* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

In primul rand va pup pe toate si imi cer scuze pentru absenta indelungata.
Vreau sa va urez si eu LA MULTI ANI! UN 2007 PLIN DE IMPLINIRI, FERICIRE, NOROC SI SANATATE MULTA ALATURI DE CEI DRAGI!

Eu am trecut printr-o perioada mai proasta la sfarsitul anului, adica la modul: colegul meu de birou a murit (imaginea lui m-a obsedat mai bine de 2 saptamani, urat lucru moartea asta, D-zeu sa-l odihneasca), Bia a racit din nou, dar slava Domnului numai asa un pic cu muci. Ceva probleme cu apartamentul asta pe care din nefericire inca nu l-am vandut. Sincer nu m-a tras ata sa fac mai nimic.

Noroc ca de sarbataori am tot avut musafiri si ne-am mai luat si noi cu lumea, ca altfel cred ca ma urcam pe pereti. Imi cer scuze dar sunt un pic cam deprimata si fara chef de nimic.

Desi trecuia ca de la 1 ian sa revin la birou, mi-am renegociat sederea acasa, pana face Bibi 1 an si uite asa, stau acsa pana la 1 aprilie, timp in care trebuie musai sa-mi gasesc o tante si draguta si cu suflet mare si care sa o iubeasca pe Bibi si sa acceptesa stea cu ea. Lucru foarte dificil de altfel. Dar va trebui sa o facem si pe asta.

In rest Bibiluna e bine, i-a dat si ei un dintisor in sfarsit, am descoperit cam la cateva zile dupace a implinit 9 luni. Mi-a urlat vreo 2 ore asa de nu prea stiam ce a apucat-o si n-a mancat mai nimic in ziua respectiva. Vroia doar la san, caci evident in continuare cu asta se ocupa. Nu vrea sa renunte la el. Mananca si alte minunatii dar un pic de san nu strica niciodata, asa zice ea.
Vorbeste extraordinar de mult, ne imita orice am face sau am spune, scote limba la noi, face cu ochii, ca unul singur nu poate inchide, face pa, este foarte temperamentala, foarte certareata, de unde am tras concluzia ca o sa ne faca ceva zile fripte don'soara. Nu merge dar ii place in premergator si ma dispera ca tine degetele de la picioare stranse, nu stiu ca sa-i fac sa o dezvat de chestia asta.

Cam astea sunt vestile despre noi! imi cer scuze din nou pentru absenta indelungata. sper sa-mi revin si io din starea asta de kk.

Draga mea Catrinel imi cer scuze ca n-am fost in stare nici macar sa-ti raspund la mesaj, dar mesajul tau m-a impulsionat sa intru pe foum si sa zic si io o vorba ca asa e frumos. Am observat ca ai inceput serviciul. Nashpa, iti doresc servici usor si orele departe de Onika sa treaca repede, repede repede.

N-am citit din urma mare lucru, dar incerc sa recuperez si promit sa revin.

Si inca o urare fetelor:
Nshiro si Ayryni, Loriana, Cosmina, Batentian_Dana, LA MULTI ANI, SA FITI FERICITE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE-I BUN PE LUME, MEY CAPRITZELOR.

Va pupam

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

Salut fetelor,
am intrat sa vad ce mai faceti ca tudor doarme si tati (principalul "tartor" la capitolul calculatoare) e la serviciu inca, iar friptura se face singura pe aragaz, asa ca am si eu un ragaz de cateva minute.

Claudia, multumesc mult de tot pentru carte, e super pupici!

Catrinutza, am vazut filmuletele cu minunea ta si mi-au placut la nebunie, e fantastica , ce bine merge si ce coordonare de invidiat pentru un copil varsta ei! bravo! si lui Tudor ii place la baita da nu se rerdeseaza daca aluneca, se sperie.

va pup ca aud ceva scancete
pa

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Gata, inca o zi s-a dus!!

Mai CIUF, NOE, aveti grija de voi! Pupici si multa sanatate!
CIUF, m-a topit Luca cu faza cu masca!!!!!!!! e dementzial, pe cuvant!!!!!!

POLI, si eu am inceput cu suc de rosii, dar ii pasez rosiile, eventual I le mai trec si prin sita si fierb pulpa. Cu ce ii dai sosul de rosii? De coborat din pat si Oana e in procesul de invatzare, a coborat singura alalteieri, dar ieri a picat ca Mariuca in mufarina… acuma sa vedem.

MICAALSA, aici se zice ca nu e indicat sa le dam papucei. Daca, atunci numai cu talpa foarte foarte moale.

ALINAALEX, ceva poze cu Marc? Pai cred si eu cu un asa super bebe ca al tau, sigur ca e fain!! Ma tot minunez ce bine ii merge lui Marc! Dar e clar ca e o mare parte si meritul lui mami al lui.

CATRINUTZA, vazut pozele, mai m-a dat gara Mariuca ce bine merge!! La baitza chiar ca-ti spala canapeaua! Stii ce fac eu? Pun vanitza ei in vana noastra si asa o rezolv. E mai greu pt spatele meu (stau in genunchi langa vana) dar e mai bine decat “uraganul Oana” la ea in camera.

AMEERA, stai linistita, nici eu nu am inclinatii didactice. Asta e. O sa invete ea odata si odata sa faca “pa”. Fiecare bebe cu stilul lui, cum zicea si STEFANNA. Acuma e asa de absorbita de exploraririle prin casa (deschide sertare si usi!!) ca nu mai are “timp” pt altceva La chestia cu sertarele ne-a pus pe ganduri si am cumparat ceva sigurante pt cateva sertare…

STEFANNA, ce face buflica ta?

ALINUTZA, deci si tu in campul muncii!!! Cate ore lucrezi pe zi?

GABI_FER, asa mult stati afara? Am sta si noi, dar Oana se cam plicti in carucior mai nou, ii place mult sa exploreze prin casa, sa se miste. Dar oricum, iesim o ora jumate dimineata (de fapt cu mama) si o ora seara. (cu mine)

PISPIIIIIII!!!!!!!! Mai… ce te-as mai bate. Daca n-ai fi asa simpatica. Cum, de ce? Pai pt pauzele astea lungi si dese… Ma bucur ca sunteti bine! Ati scapat deci de bronsiolita aia afurisita? Si Oana tine degetzelele de la picioare asa. Cre ca trece cu timpul… ca nu o sa poata sa faca asa in sandalele cu toc

ANDREEA, v-ati pierdut pe drum? Ce face Bubu? Cum ati ajuns?

NSHIRO, pe unde umbli si tu?

Mai,mai, fetelor… aaa! Apropo, cand avea Mariana DPN? Poate a venit bebe si noi habar n-avem! La ce nume ai ramas, Mariana?

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Iata, ca apuc si eu sa trec o fuguta pe aici...

E mult mai greu la Bucuresti,dragele mele!!!!!!!!!!!!!!!Bubu a descoperit brusc scarile,vrea numai in preajma lor si tre' sa fiu mereu la 1 metru in urma ei.Si cu ochii in 4.Am mai avut azi o tentativa de a intra pe DC si,chiar daca am luat-o cu mine sus,cu tot cu jucariile ei(in fiecare camera are niste...tentatii,pe post de jucarii),n-a fost chip sa fac ceva.S-a bagat in ghiveciul cu feriga,a vrut sa manance pamant,a rasturanat cosul de gunoi din birou(gol,dealtfel),s-a bagat sub scaunul meu si s-a lovit la cap...Asadar,am abandonat ideea,de teama ca-si va crapa ce a mai ramas din fontanela.
In alta ordine de idei,am gasit BONAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Mi-a recomandat-o o vecina,invatatoare,ca fiind bona ideala.Azi am aflat de ea,in 30 de minute a fost la mine(sta la 5 min de noi)si...a trecut testul:Bubu i-a zambit din prima clipa,s-a repezit sa o muste(asta la Bubu este dovada de afectiune)si a acceptat sa pape de la ea(eram la masa).Apoi,s-au jucat pe ,,peticutul ei,, ,de parca se stiau de-o viata.Mi-a placut de ea si sper sa fie de bun augur intalnirea,chiar daca s-a petrecut intr-o zi de marti.Cum a intrat in casa,m-a intrebat unde este toaleta,pt. a se spala pe maini(super gest!),este calma si calda,are 2 copii mari,studenti,a fost cadru medical(culmea,avem si cunostinte comune!)si,nu in ultimul rand,a fost cinstita cu unele chestii,inclusiv ultimul salariu,pe care putea sa-l ,,umfle,, ,pt. a-mi cere mie mai mult.Oricum,nu era cazul sa apara probleme din pricina banilor,ca doar una este Bubu!
De luni vine la noi,asa ca voi avea mai mult timp liber pt. casa,sot(bietul!),cumparaturi si pregatirile pt. reantoarcerea la job,care poate surveni in orice clipa.Ma bucur insa ca voi sta si eu o vreme cu d-na Mariana,ca sa o scolesc intr-ale casei si sa o obisnuiesc cu ,,tabieturile,, Theutei.De fapt,asta era si ideea.

Catrinel,nu stiu cum voi supravietui primei zile de serviciu.Nici celei de-a doua,a treia....Bine ca e mama ta acolo si ca se ocupa de Oana,cum doar o bunica stie!

Noe,draga de tine!!!!!Ceai cu multa lamaie,Strepsils,frectii multe si ...sanatate!!!!!Si,daca se poate, pazeste-o pe Bia de virusii marsavi!

Delia, pt. faptul ca ii vei transmite Anairdei mesajul nostru de prietenie.Spune-i ca ne este dor de ea,pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!

Catrinuta,m-ai dat gata cu Mariuca cea care stie sa faca de toate!Bine!

Gabi_fer,iote ca ti-ai dat si tu seama vcare-i cauza tacerii de pe DC!!!Pai cine mai apuca sa treaca pe aici,cand avem asa stapani,mici si energici?

Ciufbolnaviorii mari si mici si va trimitem si ceva raze de soare(tot reci,da de soare!)

Laura,bine ai revenit!Maine apuc sa-ti vad si puiul.

Pispi,nu-mi vine sa cred,ai inviat si tu!!!!!!!Poate ne vdm in Moghioros intr-o zi?Si cu Mari?Biancai sugacioase...inca!

LA MULTI ANI TUTUROR BEBEILOR CARE AU MAI IMBATRANIT INTRE TIMP!SI MULTI

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Ciuf, Noe, avetzi grija de voi si de fete, multa sanatate!

Andreea, ce fain ca ai gasit bona si inca una super!
cand incepi serviciul?
sa stii ca nici eu nu reusesc sa intru pe DC ziua, tot timpul tre sa fiu cu okii pe Marc ca pe butelie, sa nu mai zic ca vrea si el la tastatura si la tot ce are butoane, asa ca e mai bine cand doarme, mai ales seara.

Catrinel, merci de complimente! am pus niscaiva poze noi la Marc & friends si 8-9 luni, in albumul privat.

Azi a fost o vreme superba, potrivita cam pt. aprilie si bineinteles ca am profitat de ocazie si am sta o gramada afara. Cica iarna adevarata va incepe pe la sf. lunii ian., ca pana acuma nici n-a fost vorba de asa ceva, parca vad ca or fi niste frigalaeeee, ceva de genul a ce-i in zona lu' Ciuf.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza3 spune:

Hai ca imi place sa stau pe aici cu voi!
Am dormit azinoapte ca un bustean, vreo 9 ore cu intreruperi, ce mai, m-am trezit cu niste ochi umflati de somn, buna treaba! Poate mi se trage de la forumul asta, cine stie?! Asa ca asta seara, mi-am facut program: facut mancare, facut dus si dupa aia, oleaca pe forum.

Ciuf, multa sanatate tie si la copilasi! Sunteti cam departe, dar vad ca aveti cam aceleasi boli ca pe la noi. Si Stefanel a fost bolnavior, tot asa, febra pana in 38, multi muci care nu-l lasau sa respire noaptea si tuse. Dupa ce i-a trecut m-au luat pe mine tusea si mucii si dupa aia pe tati. O distractie in toata regula! Dar culmea, la noi e foarte cald, nu scad temperaturile sub 0 grade si medicii spun ca de aceea sunt asa multi bolnavi; la voi e foarte frig si tot sunteti bolnavi, cred ca astia de la noi bat campii.

Ameera, ce chestie, nici eu nu reusesc sa-l invat pe Stefanel nimic. Maicamea l-a invatat sa faca "pa", sa bata din palme, sa joace "fotbal", taicasu l-a invatat sa manance cu lingurita, etc. Eu incerc sa-l invat sa citeasca, ii tot bag carti la inaintare si el le tot baga in gura, evident.

Catrinel am vazut ca tocmai ai inceput serviciul si ti-am plans de mila in sinea mea, ca eu am suferit tare mult ca a trebuit sa ma intorc. Dar ce sa-i faci, asta e situatia, m-am intors la serviciu pentru ca am salariul mult mai mare ca tati si a meritat din punctul asta de vedere. Am program de 6 ore, dar sefa mea mi-a facut plan pentru program de 8 ore, zice ca nu si-a dat seama, dar nici nu l-a corectat, asa ca stau 7-9 ore la servici, depinde de zi. Dar sunt fericita ca reusesc sa dorm mai mult dimineata si sa-l alaptez pe Stefanel inainte de a pleca la servici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI PRIMULUI GHIOCEL CARE SARBATORESTE PRIMUL AN DE VIATZA!!!

ANA-MARIA(TCELEN)

SA CRESTI MARE PUIUTZ SCUMP, SA AI O VIATZA FRUMOASA SI SA LE ADUCI PARINTZILOR NUMAI BUCURII!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI, ANA-MARIA SI MULTA IUBIRE TIE SI CELOR DRAGI!!! Tcelen, cred ca esti tare fericita sa o vezi asa mare si frumoasa, de fapt, pe amandoi copiii

La multi ani si ghioceilor mai micuti:

Markus - - Mariana_1976
Madalina - - Loriana27
Tudor Bogdan - - Cameliada
Stefania si Maria - - Adibal
Eric Ionut, - - Honeypuma si toate cele bune!

Multumesc mult pentru urarile de sanatate si pt sfaturi..acu chiar ma simt ceva mai bine, dar azi dimineata o dadusem si in depresii, pe langa suferintele fizicedar uite ca energiile voastre pozitive si o portie extralarge de lapte de pasare m-au mai pus pe picioare

Andreea, ma bucur mult ca ati gasit bona!sper sa fim si noi la fel de rapizi....Pup Thea si energie maxima lu' mami

fetele, ma duc la somn, sa am forte proaspete maine

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

LA MULTI ANI ANA-MARIA!!!
Sa cresti mare, cuminte, sa fi sanatoasa si sa ai intotdeauna parte de o familie fericita!!

[

Catrinel cred ca stiu cam cum este cu inceperea serviciul.Marcus a avut doar 6 luni cind mi-am reluat eu activitatea
Pentru mine serviciul a fost ceva pozitiv, desi la inceput m-am simtit atit de vinovata ca l-am lasat pe ala mic singur...

Hai ca nu va fac eu figura sa nasc neanuntata.O sa am mobilul cu acces la internet in spital si va transmit cu siguranta un mesaj de acolo.Oricum am doar 34+, deci ar mai fi cel putin 5 sapt.

Noe am citit de cuptorul tau si iti transmit ca noi am cumparat acum 2 ani unul f. special in care se pot pune si caserole de aluminiu.La inceput nu am crezut, mui-a fost teama sa probez dar sotul mi-a dovedit ca asa e.

Bine ca nu mai ai febra!Eu n-o sa uit vreodata cum am stat cu vreo 40 de grade de la mastita, cu bebe de 3 luni care il alaptam cum puteam si copil de +3 ani acasa, in timp ce sotul era plecat in deplasare in alt oras la cursuri de perfectionare vreo 3 zile.E tare nasol sa nu ai ajutoare aproape.

Ciuf concediul de maternitate nu este 3 ani in Suedia, ci restul de 2 ani face parte din concediul de ingrijire al copilului.Din pct. de vedere financiar ar merita sa mergem la serviciu si sa-i dam la gradinita dupa 1 an,decit sa nu lucram si sa ne descurcam dintr-un singur salariu, alocatie si plata "concediului".
Eu am stat un timp si acasa cu primii 2 doi, am mers si la cursuri, apoi la seviciu si am calculat ca aceasta din urma este o solutie mai buna.

Da,deocamdata numele de fetita e tot Magda,dar sper sa mai gasesc si altceva mai "special" macar pt. al doilea nume.

Hai ca eu sunt curioasa care dintre voi anunta in curind ca e sau in "activitate"

Mariana 34+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

ANA-MARIA,

LA MULTI ANISORI PLINI DE FERCIRE SI IUBIRE!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput