* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Hai mai Stefanna ... acu', drept acu' ... cand avusei si eu o lecutza de timp sa ma balacesc in poze ... gasii numa' 2 !!!!
E mumoase foc, Nicola e la fel de harnica ca Maia si mi-e tare draga. Si noi ne-am trezit cu noaptea-n cap, chiar daca mami s-a culcat la 4 jumate
Maia la 6 jumate a fost drepti, si nimic n-a determinat-o sa mai inchida un ochi pana la 8 jumate cand a picat franta (si eu la fel!!!) Dar minunea n-a tinut mult, asa ca acum, scriu dormind, cu Maia in stanga mea, batand temeinic cu niste zdranganele in masuta de papa (care la noi e din lemn ).

Mai stau sa mai scriu ceva retete daca e cupilu cuminte si apoi ma retrag la somn, ca dimineata ....

Andrushka - sa pui mama niste poze cu bunatatile tale la delicioase, daaaa??? Si musai cu cozonacul, ca trebuie sa fac inainte de a relua cura. Sarumana!!!

Hai, va pupam, si eu, si Maia (printre zdranganele izbite

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Adarhahahaha,ma miram eu sa imi iasa treaba pana la capat.Stii tu cum e in viata, daca ai un sambure de antitalent nu e intr-un singur domeniu.Am sa mai scotocesc sa vad ce e de facut, desi eu pe ambele albumase le-am pus pe public.Pana om ajunge la anu poate poate o fi posibil sa o vezi pe Nicola cum arata la 9 luni
Multumesc pt aprecierile neastamparatei mele, ca de, Cioara mea are cele mai de soi pene....Te pupim ca le vezi si tu in aceleasi culori ca si mine
Andreeea ca imi aduse Adar aminte de masa ta. Io de Craciunul asta am avut o lene congenitala exprimata fizic si nu am clintit nimic, decat pe mine dintr-un colt de casa in altul.Asa ca la Craciun i-am aratat sotului masa ta si i-am explicat ca regret ca nu cunosc tehnici de transfer prin net care sa ne aduca masa ta la noi in living.Felicitari si pt frumusetea aceea de fetita care zimbeste mai mereu.
Mi-am facut o lista cu pozele care mi-au placut foarte mult, si cu corespondenta intre numele voastre si numele bebelusilor, dar spre marea mea surpindere azi Nicola avea un morman de petecute de hartie in fata... nu am reconditonat lista de frica sa nu realizez ca mai mult de jumate din ea o fi pornit a fi digerata in stamacelul ei.Sint o mama tareeeeee responsabila
Caraie cineva din tarc.. ghici ghicitoarea mea Dumnealui tata de copil a trebuit sa plece, prin urmare pe post de reanimator din tristete de lipsa de alintare tot io mi-s si in prima zi a anului.
Va pup si plec, candva voi reveni cu poze.. poate mai mult de doua de data asta.
Stefanna si Nicola ( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Banuiesc ca toata lumea face nani numai eu stau pupaza pe net, asta ptr ca am dormit toata ziua, asa ca va urez somn usor!

Am sa incerc sa pun poze noi cu Alex.

PAAAAAAAAA!


Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Stefana- super haioasa freza Nicolei, il intrece pe Alex. Pup Printesa ta si sper sa nu aibe proble la digerat lista

Te pup!


Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Am pus poze noi cu Alex- Album "primele sarbatori de iarna". Sper sa va placa pozele selectate si va urez vizionare placuta!

Ma duc la culcare ca maine imi da bb desteptarea.
PAAAAAAAAAA!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

La multi ani! Dragi mamici am intrat pt a va ura tuturor un an nou fericit, plin de sanatate si de tot ce va doriti! Sa ne traiasca bebelusii, sa creasca mari, sa fie sanatosi si norocosi! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

cu un la multi ani mai buni decat 2006 (daca se poate!), din suflet pentru toti ghioceii si mamicile harnicute..dar mai bine mai tarziu decat niciodata..multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca.
Frumoase vorbe au scris multe dintre voi, eu nu mi-s prea mestera..dar e bine si asa, nu?
AndreeaG, s-a stabilit ceva concret cu intalnirea? Am inteles ca e in martie, dar mai multe nu stiu.Eu as cam veni daca soacra-mea e in oras, sa va cunosc si sa ma mai si plimb si eu un pic la capitala..asa ca astept detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:


Aalina - cat de frumos ar fi sa ne intalnim. In martie ar fi perfect, majortiatea bebeilor implinesc un an pana atunci, merg in picioruse, cu siguranta as fi prezenta.

Paaaaaa!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Ma bucur mult sa vad posturi noi la vremuri noi. Pupici Honeypuma si Rorosu! Poate reusiti sa ne puneti si ceva poze...ar fi super!

Stefanna pai Nicola ta e o bombonica. E super dulce! Cam asa au decurs si la noi "ostilitatile" in noaptea de Anul Nou...deh sot racit si morocanos..cupil obosit...adio speranta mea de a merge in piata ptr spectacol.

Gabi sunt super pozele voastre. Baietelul tau s-a facut ditamai flacaul frumos foc!

Fetele si eu sper sa reusim sa ajungem cat mai multe la intalnire. Abia astept!

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANI,2007!!!!!!!

Scriu pe fuga,inainte de a termina bagajele pt. munte.Iar plecam la Brasov,iar mutam toata casa.
Am avut un revelion...cinstit(de la ,,pe cinste,,),plin de papa bun,15 munute de artificii si o Bubu cuminte foc.In timpul spectacolului de artificii se ,,distra,, cu mos Ene,asa ca n-am trezit-o sa o pupam la miezul noptii.Dimineata ne-am intors acasa(din Paradisul Verde,evident,ca acolo am fost),am condus eu,somnoroasa si plina de speranta...ca va adormi copilul repede,acasa.Asa a fost.
Va scriu mai multe,de la Brasov,

Adar,poate tragem o fuga la Sibiu intr-o zi.Nu sari,am zis poate!!!!!!!

Stefanna,Nicola este tare scumpica.Rade ca Bubu.Si e si harnicuta!!!E simplu sa faci asa o masa,dar eu...vreau sa fiu musafir la anul.

Pup toata gasca si sper sa va puteti odihni si pt. noi.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput