand il pun pe ea si tot da sa se ridice.Voi cum ati facut cu olita?

Pozicile noastre:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Poli, eu cu olita nu am facut nicicum, mai astept pana in jur de 1an si jumatate.
Noe, al meu sot a picat sala de vreo 3 ori(cica intrebarile alea nu erau logice), eu sala nu, dar poligonul de 2 ori (se dadea pe vremea mea..), iar in ziua de azi e4l conduce muuult mai bine decat mine..(ssst!), asa ca, bafta data viitoare!
Micaalsa, ce fel de bibe ai? Avent are cu 1 orificu (0 luni), 2 orificii (1 luna+), 3 orificii (4 luni+) si 4 (6 LUNI+). In afara de astea mai au cu tetina cu flux variabil care merge la laptele peste 8 luni, ex Milumil3. Tu ce fel de lapte folosesti? Nuk are alt sistem. La Chicco nu ma pricep, dar si la ei e diferit. Eu cred ca poti incerca cel putin cu cu cel cu 2 orificii., dar depinde si de lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Din pacate nu am mai avut timp sa va scriu, dar promit ca va voi scrie. Pe curand!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

CATRINEL 17,nu prea iesim la er,cred ca asta e,in rest papa fructe multe,si in casa e numai bine,multumim de grija

polixeni,multumim mult.ei nu ma supar ,dar parca e prea puturoasa.iulian e foarte bine,multumesc de intrebare.

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ati avut vreodata o stare de ameteala prelungita? adica nu scurta ca aceea cand te ridici brusc din pat... si cu o stare de oboseala. Eu am asta de cateva zile, pe cand am crezut ca am scapat iar m-a luat,nu stiu ce e anemie, lipsa de fier, calciu, magneziu... scadere de tensiune, oboseala cronica...?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

La multi ani, la multi ani, la multi ani, cu intarziere da asa merge treaba la noi!.
Ma bucur ca ati petrecut bine de revelion, noi am fost acasa am avut 4 familii invitate, a fost binisor dar vorba Andreei la anul vreau sa fiu invitata.
La noi a inceput dixtractia, Bia merge de-a busilea, a scuturat bradul de cateva ori, acum l-am baricadat, pune miinile, gura, picioarele pe tot ce apuca, chiar acum trage de perdea sper sa nu ne dea tati afara din casa!
Vorbeste de mi-a facut capul varza si mai nou a spus ( spre disperarea mea) tata!
Dinti nu avem dar la cat este de maraita probabil ca sunt pe aproape.
Ciuf, frumoasa familie ai, sa-ti traiasca, m-a impresionat tare mult imaginea de craciun cu colindele cantate de ai tai!

fetelor, bia s-a innecat cu agrafa din par!
Doamne ce spaima am tras! Pup va sciu mai tarziu
Am intors-o cu capul in jos si i am apasat pe limbuta.
Cum am putut sa fiu asa neatenta

pup

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

L multi ni cu sntte
S v de Domnul de tote
Multi ni s triti,
Multi ni fericiti!
S v fie cs plin
De belsug si de lumin!
Multi ni s triti
Multi ni fericiti!
Desi cm trziu, s stiti c m-m gndit l voi.Imi pre ru c nu m putut intr, dr sor me cre este in Pris venit s fc Crciunul cu noi, st dup o bsent de 4 ni de l frumos srbtore.
Si cum noi vem un lptop si nici o msut specil pt el, er tre complict s insir cbluri si mouseuri pe unic msut din sufrgerie.
In fine, sper c m iertti.
Noi m petrecut fin srbtorile.De Crciun m fost in vizit l cele dou perechi de bunici.
Pe 26 decembrie m purces l executre tierii motului - trditie cre se obisnui s se fc l vsrt de 1 n, dr eu m fost cpul ruttii cci m vrut s prticipe si sor me.
De revelion m petrecut de minune.Unde?
L fimos cbn Plpumic.Si dc nu er ne Bsescu s numere secundele, mi c rtm si pupicul de l 12.
ei, noi s fim sntosi, c restul le-om fce.si distrctie, si revelione.
Prere me este c n mi bun c 2006, n in cre s- nscut puiul nostru, nu mi pote fi.
V doresc mult sntte si numi zmbete si bucurii in fiecre zi.
Incerc s mi intru s v dmir si eu pe voi si bebeii vostri.
V pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

saluu!

Noe sa nu te descurajezi! si mama a dat de mai multe ori ana aluat permisul...nu-i nici o tragedie! O sa-l iei data viitoare! Uite daca vrei la intalnirea mamicilor dam o tura cu masina ca eu am curaj sa merg cu tine la volan...nu am curaj sa ma urc in avion, dar in tine am incredere

Catrinelu iertaciune! da si io imi doresc un bloc cu lift...poate o sa ne mutam la al doilea bebe ca nu stiu cum o sa cobor cu o bicicleta un carucior si 2 plozi.

Poli ror e antirujeolicul! nici eu nu stiam cum ii zice dar m=am uitat in carnetel. asa ca nu rad...stai linistita! ti-am urmat exemplul si mi-am schimbat si io un pic look-ul...ma simt mai bine desi 63 de kg si 1,63 inaltime ma deprima...nu mai ies din stilul sport...am fost la reduceri si nu am incaput decat in haine sport...si erau niste topuri cu dantele de picai in nas...dar imi venea sa urlu cand le-am probat si am vazut cum am ajuns.

Ma bag iar la descifrat crocobauri din cursuri! Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Fetelor, bine v-am regasit in noul an!!!
Sper ca anul asta sa va aduca numai bucurii, mai multe decat ala vechi!
Pt. noi 2006 a fost cu nici n-am fi visat, cu multe -multe impliniri , in primul rand a venit pe lume Marc, apoi ne-am luat teren , iar eu mi-am luat masinutza la care am visat multi ani!
De la 2007 nu vreau decat sanatate, sa pot sa ma descurc cu toate si sa mai pot face un bebel pt. 2008. Atata vreau.

N-am scris pana acuma din lipsa de timp. Zilele astea am fost plini de musafiri si am mers si noi zilnic in vizite. Sotzul e si el in concediu, ceea ce pt. mine e lux, mai ales ca el gateste, curatenie + spalat de vase, mie imi ramane sa-i fac papa lui Marc si sa-l scot afara. Luxul va tine 2 saptamani, ca dupa aia raman eu iara cu toate pe cap. Da e bine si atata.
De Rev am avut musafiri, fara prea mare tam-tam, am stat pana la 3 noaptea. Marc a dormit dus, nu l-au trezit nici petardele, nici musafirii, nici muzica (ce-i drept nu am facut show), mi-a dormit toata noaptea. Atata doar ca s-a culcat pe la 11 seara. Ma bucur ca am facut Revul acasa, ca nu m-a lasat sufletul sa-l las pe Marc fara noi tocmai in primul lui An Nou.
In rest, ce sa va spun, programul obisnuit. Iesim afara zilnic, stam o gramada, cam 2-2 ore jumate. La noi e cald. A nins o singura data, dupa Craciun si de atunci, canci. e mai mult primavara. La stiri am vazut ca in tara e za[pada mare, la noi sufletu', max. a plouat de anul nou. Si cica se incalzeste vremea.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput