* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Am uitat: Markus la 11 luni face 1-2 pasi singur si apoi...bufff!
De vreo 4-5 sapt. nu mai bea laptic decit de 2 ori pe zi vreo 100ml, asa ca...nici poveste de aia 250-270 de care scrieti voi (defapt n-a baut nicuiodata mai mult de 150 ml, va dati seama???!alcool]

Are doar 10,6kg si 79 cm,deci...un micut.Vad ca si Rudy care e cam de aceeasi virsta tot cam asa este...

Cameliada cu ce dimensiuni va "laudati" voi?

Andreea-Georgiana imi pare bine ca ai gasit o bona pt. Theea!Si o cheama Mariana ca pe mine?!

Gabi_fer gata, ti-a vazut pozele! Sunt super!!

Poli imi pare bine ca ati petrecut frumos!Iti multumesc cate gindesti la mine!

Rocsana, unde esti, ce mai faceti??

Elvie,Pispirica si Honeypuma ce bine ca ati mai scris, ne-am gindit de multe ori la voi!

Mamicilor,nu-mi vine sa cred ca maine poimaine ghioceii nostri implinesc primul anisor!!Parca ieri eram pe ultima suta de metri la Odisee!!(eu sunt iar in aceeasi situatie, dar asta e alta poveste )

Mariana 34+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Spunem si noi la multi ani primului nostru ghiocel rasarit in poienita noastra plina de floricele frumoase.
Ana-Maria, sa fii o fetita cuminte si ascultatoare, sanatoasa si iubitoare!
La multi ani!
Fetelor, nu-mi vine sa cred ca imi pierdui toata ziua sa fac doua calendare pe 2007 cu poze de-ale noastre ca sa le trimit in Ro. Ma chinui de vreo doua ori pe un site care nu functiona cum trebuie, iar eu credeam ca poate am gresit pe undeva, nicidecum ca vina ar fi de la ei.
Si uite-ma la 20:45 cu comanda facuta la ele, in cele din urma.
Noe, iti urez sanatate maxima. Eu n-am febra, bat in lemn, dar ma dor urechile si capul de mor.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Salutare salutare!

Nu am mai scris...stiu,sa-mi fie rusine...dar timpul asta parca trece prea repede si niciodata nu reusesc sa fac tot ce as dori intr-o zi.
In schimb,am citit absolut tot ce ati scris voi multumita iubitului meu sotior care imi salveaza constiincios in fiecare zi ce mai e nou pe la ghiocei.

Despre noi ce sa va zic...am reusit intr-un final sa diversificam si noi.Adica mananca si Matei mancarica solida si fructe samd,dar,lapte tot de la mine serveste si nu accepta nimic din biberon. Naspa,aiurea,cam nasol. Voi reusi eu vreodata sa il intarc? Nu cred...
In rest,fuge prin casa in 4 labe,se ridica in picioare tinandu-se de ce apuca(inclusiv de pantalonii mei in timp ce eu fac de mancare),a avut si cateva tentative de a sta singurel in pozitia bipeda,urmate inevitabil de o cadere in fundul gras.Caci fundul lui tot gras a ramas.Kilogramele lui cred ca au depasit numarul 12,numai spatele meu saracul stie.
Dintii tot in numar de 8 se prezinta si asteptam cu infrigurare caninii& co.

Am avut o problemuta cu o ciupercuta in gurita dar a trecut dupa ce l-a chinuit un pic.
In rest,ii place la nebunie de Vlad si rade cand il vede si e super fericit daca Vlad il baga in seama(ceea ce nu se prea intampla din pacate;de aceea e mai bine ca fratiorii sa fie de varste mai apropiate).II place sa sara in pat tinandu-se de mainile noastre,asa ca la vara o sa fim clienti fideli ai saltelutelor din Moghioros.(Mari,ne vedem,daaa? )

Cam asta despre junior.Noi,cei batrani,suntem obositi rupti dar fericiti ca ne avem si ca suntem sanatosi cu totii si cu ajutorul lui Dumnezeu va fi si mai bine.

La multi ani tuturor sarbatoritilor(Nshiro, Ayryni, Loriana, Cosmina, Batentian_Dana)
! Ne gandim la voi si va uram tot ce-i mai bun si frumos pe lume,chiar daca nu reusim sa scriem mereu.
Multumim pentru urarile de 10 luni,va pupam si va uram si noi la randul nostru numai fericire si sanatate.

Daca ma lasa maine Vlad sa scriu cat doarme Matei voi incerca sa va scriu fiecareia in parte,in ordinea de pe listuta de pe prima pagina,ca sa nu imi scape nimeni.

Pana atunci insa,

Irina,ne rugam sa fie totul bine si sa scapi usor din incercarea asta!
Cat,ce mai fac fetitele frumoase?Sper ca de la foarte bine in sus pentru ca avem de gand sa le vizitam.
Serj,voi ce mai faceti?Am fost sambata la Trieste si am cumparat si noi paste pentru bebei si alte papici Plasmon pe care le-a acceptat Mateiasu.Multumesc de idee.De medicamente pentru ciupercuta nu am mai avut nevoie slava Domnului! Ambra e bine?Sergio?
Ciuf,sanatate lui Luca!Il pupam si ii dorim sa se faca bine repede.
Catrinel,bafta in noul inceput de an si de job...stiu ca usor nu iti este,dar e mai bine asa decat sa te abandonezi pe tine,cum am facut eu,care am devenit o prizoniera in propria-mi viata si casa,cum bine zicea Stefanna.
Diana,la multi ani si voua!

Fetelor,ma opresc deocamdata ca e foarte tarziu.Sper sa reusesc sa va scriu maine mai mult.Imi doresc asta.
Va imbratisez!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MULTUMESC FETELOR PENTRU URARI
ALINAALEX,ADAR,MARIANA,NOE,CIUF,BIA,va multumesc din suflet!!
am intrat dimineta sa scriu ceva aici la voi,si am avut surpriza sa gasesc urarile de azi noapte!!oooaauu!multumim inca o data!!

vroiam sa va multumesc,ca ati fost alaturi de mine pe perioada sarcinii,si in primul an din viata puiului meu mic!!
sunteti cele mai bune,va iubesc enorm,in ciuda faptului ca nu intru atat de des pa cat as vrea,sunt alaturi de voi cu sufletul!!
sa va dea Dumnezeu voua si bebiilor vostrii tot ceea ce doresc ptr familia mea!!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI,ANA MARIA!!!!!SA FII SANATOASA,VOIOASA,SA AI O VIATA CA O PRIMAVARA!SA FII AMBITIOASA SI SA-TI DORESTI SA AJUNGI DEPARTE,DAR SA-TI DEA D-ZEU SI SANSA SA POTI AJUNGE UNDE-TI DORESTI!

Mariana,abia astept sa-ti facem galerie si apoi sa inrosim pagina cu felicitari.Mi-e un dooooor!!!!burtica

Alinaalex,jobul meu este...ma special,asa ca nu stiu niciodata ce ma asteapta,din timp.Asa ca ma astept sa incep serviciul din clipa in clipa.

Ciuf,vrem si noi sa vedem calendare!!!!

Noe,ma bucur ca esti mai bine,mai ales cu moralul....nevirusati

MP,imi pare bine ca ati inceput sa gustati si alte chestii,mai de oameni mari.12 kg va avea Bubu in clasa I,la cum promite...Mi-e sincer mila de spatele tau si de sanisorii greu incercati.

Adar,ce se intampla cu tine????Prajituresti sau te-a doborat Maia?

alinutza,bine ai venit in gasca!Asteptam poze cu puiutul.

Noi ne pregatim sa iesim in parcul Tineretului(aviz amatoarelor!),apoi ne intoarcem sa papam,dupa care plecam la Sf. Anton, sa sarbatorim cum se cuvine prima noastra onomastica.Si,daca ne mai permite vremea de afara,vom bananai toata ziua.
Pupici insoriti(ca vremea de afara)!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ANDREEA, S-AR PUTEA SA AJUNG SI EU CU BIA PRIN TINERETULUI!dau un sms cand ajungem, daca

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ana Maria ! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa ai o viata plina de bucurii si noroc !

Te pupam dulce !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

LA MULTI ANI, ANA-MARIA, LA IMPLINIREA PRIMULUI ANISOR DIN VIATA TA! SA CRESTI MARE, SANATOASA SI FRUMOASA SI AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!

Tcelen - parca nu-mi vine sa cred a trecut deja un an de cand ma treceau toti fiorii cand citeam vestea nasterii printesei tale! Oau! Sa va traiasca si sa va umple inima de bucurii!

Lumy (ALESSIA MARIA 07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Intru scurt cat sa urez LA MULTI ANI primului nostru ghiocel, Ana Maria. Sa cresti mare sanatoasa, sa ai o viata usoara plina de bucurii si impiniri! Doamne cum a mai trecut anul, parca mai ieri ne burticeam pe aici si uite ca puii nostri inceput sa faca un anisor.
Noi suntem bine, prin zona, ceva muci la orizont dar e ok, iar sunt in urma cu cititul, cu scrisul nu mai spun (si asta doare). Ma descurc greu incercand sa fiu om al muncii, mama iubitoare si buna gospodina... pe primele doua le mai impac cumva, ultima e nula, zero. Aa avea nevoie disperata de o femeie sa ma ajute, macar cu calcatul si aspiratul dar cum pe aici nu se poarta asta e. Revin cu mai multe amanunte dupa ce (sper sa) ajung la zi cu cititul.
Va pup si inca o data
LA MULTI ANI sarbatoritei noastre, Ana!

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

La multi ani , Ana-Maria, esti primapentru care chiar se potriveste urarea asta cu "ani", sa fii cuminte, frumoasa si desteapta..! Chiar daca eu n-am fost cu voi acum un an (si-mi pare tare rau!),imi inchipui cum a fost cand ati aflat ca una dintre voi a nascut!
La multi ani si pentru Thea, de Sf. Anton, n-am stiut de ziua asta, bine ca mami Andreea ne-a spus!Bine ca ati gasit bona, sa fie cu noroc!(chiar super gestul cu spalatul pe maini, pe bune, eu ma gandeam cum va trebui sa explic candva ca acest lucru este obligatoriu).
Ada, tu esti suparata pe noi?..sau ce se-ntampla?Nici o vorba despre Maia, nimic..
Mariana, am inteles eu bine, tu mai vrei inca un bebe? Wow..daca da, n-am cuvinte, zau asa!!Sa stii ca nici matza Ana n-a mancat niciodata mai mult de 150 ml lapte si asta rar. La 10 luni are 7800g...asa ca in clasa I va fi la fel de grasa ca Bubu...

Mergi la inceput