* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *
Raspunsuri - Pagina 24
Delia21 spune:
AndreeaG,noi inca suntem la Deva pana pe 16 ian,marti cand purcedem catre NY.Cu Anairda tin eu legatura telefonic,am vorbit ultima data cu ea in decembrie si i-am spus ca ma rog pentru ea si ca astept cu sufletul la gura o veste buna de la ea.O sa-i transmit gandurile tale bune cand ajung la NY.Va pupacim!
Mihaser,te pupam esti o dulce si iti multumim ca te-ai uitat la pozicile noastre!La toata lumea Sanatate ca-i mai buna decat toate!
alinutza3 spune:
Sa va spun cate ceva despre noi.
Stefanel s-a nascut in 03.03.2006, la ora 12:53 prin cezariana, la maternitatea Cuza Voda din Iasi. A avut la nastere 3,750kg si 53 cm, scor apgar 9. In prima luna a luat in greutate peste 2 kg doar din laptele de la mami
.
Am inceput diversificarea la 5 luni si jumatate si cu ajutorul lui tati, a fost un succes.
Stefanel avea, la ultima masuratoare, 11,8kg si 84 cm, nu avem probleme cu mancarea, evident.
Eu am inceput serviciul de cand avea 8 luni
, dar inca il mai alaptez, seara, noaptea si dimineata.
Merge tinut de manute, dar nu se ridica singur si nici nu merge de-a busilea, e un mare puturos.
Are 6 dintisori si, dupa cum se manifesta, mai ies si altii cat de curand.
A fost bolnav de 2 ori pana acum, a facut viroza, cineva mi-a spus ca e prea des, ca ar trebui sa-l duc la un medic homeopat pentru cresterea imunitatii.
Cam atat sa nu va plictisesc!
M-am uitat prin pozele de pe aici, aveti niste copii foarte frumosi!
ciuf spune:
Adar, la multi ani sotului tau! Sa fiti fericiti si sa va iubiti!
La multi ani, Bianca, Matei, Stefan!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Qamar spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Adar, la multi ani sotului tau! Sa fiti fericiti si sa va iubiti!
La multi ani, Bianca, Matei, Stefan!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
multumim pentru urari

sotul Adei cica e saptamana viitoare
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Catrinel_17 spune:
ALINUTZA, bine ai venit!!! Ceva poze cu Stefanel?
AMEERA; ma bucur ca ai mai scris!!!
ILE, Vivian tot asa scurt doarme? Si daca repeti figura aia cu adormitul tarziu vreo 2-3 zile, oare tot asa face?
DELIA, wow, Rudy o duce excelent! Dulce greierasul cu ghitara!!! 
CIUF, mie mi.a zis ca nu am simptome de tumoare… si oricum dupa nastere nu mai sunt chiar asa nasoale migrenele. Sa bat in lemn ![]()
POLI nici eu nu sunt chiar asa curajoasa cu diversificarea. Portocala si ou i-am dat, totusi. (suc de portocala putin in mancare)
NOE, Bia e o scumpete de fetitza!! Super poza cu dintzisori!!!
MIHASER, Oana nu mai baga chiar asa de mult, acuma cu dintzii astia s-au cam injumatatit portiile. ![]()
ANDREEA, sora mea de suferinta hormonala!!!! Bubu e iar accidentata!! S-a vorbit cu oana care s-a lovit azi bine de tot la arcada, aproaper si-a spart-o!!! Pupici maximi!!
Maine incep lucrul…. Uof…. N-o vad pe Oana 5 ore, abia o sa astept sa vin acasa!!!!!! O sa va scriu maine cum a fost!
Pup fetele si bebeii!
Primul Craciun
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
Revin sa va spun ca-s aproape deprimata ca ma duc maine la lucru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pe bune, sunt asa de agitata.......
Primul Craciun
Qamar spune:
Catrinel, o sa vezi ca o sa fie ok!pe bune!stiu ca o sa-ti fie dor de Oana, dar sa vezi cu ce bucurie o sa te intorci la ea dupa orele de munci, si sunt sigura ca o sa fie pe maini bune...
eu de ex abia astept sa incep cat de cat ceva munci in deplasare, simt ca ma prostesc de tot daca mai stau mult in casa (chiar daca lucrez de aici), simt ca am devenit antisociala, parca nici nu mai stiu sa ma port cu oamenii....Asa ca, zic eu, cateva ore undeva (chiar daca la job- nu stiu cat de greu si solicitant e ce faci tu acolo....sper sa nu fie prea prea..)ne vor face chiar bine, ne mai "limpezim" si noi mintile...
Pup si o sa vezi ca o sa fie ok!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
kim spune:
quote:
Originally posted by mihaser
Kim nici eu nu rezist! forumul si shoppingul sunt slabiciunile meleSpre disperarea lu` tati
.
haha, cuscroooo, cu asta chiar m-ai nimerit! forumul si shoppingul... spre disperarea lui tati... deci au si copiii nostri ceva in comun...

Andreea, despre ce diversificare vorbesti? pai papam de toate (in afara de lapte de vaca si albus de ou si miere), cerealele de la Nestle sunt tot pe primul loc la noi in casa, pe toate le stim -alea ce contin si laptic of course. In rest nu tocim de cat jucariile cantatoare si nervii lu' tati...
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Catrinel_17 spune:
NOE scumpa mea draga!!! Ai dreptate, STIU ca ai dreptate!!
...da' uita-te si tu...cum sa nu abia astept sa vin acasa la urekila?
Solicitant n-o sa fie ca m-au cam degradat... cica nu pot sa am responsabilitati ca de ex munca cu clienti cand io lucrez numai 4 ore pe zi...
Na ja. Nu conteaza. Oder? ![]()
Primul Craciun
alinaalex spune:
Tot mai multe fete harnicutze, care merg la servici! io cred ca o sa stau pe tusa inca vreun an, asta depinde: daca-l fac rapid pe bb 2, hehe, nu ma vad degraba la lucru, daca nu...poate imi caut ceva de munca...nu prea as vrea sa ma intorc la vechiul loc, simplul motiv = bugetar si vechime de fix 10 ani, deci plictiseala + am studii superioare cu master cu tot, da' nu am activat in domeniu, samd.
Catrinele, spor la treaba pe maine!!!! o sa fie bine, va fi greu orele alea fara Urekila, dar daca e musai...sa ne povestesti cum a fost prima zi (adica cum va fi...)
Kim , si la noi cerealele de la Nestle sunt pe primul loc! in special alea cu lapte! Tu mai alaptezi?
Alinutza, bine ai venit, asteptam poze si povest cu Stefanel cel grasunel![]()
Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
PRIMUL CRACIUN
poze
varsta Marc