* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *
Raspunsuri - Pagina 23
Qamar spune:
va anunt ca nu am mai dat foc la casa si nu s-a mai produs niciun accident in jurul meu, asa ca pot scrie linistita![]()
la multi ani, cu intaziere, Cosmina, si toate cele bune!
la multi ani si multa iubire, Matei, ca deja suntem in 14 si distractie maxima cu Vladut si mamicii tai!
la multi ani Sorin tatic de Maia si toate cele bune langa ochioasa mica si cea mare! Ada, sper ca ai terminat toate prajiturile, iti trimit adresa, ok?
Laura Ioana, mai da un semn! e totul in regula? pup maxim!
Mariana, sarcina super usoara in continuare, si nu mai fi stresata....sunt sigura ca la cea mai mica posibilitate de vreo problema, medicii de acolo vor avea grija sa fiti ok..
Andreea, cum merge cautatul de bone? am auzit ca sunt sanse chiar si pe bestjobs si pe celelalte site-uri de joburi sa gasesti...Noi vrem sa incercam si acolo...Pupam thea mumoasa!
Irina, sper sa fie totul bine pentru tine...Nu mai stiu cine zicea, (Kim?) dar e o idee super buna asta cu vitaminele...sa te revigorezi un pic. In rest, sanatate multa!
Kim, nu cumva ai tensiunea mica? eu asa patesc - ameteala, cand imi scade mai mult...Bei cafea de obicei?Pup Alicia supermodela!
Ciuf, felicitari pentru actiunile in care esti implicata!
ce fac micii Istrati? au inceput sa se joace impreuna?pup!A, sper ca e mai bine Luca, sa ai grija cu streptococu ala, eu am stat o data vreo 2 saptamani in pat din cauza lui, cu injectii and stuff...Bine ca l-ati depistat repede!sanatate multa!
Mihaser, super baiat ai!mi-au placut tare mult pozele!
Si pe ale lui gabi fer le-am vazut!
Ce sa mai zic de Alexandra de Aida, ca abia acum am reusit sa ma uit la toate pozele din mail!papusa
Catrinutza, pup Atomica si astept filmulete, ca pozele le-am vazut
Ce mai mananca Duracell? (poate ai scris, dar mi-a scapat?
)
revin, ciripeste bebele prin somn
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Qamar spune:
Polixeni, multumici pentru urari
si sanatate multa si voua!spor maxim la pregatiri!
Ameera, am vazut si eu pozele cu fetita ta, e o scumpa...M-am topit la prima poza, e superba!!!
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Qamar spune:
inca una si ma duc: poze cu Bia la 10 luni 
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
kim spune:
...bineinteles ca nu ma abtin sa nu va citesc si sa nu fiu la curent cu ultimele noutati, poze etc.
Noe, vazut dintoasa mica si spioana cu ochisori superbi. Mersi, sa stii ca am suspectat si eu o scadere de tensiune, dar a verificat dr. de familie si nu e (chiar ma simteam usor ametita in momentul acela). Oricum am incercat si cu cafea, vin rosu si alte de-astea, dar tot nu rezolva problema decat pe moment. De cele mai multe ori simt ameteala asta cand fac miscari bruste, si cum mai mereu sunt grabita si vreau sa fac nu stiu cate lucruri in acelasi timp, iti imaginezi ca nu-mi usurez situatia. Azi nu-mi vine sa cred, a fost chiar ok, pai mananc bine, ma odihnesc cat pot (altfel ma cearta husbandul, dar ma mai ajuta si el cat poate).
Catrinel, hormonii astia sunt de vina, asa zic si eu, zicea si dr. ca produc tot felul de manifestari, eu una astept sa vad daca dupa analize ma lamuresc mai mult. Si stai linistita ca nu va parasesc eu asa usor.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
mihaser spune:
Salutare
Multa sanatate mamicilor si bebeilor bolnaviori!
Kim nici eu nu rezist! forumul si shoppingul sunt slabiciunile mele
Spre disperarea lu` tati
. Ma bucur ca ti-au placut pozele cu ginerica, o sa va mai pun sa va delectati cand aveti timp...Eu mereu ma uit la pozele noi cu Alicia de la YM...acolo unde se pune avatar ![]()
Catrinel mai cu durerile astea de cap nu prea ii gluma. Un prieten bun de-al nostru tot asa are niste dureri groaznice la anumite intervale de timp. Si chestia nasoala e ca nu s-a descoperit inca un tratament eficient ptr boala lui...nu poate decat sa astepte "linistit" sa ii treaca. Sper sa nu fie cazul tau! Oana ce mai face? Tot asa mult papa?
Ada acum inteleg eu de ce nu mai dadusi tu semne de viata...decat asa sporadic...la multi ani ptr sotiorul mult iubit, posesor de albinuta Maia!
Amereea si pe mine m-a crescut singura mama in primii 5 ani, dupa care s-a recasatorit...Pentru o fetita nu e foarte greu sa creasa fara tata daca mama ei e foarte apropiata de ea. Am trait-o pe pielea mea! 
Alinutza bine ai venit! Sa va traiasca Stefanut!
Poli nu o mai baga in seama pe soacra ta...gandeste-te la ceva ce-ti face placere in timp ce vorbeste...nici eu nu mi-am imprumutat rochia nimanui...vreau sa o pastrez ptr fata mea si gata. Pana acum nu am intampinat nefericire! Casa de piatra pentru sora ta! Mergeti la nunta?
Ile imi pare rau ca te-au invadat coloratii...astia ajung si pe luna daca se fac bani nemunciti! Next step: manele cu Norvegia
...Eu cred ca daca norveginii nu le da bani se vor cara repede....insa daca zici ca sunt naivi...e nasol!
Viv e pasare de noapte...mergeti intr-un club! Felicitari pentru cele 2 kg! Ma apuc si io de dieta ca nu se mai poate! V-am vazut poza de la concurs si mi-a placut...sunteti dulci amandoua!
Gabi pai ai baiat mare si frumos mai! Alex e super dragut in toate pozele!
Stefanna am vazut si pozele voastre si sunt super faine!
Elvie bravo! sunteti super tari! deja mergeti! sunteti tare frumoase si va rog sa trimiteti vara si la noi...ca deja avem ghiocei.
Dragele mele ieri am fost l-a un party de cupil de 1 an si Cristian s-a suparat ca nu i-am dat lui toata felia de tort...asa ca am fugit de acolo...ca el facea galagie mai mare decat toti adultii si cupii la un loc 
Ajunsi acasa a bagat repede o banana intreaga..cred ca ii era foame cu toate ca mancasa un castronel de supa inainte de party. L-am iertat ca ieri mi-a facut surpriza si a fost cu tati la piata sa-mi cumpere trandafiri asa din senin...nu am mai primit o floare de cand am nascut! Mai bine mai tarziu decat niciodata!
Va pupacesc!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
Mama i-am vazut si pe frumosii Bia si Rudy...miss si mister ghiocei de martie aprilie!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Ameera spune:
Neatza!
Mihaser, multumesc mult de tot pentru incurajari!
Pentru mine conteaza enorm ce mi-ai spus, pentru ca ma chinuie fara incetare teama sa nu fie prea afectata de situatia asta, si cand aud de altii care au trecut cu bine prin asa ceva, mi se ia un pietroi de pe inima.
Noe, e superba Bia, sa-ti traiasca! Are niste ochi asa de frumosi, si niste bucle...
O zi buna tuturor!
Ameera si
Sara
ANDREEA GEORGIANA spune:
Buna...duminica,mamici si ghiocei frumosi!
Profit de faptul ca tati a iesit cu Bubu la plimbare si trec si eu pe aici,asta inainte de a ma apuca de facut bagaje(muuuuuuuulte,iar!).Plecam la Bucuresti azi.
Abia astept sa pun poze cu Bubu in deplasare(maine,poimaine sau cand mi-o merge net-ul bucurestean).
Am reusit sa-mi salvez postarile de la Odisee,profitand la maxim de RDS-ul brasovean care a mers beton.M-a apucat asa o nostalgieeeeee!!!!Am mai citit una,alta,mi-am amintit de fetele care scriau frecvent si care acum au disparut,am revazut randuri vesele,randuri triste,secrete si impartasiri...diverse.Mi-am amintit de Anairda(la care recunosc,ma gandesc des)si tare curioasa sunt ce o mai fi cu ea?Stie vreuna din voi?Am tot vrut sa-i scriu...
Bubu a fost cumintica,cu exceptia faptului ca s-a lovit de tablia scaunului ei de masa,in timp ce se balanganea(aidoma copiilor strazii!!!)si are un ditamai nasul,in conditiile in care vechea vanataie nu-i trecuse.In rest misuna intr-una,exact in locurile interzise,baga in gura orice,trancaneste ca o tata dar, i le iert pe toate cand vad ca papa bine si cu pofta.
Polixeni,eu ii dau miere de pe la 6 luni.Ce botulism????Este adevarat ca am numai miere luata din surse sigure.Ar bea doar ceiuc de tei cu lamaie si miere.Nu abuzez,insa iar zahar nu i-am dat niciodata.
Tare as vrea sa ai o nunta ca-n povesti,sa se zgarie cotoroanta de soacra pe ochii,deja invinetiti,de invidie si ura!!!!Ce prostie era sa mai ziiiiic...
plini de sanatate pt. voi!
Ameera,faptul ca o cresti singura pe Sara(si cred ca nu a fost alegerea ta!)nu are cum sa impieteze educatia,dragostea si grija fata de ea.Daca era baietel,era dificil sa nu fie langa tatal lui,asa...Si tu vei avea grija sa aiba o viata echilibrata,nu-i asa?
Noe,am vazut si salutat(virtual)Bia dintoasa si..uda...si gadilicioasa...si dulce!Cum stati cu pragatirea pt. marea iesire in trafic?
Ciuf,am facut totmografie acum cativa ani si,exact ca prietena Catrinel,intampin probleme hormonale,inainte si dupa CM.M-am resemnat.Nu mi-ai spus cum o cheama pe prietena ta din Bv?Dar,cu toate astea,
Mihaser,sa vezi ce-o sa fie pe capul tau cand te vor rasfata amandoi baietii tai!!!!!Adica si Cristian,din proprie initiativa!
Delia,sanatate multa,tie si micului chitarist!Unde sunteti acum?
Ile,imi pare rau ca Viv are probleme cu nani.Nici Bubu nu adoarme la pranz(spre imensa mea disperare!),dar cum da cu nasucul de aer,la plimbarea de seara,cu adoarme tun.Si noaptea doarme beton,mai nou pana pe la 7(dar am mai impins baita,pana spre 9.30).
Fetele care au probleme cu refuzul lapticului(de seara) ati incercat cerealele de la Nestle,cu grau si miere(etapa a 3-a,dupa 8 luni).Bubu le adora iar eu ma abtin cu greu sa nu i le fur,la cat de bine miros.Si sunt absolut delicioase,am gustat!
Kim,cum stati cu diversificarea?Dar cu toceala?
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Qamar spune:
fetele, merci mult pentru aprecierile de Bia
astept si eu mai multe poze cu puiutii vostri 
intrebare de baraj: POT SA II DAU BIEI CIUPERCI?ADICA 1-2 CIUPERCUTE DE-ALEA ALBE, MARI, IN PIUREUL DE LEGUME....I-AM MAI PUS O DATA UNA MICA IN PIURE SI A FOST OK, DAR MA GANDESC SA NU FIE VREO INTERDICTIE, VOI CE STITI?
ma duc sa pregatesc pranzul, ca de azi dim nu a vrut sa manance nimic...adica a baut doar laptele la 9
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
aalina2003 spune:
Noe,eu nu stiu nimic despre vreo interdictie la ciuperci, cred ca e OK.Drept e ca nici borcanase cu ciuperci cu ceva nu am vazut si eu ma maiiau si dupa asta,poate sa fie un pic mai greu de digerat?