* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

- Mamă, e adevărat că pe mine m-a adus barza?
- Da, comoara mea mică! E adevărat.
- E adevărat că Bunul Dumnezeu ne dă pâinea cea de toate zilele?
- E adevărat, puiule!
- E adevărat că Mos Crăciun si Iepurasul ne aduc cadourile?
- Da, dragul mamei.
- Atunci, de ce îl mai tinem pe trântorul de tata?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza3 spune:

Salut din nou, mamici cu bebici de martie-aprilie!
Multumesc de primire!

Am scapat si eu un pic pe la calculator sa vad ce s-a mai scris pe aici. Sunt cu ochii lipiti de somn, dar sper ca la noapte sa fim mai linistiti, ca tocmai ne-a iesit un dintisor nou si poate ne mai potolim cu urlatul noaptea.
Eu cum vin val-vartej de la servici, cum sare grasanul pe mine si nu mai pot scapa decat cu chiu cu vai ca sa mananc, sa ma spal, chestii fiziologice, etc. Iar de adormit, adoarme de obicei la san, in ultima vreme sta si cate o ora,, si dupa aia e fresh si vrea joaca in loc sa doarma. Asa ca pe net, mai rar.
Poze avem, dar trebuie sa ma lamuresc si eu cum sa fac un album pe undeva, ca sa pot pune si eu link-uri pe aici, cum am vazut ca faceti voi. Dar cum nu sunt cea mai talentata in materie de utilizare a internetului, cred ca mai dureaza.
Povesti nu prea avem, Stefanel e destul de cuminte, nu prea ne-a facut boroboate. A cazut vineri cu premergatorul, si-a zgariat obrazul si si-a facut un cucui, dar asta e doar inceputul presupun.
Zice "tata-tata", "nana-nana", "dada-dada" si alte chestii mai vechi, dar "mama" nuuuuuu, sub nici o forma. Eu ii zic "zi, mai, mama" el rade si imi raspunde "tata-tata". Ce sa-i fac, daca sta toat ziua cu taicasu acasa, ca noi suntem familie moderna, mama la servici, tata acasa cu copilul.

Stefanna, toate prietenele mele si-au facut bagajele si s-au imprastiat peste mari si tari, dar uite ca in Canada nu am pe nimeni. Unde ai terminat liceul? Mai stii, poate ne cunoastem! Cat despre intalnire, nu se stie niciodata cum ne facem timp. Noi suntem mereu fericiti sa ne mai intalnim cu bebei de aceeasi varsta, mai ales cu fetite.

Ma duc ca nu mai pot de somn Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna seara!
Se vede treaba ca puisorii nostri sunt f activi. Ne tin mai tot timpul ocupate iar pe forum-ul a inceput sa se scrie din ce in ce mai rar. Asa este cand ai copii activi si vreme frumoasa.
Noi ne petrecem mai tot timpul afara, pe asa vreme ar fi si pacat sa stam in casa. Azi am stat afara de la 13 pana la 17.20 si am mai fi stat dar trebuia sa papam.

Stefanna - multumim ptr felicitari si nu-ti face griji ptr puisorul tau, fiecare bb are ritmul lui iar la 2-3 ani nu se mai vede nici-o diferenta intre cel care a mers la 9 luni si cel care a mers la un an. Important este sa fie sanatosi. Pup Bianca - Nicola si freza ei.

Catrinel_17 - Prima zi este mai grea! Felicitari ptr puiul cuminte si pupam buba de la capsor ca sa treaca.

Honeypuma - am vazut pozele si mi-au placut tare mult. Nu ai zice ca Eric nu papa prea bine la cat e de grasut. Tati ii da sa pape? Bravo lui! Sotul meu se baga la toate mai putin la hranit Alex.

Catrinuta - am vazut filmuletele. Nu pot crede cat de activa este Mariuca si de sigura pe gesturile ei. Felicitari!

Micaalsa - eu il incalt pe Alex cu ghetute altfel ar aluneca pe parchet. Unde am covor il tin in sosetute.

Poli - multa sanate lui NIKOLAS

Offf ! s-a trezit Grasul!

Ma duc sa-i dau titi si apoi ma bag si eu la nani.
Noapte Buna!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare
Is cu nasul in batiste, Eva la fel. Ieri toata ziua si azi avusei urechile infundate. Parca am trait in lumea mea. Auzeam totul de la o mare departare.
Asta e. Iau Tylenol de raceala si sper sa nu fie mai rau.
Eva muceste la greu, tuseste si un pic de febra. Nu mare. Cam 37.5-38. Acum stau si imi fac scenarii sa nu pateasca si ea la fel ca Luca, sa fi luat streptococul de la el. Aici nu se da preventiv antibiotic la frati si surori (cum mi-a zis soacra-mea ca se practica in Ro) pentru a nu se lua acel streptococ, deoarece nu se vrea creata dependenta si rezistenta la antibiotic. Se actioneaza numai in caz de simptome.
Sa vad maine cum va fi.
Vremea la noi este de cacao. Si anume temperaturi de -15/-20 grade Celsius. Moarte de om.
Asta-seara fusei la Mall sa returnez ceva si il lasai pe Luca cu ai mei la locul de joaca. Pai de la agitatie si praful ala ridicat din podea se puse Luca pe un acces de tuse de se uita toata lumea intrebator la mine. Asa ca ne imbracaram si valea acasa. Bineinteles ca in masina nu mai tusi deloc. Nu stiu ce sa fac cu gradinita asta. ma tot bate gandul sa il retrag. Dar mi-e tare ciuda ca nu-s prea hotarata. Oscilez. Ma doare sufletul cand ma gandesc ca o expun si pe Mirandolina la tot felul de raceli, virusi.
Sotul imi e plecat in delegatie si vreau ca in we sa facem un consiliu de fam. sa stabilim ce facem cu Maxiplodul.
Asta-seara imi facui o microdermabraziune (am un kit de la Neutrogena) si apoi pusei o masca pe fata. Luca: "mami, nu te uita asa la mine!". Bietul de el nu stia sa se exprime mai bine. Dar prinsei esenta. Is urata cu masca pe fata. Ah, nu v-am spus de Anul Nou cand m-am aranjat si eu, cobor scarile din dormitor, iar LUca jos in living, la capatul scarilor imi zice: "Mama, ce frumos arati!!!"> A contat mai mult decat toate complimentele care mi le-ar face al meu sot (e nul la acest capitol). M-am simtit atat de fericita, sa ajunga baietelul meu de 3 anisori sa imi spuna ca arat bine.
Catrinel, ma bucur ca ai reinceput serviciul. E un progres, crede-ma. Eu sunt acasa de 6 ani de zile si simt ca ma prostesc pe fiecare zi ce trece. Merg inapoi. Spun asta cu mana pe inima.
La multi ani, Ana si Bianca!
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Alinutza, ca si Stefanel, asa face Mamzel. Eu ii spun sa zica mama si ea se uita la mine razand si zice "tata". Parca imi afce in ciuda. Mici rautaciosi.
Azi se uita Mirandolina in oglinda, o tragea cat mai aproape de ea si trancanea de zor ceva.
Ah, aseara am revazut filmuletele facute cu Eva de cand am nascut-o. Doamne, cat de dulce era cand gangurea!!! Isi rotunjea gurita ca sa scoata sunetele. Si eu ce fericita aratam. Azi la fel ma delectai cu filmele. Fain de tot.
Stefanna, drum bun si sa ne auzim cu bine. In Ro vei avea Internet?
Al meu sot e cam posesiv. Nu ca ma vrea pe mine, asta nu-i bai daca as fi plecata, dar copiii ... vai de mine, nu ar putea sta fara ei.
Laura, ma bucur ca ai mai scris si tu. Felicitari pentru dintisori. Ai dreptate. Uite acum sarbatorim pe Ana-Maria a lui Tcelen, pe 17. Primul ghiocel care implineste un anisor. Si apoi tot o sa sarbatorim. Trece timpul atat de repede, cu bune si rele.
Catrinutza, ia sa vezi tu cum vei da jos cand vine vara! garantat. Cand vei incepe sa o duci pe Atomica in parc si va umbla peste tot, atunci sa te tii miscare fizica, ce cure, diete! Pfuai de mine ce bine merge Atomica. Mi-e rau!!! Stapaneste bine mersul biped.
Catrinel, cat de scumpa poate fi Urekila!!! Asa te inteleg cand esti departe de ea! Dar e greu primele zile si apoi te vei obisnui. Principalul e ca e pe maini bune. Poti sa fii linistita din acest punct de vedere.
Catrinutza, acum vazui si pozele cu Atomica. Nu-mi vine sa cred cum molfaie painea!!! Grozav! Eu nu am curajul asta. Ca Partzonel e tot la capitolul pasta. Mama a inceput sa ii faca un pic mai texturata mancarea, dar mofturi la greu ...
Gata, va tzuc

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Buna dimineata! Intru si eu repede-repede pana nu se trezeste Sara. Ea adoarme tarziu, pe la 12-1, dar cel putin am diminetile mai linistite, ca abia pe 9, 9.30 face ochisori.
Eu tot incerc sa o invat de ceva vreme sa faca "pa", sau sa bata din palme, sa arate cu degetelul, ceva... fara succes insa, ajunsesem la concluzia ca nu are nici o aplecare spre studiu. Ieri insa sor'mea a reusit s-o invete in 10 minute sa dea manuta, asa ca...cred ca am eu o problema, nu ea .

Andreea, Poli, va multumesc si voua pentru incurajari!

Noe, si eu stiu ca ciupercile sunt greu de digerat si sunt recomandate dupa un an.

Catrinutza, am vazut filmele si pozele, e incredibil ce bine merge Mariuca, ce miscari sigure si hotarate are, bravo!

Catrinel, succes in continuare la serviciu, o sa vezi ca te vei obisnui repede.

Ciuf, multa sanatate!

Pup pe toata lumea, pa!

Ameera si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Buna dimineatza tuturor.

Pai la capitol invatatura si eu ma tot chinui sa il invat sa faca ''pa'' dar nu am spor...In schimb imi place ca raspunde din priviri si prin intoarcerea capului la intrebari de genul ''unde e....tati, mamaie, Raluca....in fine toti ai casei'' si cel mai drag imi e ca atunci cand il intreb unde e Doamne Doamne se uita la icoana si rade....

Azi trebuia sa il duc la controlul lunar (ca la noi la dispensar asa se poarta)dar mi-e cam teama cu virozele astea sa il duc printre atatia copii si am hotarat sa mergem saptamana viitoare....

Fug ca tipa Eric ....pupici mamicilor si bebicilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, nu mai pot cred ca am 40 temperatura, nu ma pot misca si ma doare gatul de nu pot vorbi...Bia vrea in brate si joaca, si suntem singure pana pe la 6
nu stiti vreun elixir ceva sa scap de starea asta????

pup..

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

edit: am bagat 2 tylenoale azi dim, un ceai si acu incerc cu o cafea tare, ca nu o pot lasa sa planga in patut, trebuie niste joaca, ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Saracu'Noe....poate o frectie sa-ti fi facut cineva, ceai cu lamaie si miere, o batista cu spirt mult la gat +un fular (la mine chiar merge asta), chestii cu propolis de supt (sau gen Strepsils)sau exista tot felul de spray-uri (hexoral de dat in gat..da' daca esti singurica cam nasol, macar pana la farmacie sa te duci..imi pare rau, da'vezi sa nu-i dai si la Bia (desi nu stiu daca se poate), ca dup-aia sa te tii!
bolnavioara!
Si multumim pentru urarile de 10 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Noe imi pare tare rau sa aud ca esti bolnava mai ales ca esti si singurica cu aia mica...offff....eu intodeauna am scazut temperatura cu o fiola de algocalmin...sau sosete stropite cu otet dar pt asta tre sa tii macar picioarele sub o plapuma....pt gat poti incerca o frunza de varza proaspata fiarta si pusa calda intr-o batista si apoi legata la gat...scoate raceala ceva de speriat (Adica la mine a functionat de fiecare data asta)....si mult ceai cu lamaie si miere, dar nu fierbinte ca irita mai rau gatul care si asa te supara....

Pupici si multa sanatate si chef de joaca....

Mergi la inceput