* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna seara mamicilor dragi,
Acum ca doarme Nick am reusit sa citesc si eu din urma mai cu atentie.M-am uitat iar la poze.O incantare pt privirea mea!
Am supravietuit cu bine mesei de pranz la socrosenii.Noi suntem relativ bine,dar inca mai tusim.Azi chiar m-am speriat un picut ca Nick era cam caldut la un moment dat.Dar din fericire a fost doar alarma falsa.Am tot citit despre ce papa bebeii vostri...unii mai mancaciosi,altii nu..ei bine si noi laptic bem cam 270 ml dim. si seara (dar cateodata mai lasam in sticla).La capitolul fructe papam o banana+1mar+1 para plus faina de orez/grau/biscuiti.La masa principala un castronel (nu de bebe) plin cu mancarica ...mi-am facut curaj si ii pun in mancare suc de rosii din cutie (nu pasta de rosii )ca sa fiu sigura ca nu are samburi.Voi le dati rosii?Am inceput sa pun si putina sare.Stiu ca nu e bine sa le dai lapte de vaca pana la 1 an.Nu-i dau nici eu dar de ex in piureul de cartofi ii pun lapte de vaca.Sper ca nu i-o face rau...Iaurt papam si noi.Intre mese nu prea rontaie desi ii dau ba biscuite,ba painica.Miez de paine ii pun in mancare.La capitolul miscare si alte activitati ce sa va zic...toata ziua in picioare,se plimba dela un capat al canapelei la altul,in 4 labe prin toata casa,curios nevoie mare,a prins curaj si pret de cateva secunda sta nesprijinit in picioare.Ma strofoc sa-l invat sa se dea jos de pe pat.Apropo catrinutza cum ati reusit performanta?Aaa mai nou stinge lumina singur desi nu prea il las ca mi-e teama sa nu pateasca Doamne fereste ceva..E fascinat de aspirator precum Cristian .

Ameera nu cred ca iti voi spune o noutate:gazulitza iti seama tare mult!! Curaj!!! mama ne-a crescut pe mine si pe sora mea singura si slava Domnului am iesit oameni de isprava!(scuzati-mi lipsa de modestie)

Stefanna cum va simtiti??

Kim spor la invatat!Ce curs urmezi daca nu sunt prea indiscreta?Eu am mai avut ameteli exact cum zici tu cand mi-au descoperit viermi intestinali.Si eu m-am gandit atunci la tumori si alte alea dar din fericire nu a fost cazul.

Miha cel mai mult imi place poza in care dormiti amandoi.E superba!!Tu ce examene dai?Multa bafta!!Din pacate nu ajungem la nunta sorei mele dar ea va veni la noi.Multumim pt urari!Vai asta da surpriza:flori!Si mie imi place tare mult sa primesc flori!

Simona odihna placuta!O sa vezi ca o sa-ti reincaric bateriile!

Irina cum te simti?Multa bafta la a 2 a operatie!Refa analiza de diabet.Si pe mine in timpul sarcinii m-au scos diabetica in ultm stadiu si mi-au zis ca o sa-mi moara bebele in burta si nici nu o sa-mi dau seama.Si cand colo nu aveam nimic doar ca asistenta aia nu mi-a zis cum trebuie sa beau glucoza ca sa iasa examenul cat mai veridic.Mult succes!Suntem alaturi de tine!

Ciuf sanatate lui Luk!LA MULTI ANI mamei tale ,multa sanatate!!Mi-ai dat idei cu voluntariatul asta dar aici nu stiu zau unde as putea face asa ceva..tare mult mi-ar placea sa ma ocup si eu cu asa ceva mai ales ca am terminat psihologia.

Gabi_fer felicitari pt performantele lui Alex!

ile tu zici de tigani...Aici suntem renumite (romancele)ca stricam familiile grecilor,if u know what i mean.Bravo pt kg-mele pierdute!Tine-o tot asa!

Delia sanatate!Drum bun inapoi!L-am vazut si pe trubadurul Rudy!Poate va faceti formatie!

Noe ce-mi place Bia in vana!!!Si carliontii aia sunt superbi!!!

Catrinel pupicim Onutza ranita! Iti doresc "Kali arhi" (adica "inceput bun") la job!Sa-ti pui poza lui Urechila pe birou si o sa treaca orele mai repede!
Vai ce simt si eu nevoia sa fac si altceva in afra de Nick si casa.Va dati seama eu n-am mai lucat de aproape 3 ani.Parca-s o planta antisociala....of offf...dar acum sa treaca nunta si botezul si m-oi apuca foarte serios sa-mi caut si eu un job.Poate de data asta am mai mult noroc.

Catrinutza am vazut toata colectia de semne a Mariucai..este o viteaza !!!Ati facut analiza?Cum a iesit??

AndreeaG asteptam poze ..speram ca ati ajuns cu bine in Buc.

Mariana cum te mai simti?Cand trebuie sa nasti?

Mai fetele de Adibal mai stiti ceva??

la culcarica acum...pe maine!

Poze noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

'neata fetele!!
Intru si eu ca m-am trezit cu noaptea-n cap. Goanga mea iarasi n-a dormit ... asta dupa ce am laudat-o incoace si incolo ca si-a revenit cu somnul, pentru ca noptile trecute se trezea doar de 2 ori pe noapte. Acuma mai trage o tura de somnic pana pe la vreo 8 asa ca am un pic de timp de citit si sper de scris.
Catrinel, bafta la scarbici . Vorba lui Noe, prea ne tampim acasa. Draguta foc "rila urechila". Si eu ma gandeam la mers la servici dar cum pun serios in discutie pe BB2 ... nu prea are rost pentru asa perioada scurta de timp sa ma deranj .
alinaalex, ne putem lua de manuta ... cam asa sta treaba si la mine, bb2 si un loc de munca unde nu prea m-as intoarce. Asa ca mai studiem piata .
alinutza, bine ai venit. Si vrem pozeeee!!!
Asa, si o intrebare intrebatoare: voi le dati papucei obligatoriu cand ii puneti in rotobil sau cand merg sustinuti de manute prin casa? Unii zic ca trebuie altii din contra. Habar n-am ce sa fac, si-asa ea nu-i prea suporta in picioare.
Se aude un copil maraici in camera alaturata. Tre' sa

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Micaalsa, eu ii dau papucei in picioruse lui Marc cand il pun in rotobil, ca el ara toata casa si avem gresie pe hol si in bucatarie. de aia. altfel nu i-as da, l-as lasa in ciorapei, dar e prea rece pe jos.

Mey , ziceti voi de tampeala cu statul acasa, da' io vreau sa zic ca ma simt tare bine asa, n-as fi crezut vreodata ca o sa fiu fericita in postura de "casnica" (ca sa zic asa) dar....chiar mi-e groaza sa ma duc la servici! eu am avut 2 joburi, veneam acasa cu okii scosi de oboseala, plus ma trezeam dimineatza la 7 (am oroare!), acuma ma trezesc la 9...parca ideea cu inca un bebel e mai stralucita decat mancatul nervilor la servici. Hmmm, poate daca as gasi ceva nou de lucru ar fi mai interesant, dar vorba aia, merita sa ma deranjez daca vreau inca un copil? pot sa spun ca deocamdata e ok si acasa. oi vedea ce e de facut.

Andreea, cateodata citesc si eu ce scriam noi acum un an...ma tot gandesc ce mai fac unele fete care nu au mai scris demult, mai ales Anairda...

Nshiro, ce mai faci? mai da si tu un semn de viatza!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutari de la tropice...ca la caldura e in Bucuresti cred ca am ajuns la tropice....

La multi ani pt Biutza si Mateiasu (cu intarzierea de rigoare)si pentru Ana si Bia Alexandra....sa cresteti mari si frumosi si cuminti si ascultatori si mancaciosi si....dar atunci ati fi adulti responsabili si capul pe umeri, nu?????

Ciuf, Aalina 2003...tinui mama "postul" (regimul) de 7 zile pe care mi l-a recomandat Adar....dar pentru ca e destul de drastic, a picat un pic aiurea acum dupa sarbatori cand eram invatata sa manac mai mult...drept care am mai scapat si altele pe gat la vale....acum il tin pe ala de 3-3-3 ....sper sa tina treaba ca nu se mai poate....pana la bebe 2 trebuie sa dau jos hotarat, ca alfel unde mama ei de treaba ajung???!!!

Noe, Ameera....da' ce se intampla cu untu' asta???!!!....daca ar sti teroristii l-ar folosi ca arma biologica

Alinutza 3...uelcam si tie pe la noi prin batatura...poze si povesti cu Stefanel....

Ile77...din pacate astia sunt"rromanii" care ne-au facut anti-reclama peste tot, iar noi nu stim sa ripostam si sa distrugem imaginea asta...oricum, felicitari pentru reusita la masa tratativelor cu sotzul pentru sarbatorile de iarna...

Diana....in ale mancarii nu mai e nimic nou pe frontul de Ferentari...poate ca mi-am facut curaj si i-am dat mazare (pe mine ma baloneaza extraordinar de tare, si mi-a fost teama sa nu pateasca la fel si ea, dar se pare ca e ok la ea) sau mai inventam cate o chestie asa mai ciudata cu ce e prin frigider sau dulap....vazut poze cu pestisoara....cat as vrea sa ii pot face si eu baie direct in cada mare ca sa nu ma mai chinui atata cu carat de ape, potrivit temperaturi si udari de canapele...asa cum o sa vezi in filmulet...din pacate la noi cada adecvata e numai la socri si prea multi fac baie acolo ca sa ma incumet sa risc, oricat de tare as dezinfecta "incinta"....asa ca ne mai chinuim ceva pana cand om descoperi dusul...plus ca ar trebui sa ies cu ea prin curte dupa ce i-as face baie

Diana...ciupercile sunt indigeste rau....asta cred ca e motivul pentru care nu prea ar fi indicat sa ii dai...recunosc ca si eu m-am gandit dar aici m-am oprit....

Catrinele...succes la munci, iar timpul sa treaca repede ca sa fii iar cu printesa Urekila....

Poli...chestia cu datul jos din pat: o luam efectiv si ii aratam miscarea pe care ar trebui sa o faca...ce e drept ca am vazut ceva interes si la ea...adica incepuse singura sa caute o posibilitate si eu am profitat...dar incearca asa cum ti-am zis, vorbeste tot timpul cu el si explicai ce faci si ce face el si felicita-l de fiecare data...si vezi ce-o iesi...oricum sa il supravegezi o buna perioada duap ce invata, sa nu faci ca mine care, dupa vreo 2 saptamani in care ii iesea la perfectie, nu mai eram asa de atenta pana cand a picat in mufarina...si a trebuit sa reiau procesul pentru ca sa aiba iar incredere in ea si sa coboare iar fara probleme....succes....
Deocamdata nu am facut analiza....asteptam salariul lui papa....

Revin....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

FILMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...................

Asta-i pentru cine zicea sa dau sfoara in tara........deci:

www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20070111&ctime=100031" target="_blank">Aici ne luam la tranta voiniceasca....vedeti daca pap spanac????!!!! plus niste poze
Iar www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20070115&ctime=120758" target="_blank">aici va arat cum stiu eu sa fac baie.....

Si niste poze de ieri din Herastrau ...

Fetelor ieri am profitat de vremea superba si am fost in parc....si printre altele am lasat-o in iarba un pic (din pacate nu prea suportam incaltarile, asa ca plecam la plimbare cu 100 de perechi de ciorapi ca sa nu ne inghete zgaibele)....a fost atre incantata si mangaia asa de delicat firele de iarba....clar trebuie facuta o noua aventura de genula asta daca ne mai lasa vremea....daca nu, cu zapada....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza, nu stiu ce tot faceai tu acolo, cavad ca fetita stiefoarte bine sa faca baiesi singurica si in plus, vorba ta, spala si canapeaua..zau asa, erai in plus!
plange cupilu, revin sa vad ce-a facut Catrinelu' la serviciu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Feteleee…. Gata, sunt acasa.

Evident la la birou au aruncat toti in mine cu chestii aiurea pe care n-are nimeni chef sa le faca. Da’ aiurea de tot, zau, de genu’ verificat adrese de mail (cateva sute) care nu mai sunt valabile, dintr-o baza de date.
Am tras o sedinta de fro 2 ore de nu stiam cum sa scap mai repede…
Abia am asteptat sa vin, ma tot gandeam la oana si in sedinta, parca o vedeam aparand dupa vreun coltz. Hmmm…
Acasa, totul bine, a papat tot de la mama a dormit putzin afara, totul OK. Dar pe urma, cat eram eu in bucatarie sa-I fac pranzul, a cazut din patul din dormitor (mama era langa ea!!!) si a plans vreun sfert de ora, cred ca s-a lovit cam tare.
Si acuma ma duc s-o pun sa faca nani si pe urma trag si eu pe dreapta!!

Chestia e ca nu ma mai vad cu hazband…numai seara, ca eu plec la 9 fara un sfert, si el la ora aia (n-o sa va vina sa credeti), dar abia se extrage din pat!!! Si vine seara la 8….

Va pupez pe toate, mai scriu mai tarziu, vreau sa vad pe Mariuca starring intr-o gramada de filmuletze!

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut mamici de bebici dulci.Am inviat cu totii, mai avem ceva mucutzi care sint circul lumii cand trebe curatati.Dar de acum s-a obisnuit si ea cu mine si io cu plansul ei la manevra de "curatare".
Sint foarte foarte fericica ca intro saptamana si un pic ma voi "zbura" la Romanica.Aproape nu mai am rabdare.Ile si sotul meu a avut ceva retineri sa ne lase singure, dar pana la urma a cedat.Insa ma scoleste in fiecare zi cum sa fiu atenta la trecerile de pietoni, cum sa ma duc cu taxiul peste tot... stie ca io in inebunita sa merg pe jos, si abia astept sa revin la spatiu meu de bastina ca sa circul pe fiecare straduta.
Andreea scuza-ma te rog frumos, io cand am citit de durerile tale, cred ca aveam un neuron( si singurul) la somn, ca am inteles ca is dureri de burtik si de asta ti-am zis de acea combinatie sid e rezultatele ei.Mama mea asuferit o viata intreaga de migrene de astea ca tine, si acum imi aduc aminte ca nu era in stare sa se miste de pe o parte pe alta, arata ca un mort.Stiu ca aici se face un trat pt migrena cu durata de vreo 6 luni, insa nu stiu exact daca rezultatele sint "rentabile".Il pupam pe BUBU mic si poznas... se pare ca rugaciunea mamei tale s-a cam implinit cu privire la ce fel de bebe sa ai !!!!!!!!!!!!!!!!!!
POLIsi io am patit la fel cu piureul de cartofi.Nu ii placea sub nici o forma.si mamei i-a trasnit sa ii facem piure din cartof copt.Si stii ce fain il manaca acum.E inebunita dupa el.
TRe sa plec sa pregatesc masa la bebe( adica sa prepar). Revin
Stefanna si Nicola(22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Care va sa zica se fierb bucatlele lui bebe, si io mia profit cat doarme ea sa scriu.
POlieu i-am dat rosie de pe la 5 luni jum, o cocea, si apoi o dadeam prin sita.Toata vara a baut pepenasu meu suc de rosii, preparat dupa cum spusei.Eu am ferma convingere ca de la atatea sucuri cate a bagat mama in ea, arata asa dolofana.Ca nu e un copil de ala pastos, cu canita moale, umflat doar de gris, cum erau bebeii pe vremuri.Are o carnita de piatra, nici nu o poti ciupi daca vrei.
CAtrinutzamatale bobocule, bag sama ca tre sa stai in condediu de maternitate pana s-o marita Mariuca... cat poate sa fie de activa.TE tenteaza si bebe 2?!
Kimspor la invatat si putere de concentrare.Am vazut-o pe Alisuca excurionista si tare mai e dulce.Pup de consolidare a dorintei de studiu.muuuaaaah
CAtrinelnu te supara ca Oana nu face cutaare sau cutare.Oana mea(adica nepoata) pana pe la vreun an si ceva nu a scos nici un cuvant inteligibil, si gurile rele deja dausera sfoara in tara ca ceva nu e ok.Fata acum are 5 ani, e f vorbareata, isteata si jucausa.Fiecare copil are ritmul lui, si e o prostie sa ii compari ca sa iti faci singe rau.Oricat de minunati sint copii altora, ai nostri sint ai nostri, si ne bucuram de ei.. atunci de ce sa ne otravim mintile cu mania comparatului ca sa nu ne tihneasca minunatia acestor unice clipe din viata bebeilor nostri? Cum merge serviciul? Place la mami unde nu e bebe? O pupam pe "urechila", slabuta slabuta da falcoasa.
Alinutza3 buin venit... si io mi-s din cetatea Iasuli si cat iiiiiiii mai duc dorulAbia astept sa urc Copoul,chair daca teii fac nanita de iarna.Mi-ar place sa avem timp sa ne vedem cand vin acasa, dar nu vreau sa fortez nota ca si tu lucrezi, iar pe la noi probabil ca vor fi perindari permanente de musafiri care sa aduca"onoruri" la Printisoara.
Gabi fer
felicitari pt asa baietle voinic care merge singurel... nicola mea e mai mare si nu presteaza mersul de una singura.Faza de patruped o incanta si probabil ca va mai stationa pe aici
Cat despre dormit la pranz si seara si oricand nu scap de leganat.M-am consolat insa, ca macar dupa ce adoarme doarme bine, se scoala doar pe laptic sau ceai.Am sa o legan cat o vrea ea, ca tre sa simt si io ca am fost mama.Ca acum dupa cum citesc ca mamanca unii bebei pe aici, cum dorm, si cat de miscatori sint, eu tin piscul inchis pt ca prin comparatie fata mea e cuminte.
Ma plangeam ca roade niste jucarii de guma cand papa, si tre sa le spal.DAr vad ca voi spuneti ca de dezastru la masa farma felii de tot felul numai ca sa pape si se pateaza de trebe schimbati dupa ce papa.Noi nu, papam fara sa ne murdarim chiar daca uneori dureaza masa mai mult.Si ce nu imi mai place la ea.. e prea matinala pt mine... scump si dulce somn de dimineata..... te-am pierdut
VA pupi si pe curand
Stefanna si Bianca-Nicola( 22 martie 2006) -din respect tre sa ii folosesc numele complet, pt ca sotul meu voteaza mai mult cu Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Buna seara fetelor. Chiar daca nu am mai scris de muuuuuuuuuult timp, din cand in cand (ca sa nu fiu ipocrita si sa zic ca mereu) am citit ce ati mai scris. Cel mai mult imi plac pozele...mi-e tare drag sa vad cum cresc bebeii nostri...sunt asa scumpi cu totii....si cand ma gandesc ca maine poimaine fac un anisor intreg de viata....Noi suntem bine, crestem ca si voi..Avem 4 dintisori jos si 1 sus...La capitolul mancare stam relativ prost pt ca Eric vrea in continuare mai mult san...dar, sa nu il supar pe Doamne Doamne ca de vreo saptamana parca a mai inceput sa pape si el manacrica, iaurt, fructe...nu mult (adica nu inlocuiesc inca o masa de lapte cu una de mancare), dar e un inceput si la noi....In rest, de cateva zile si-a descoperit putza si de cate ori o prinde dezbracata trage de ea de nu se vede....Altfel, toate bune, noaptea dormim foarte bine (doarme cu noi in pat...nu stiu daca e bine dar mi-e asa de drag sa il simt langa mine), ziua avem 2 reprize de somn de cate o ora juamte, maxim 2, ne jucam, radem, ne plimbam cu premergatorul si bebelusim...

Va pupam pe toate si pe toti si spunem La multe lunitze sanatoase tuturor sarbatoritilor!!!

Aici gasiti cateva poze recente cu noi http://s123.photobucket.com/albums/o282/eric-honeypuma/

Pupici
Laura si Eric (17 aprilie 2006)

Mergi la inceput