* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

LA MULTI ANI!!! Ana Maria
Nu-mi vine sa cred ... incepem deja aniversarile de 1 anisor.

Mai fetelor, eu intrebam de papucei in premergator pentru ca a mea odrasla calca pe varfuri. Si mi-a zis cineva ca din cauza ca nu-i dau papucei in picioare cand o las in premergator sau cand o duc de manute prin casa.
Si eu citisem intr-o carticica pentru bebei ca pana nu merg singurei in picioare nu trebuie papuci. Dar ce-i cu mersul asta pe varfuri? Daca se obisnuieste si asa o sa mearga? chiar nu stiu ce sa fac.

In alta ordine de idei, ma termina psihic pentru ca nu vrea sa manance. Nu vrea deloc, nici macar o lingurita si chestia asta tine de vreo 4 - 5 zile. Ieri toata ziua mi-a baut 200 ml lapte, in total ... nimic altceva. Si eu care ma minunam de Anda (loranda) ... iaca am luat-o si noi pe urmele ei. Nu-mi explic de ce ... n-are nimica, e vesela doar ca atunci cand apropii lingurita de gura ei nu stiu cum s-o taie la fuga. Ea a fost un copil care manca nici rau dar nici foarte bine, undeva pe la mijloc ... dar de-aici pana la a refuza total mancarea zile la rand mi se pare mult.

Am descoperit de altfel ca atunci cand doarme cu tati nu se trezeste mishelina. Noaptea trecuta a dormit tata-so cu ea pana pe la 3 (nu se trezise deloc), dupa care i-am luat eu locul ... ei, s-a trezit a mea din ora-n ora pana dimineata. Cred ca nu ma sufera noaptea prin preajma ... dar putem remnedia situatia, fiecare cu camera ei .
Asaaa ... sa ne mandrim si noi cu cei 4 dintisori. Cam atat ne deplasam noi, in dreapta si in stanga si refuzam categoric sa mergem in patru labutze.
Aici ar fi o tentativa, esuata ca am cazut in botic.

Se anunta o vreme insorita la noi, o taiem la plimbare.
Pupici

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

multumesc,micaalsa,aalina2003,nshiro,lumysti,mari78,multumesc din suflet ptr urari si ptr ca ati fos alaturi de noi,tot anul!1
promitem sa punem si pozeee cu prima aniversare
lumysti.da sa stii ca am citit din urma,si mi-au dat lacrimiile,cand am citit cum ma incurajati voi,cat ma-ti sprijinit,.............aveam niste emotii cand citeam,parca retraiam toate momentele acelea!!
si sa stii ca nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut deja un an...!!

MP.,multumesc ptr SMS,TI-AM RASPUNS!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Ehei in sfrasit putem spune cu adevarat LA MULTI ANI...ce lunitze, lunutze si alte asemenea...azi putem spune La multi ani! caci Ana Maria implineste un anisor intreg de viatza...imi dau si lacrimile...mi se pare atat de emotionant....Asadar, LA MULTI ANI Printesa! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Mami Tcelen iti vine sa crezi ca a trecut deja un an de cand iti iubesti minunea?! Va doresc sa va iubiti asa ani muuuuuulti de acum incolo, sa fiti sanatoase si fericite! Acum un an pe vremea asta cu siguranta toata lume te felicita pentru nastere, asa ca se cuvine ca si acum sa te felicitam si iti dorim numai bine! Pupici multi si distractie placuta! Sa aveti o zi de neuitat, o zi de basm....caci azi adaugati o pagina memorabila la povestea voastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.72 spune:

La multi ani Ana-Maria!Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai parte de mult noroc si sa-ti bucuri parintii cu tot ce faci. , pentru Ana Maria si Tcelen.

Salutam si noi pe toate mamicile si pe toti ghioceii ( vedeti ca au inflorit ghioceii din ianuarie anul acesta), uram La multi ani si un an plin de bucurii si realizari la toata lumea, multa sanatate si putere de munca. N-am reusit sa scriu pe anul aceata dar astazi trebuia sa scriu fiind ziua de nastere a primului bb din seria noastra.

Cate ceva despre noi, suntem bine, ne preocupa la maxim problema cu mersul in picioare si exersam de dimineata pana seara. I-am luat ghetute cu care sa mergem pe jos si afara, ca se plictisea in carut si nu mai accepta doar plimbatul in el. Ii este frica inca sa mearga singur, trebuie sa aiba macar o manuta de mana mea ( sau o jucarie, cand nu-si da seama). Problema este ca nu stie sa cada asa ca va trebui sa-l invat partea asta ca sa stau cu mai putine emotii. Cu mancatul stam ... in stilul nostru ca n-a mancat niciodata mult, are zile cand mananca 50-60 g la masa dar n-am ce sa fac , asta e Mario. Daca incepe sa stanga buzele n-am nicio sansa sa-i mai dau ceva. Nu bea nici un lichid ( doar san) si asta devine o problema pentru ca nu pot sa-l las cu altcineva mai mult de 3-4 ore. Adoarme tot la san si ziua si noaptea... deci avem de tras.

Eu nu prea mai am timp de nimic, n-am mai scris de foarte mult timp dar acum am si vre-o doua capitole de cand n-am mai citit. tot speram ca daca va creste o sa fie mai usor si nu prea e asa. cred ca imi si organizez prost timpul dar sper sa remediez problema asta.

Pupici si numai bine.

Ema si Mario (09.03.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupam lumea.Ajunseram acasa cu bine......doamne ce drum lung mai ales ca si eu si Rudy avem muci si nu putem respira si....deranjaram pe toate lumea in jur cu suflarea nasului.Am atatea de facut de nu stiu siiincer de unde sa incep.De fiecare data cand plec in vacante imi propun sa nu las casa vraiste dar.....sunt doar planuri.Acum macar am o scuza ca plecai cu copilul din spital si bagajul l-am facut intr-o ora si alergam prin casa ca o gaina ca nu stiam ce sa mai pun....Asa ca pana nu pun casa la punct,2-3-4 zile....mai usor cu statul pe net.Dar nu vreau sa pierd ocazia sa urez si eu La multi ani fericiti scumpa ghiocel numarul unu!Tcelen,sa te bucuri de printesa toata viata ta si sa-ti fie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Saluti fetili!

La multi ani, Ana Maria!

Ce emotionant, prima noastra bebitza de 1 an !!!!
Sa iti dea Dumnezeu sanatate, fericire si iubire!!

Am mai inceput un mesaj acu' vreo doua zile si cand i-am dat trimite mi-am dat seama ca eram disconected si se duse...
Intre timp mi-am pus si eu net civilizat, sunt allways online, am si viteza decenta, asa ca pot sa vad si eu poze si filmulete dupa pofta inimii.

gabi fer pe Alex mergaciosu'. Ti-am dat pe mail nr meu de tel. Da-mi un bip si te sun eu.
alinutza3 bun venit in gasca! pe superbebe Stefanel! Pui si noua niste poze cu el?

Scrisesem in mesajul ala ca eu stiu ca bebeii ca papa titi sunt mai "grei" ca cei care nu mai papa titi.
Eu stiu o fetita care nu a papat decat titi pana la 1 an, abia qatunci a acceptat si altceva de papa. La un an avea peste 14 kg. A papat titi in continuare pana la 1 an si 8 luni, cand trecuse de 17kg. Acum are 2 ani si 4 luni, papa de toate, e perfect sanatoasa, chiar a slabit, are vreo 14kg, si nu e grasa deloc, asa cum se temea mamica ei ca are sa fie.

delia ma bucur ca nu s-a instrainat chiar de tot anairda. Inteleg ca e prea dureros pentru ea sa mai intre aici, dar noi ne gandim des la ea si ne rugam sa o ajute Dumnezeu sa-si implineasca visul. Si ne rugam si pentru sufletelul mic ce si-a gasit locul intre ingeri.
catrinelu' nu te primeste la munci cu tot cu Onila Urechila?
alinaalex vad ca si tu ai un chef de dus la munca.... asa ca si mine..
irina sa te faci repede sanatoasa.
micaalsa fetele mele au cel mult sosetute in picioare prin casa. Sa stii ca sunt extrem de incantate cand le tinem de manute sa mearga si sunt desculte. Gresia din hol si din bucatarie am acoperit-o cu mocheta de cand au inceput sa misune mandrutzele.
noelina pana nu uit!!!! Sant suparataaaa!!! A disparut campul de cautare de pe culinar.ro! inainte scriam "chec" si imi dadea chec-uri, acu' unde scriu, ha???? Invata-ma , pls!
catrinuta in sfarsit am vazut si eu filmuletele cu Duracell. I'm speachless!!!

Va pupam dulce si ne mai vedem.

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

LA MULTI ANI ! ANA-MARIA .Sa cresti mare si frumoasa,desteapta si sanatoasa.
Micaalsa iti inteleg disperarea,din pacate nu ai ce sa faci decat sa te inarmezi cu rabdare.Nu are rost sa-ti mai spun altceva ca si mie cand lumea imi spunea sa ma relaxez si sa am rabdare , imi venea sa urlu la ei,ca si mie nu-mi manca cu zilele si o mai si sufla vantul de pe picioare.Si la noi periodele de nemancat sunt destul de dese. Eu papucei ii dau desi nu folosesc premergatorul,dar sunt cu talpa foarte subtire.Ii dau mai ales pentru ca au cauciuc pe talpa si nu aluneca,sosetele antiderapante ii cadeau tot timpul din picioare si calca pe ele si se impiedeca.
Polixeni,Anda se da singura jos din pat de vreo 2-3 saptamani.Eu ii spuneam un NU foarte hotarat cand vedeam ca se apropie de margine si vrea sa se arunce in cap,urmat de explicatiile de rigoare(ai sa cazi, ai sa te lovesti,te doare , ai sa plangi) apoi i-am aratat cum sa coboare si dupa ce era jos ii spuneam un foarte entuziast bravo si o aplaudam,iar ea era foarte incantata de reactia noastra.( acum dupa ce se da jos se aplauda singura si rade).
Andreea felicitari pentru bona.Nu-ti spun ce impresie neplacuta mi-au facut medicul de familie si asistenta cand au venit prima dat la noi (Anda nu avea nici 2 saptamani) si au consultat-o fara a se spala pe maini .
Am fost astazi sa-i fac exudatul faringian Andei si m-am bagat in fata,lucru pe care nu prea il obisnuiesc,dar era asa multa lume si eu am oroare de spatiile aglomerate mai ales cand sunt cu ea,era foarte cald,era nemancata de la 4 dimineata si taxiul ma astepta afara asa ca cu capul plecat si rosie in obrajori am intrat in fata si dupa aceea am sters-o repede de acolo.M-am gandit sa-i rog sa ma lase,dar stateam de vreo 5 minute si nimeni nu facea nici un gest,ba se mai uitau si destul de urat la mine parca anticipandu-mi cererea.Maine avem rezultatul,sper sa fie bine.
Vroiam sa va mai spun cum am obisnuit-o sa adoarma singura dar s-a trezit de vreo 10 min.si nu mai are rabdare sa stea singura.Ma duc (sa incerc) sa-i dau de mancare si apoi sa mergem afara.
Pupici

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare natiune!

ANUSHCA la multi ani! Sa ai o viata plina de bucurii, sa cresti fetita mare si frumoasa si sa asculti de parinti, bunici, fratior!
Tcelen si eu am intrat aseara pe net si cand am vazut mesajele mi-am dat seama ca a trecut un an ! Ce repede trec momentele astea frumoase! Daca am fi lucrat ar fi trecut si mai repede...Norocul nostru e ca avem ceva timp la dispozitie sa ne ocupam de copii...mai ales noi care putem lucra si de-acasa. Va pup si abia astept sa vad cum v-ati petrecut aceasta zi superba din viata voastra!

Fetele revin! Poate o sa deschidem si un capitol cu LMA Ghioceii - ?

In weekend am fost si noi in parc...vremea a fost super! O sa va pun poze! Cristian exploda de fericire!

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Mihaser, ce-nseamna LMA?..sunt cam ignoranta..cred..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Alina LMA inseamna LA MULTI ANI!

Fetele am deschis un nou capitol aici

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput