* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *
Raspunsuri - Pagina 30
cameliada spune:
salut fetelor,
La multi ani ghioceilor!!! 

Markus - - Mariana_1976
Madalina - - Loriana27
Tudor Bogdan - - Cameliada
Stefania si Maria - - Adibal
Eric Ionut, - - Honeypuma
si urari speciale
LA MULTI ANI PENTRU GHIOCICA ANA-MARIA PENTRU PRIMUL ANISOR!!!!!
SA FII SANATOASA SI NOROCOASA! pentru mamica: Tcelen SA-TI TRAIASAC GHIOCICA SI SA-TI ADUCA NUMAI BUCURII, SA FII SANATOASA SI SA O VEZI OM!
mariana, sa stii ca nici noi nu avem mai mult decat voi, la ultimul cantar aveam 11 kg si 76 cm, iar dr. ne-a spus ca e oricum peste greutatea la care trebuia sa fie la varsta lui, pentru ca la 1 an cei mici tebuie sa aiba de trei ori greutatea de la nastere. Eu zic sa nu-ti faci griji, Markus are cat trebuie, plus ca fiecare bb are ritmul sau de crestere. si nici Tudor nu ajunge sa bea 150 ml lapte la o masa, decat foarte rar. Singura chestie e ca noi bem cam 3-4 mese de lapte pe zi: dimineata pe la 7, seara pe la 6, la 10 si se trezeste s in timpul noptii cateodata, asa ca la un calcul lejer ajunge cam pe la 350-4000 ml de lapte pe zi. Se putea si mai bine, dar asta e.
si fiindca Andreea Georgiana a prezentat in plen meniul lui buburuzei
, iata-l si pe al nostru:
-la 7 dimineata lapte 120-130 ml
-la 10 fructe cu cereale- o banana+ u mar sau o para + sucul de la o juma de portocala sau o babana/mar cu branzica praspata sau miezul de la o felie de paine cu unt si dulceata sau cu almettesi un fruct sumplu
-la 1 servim legumele cu pui/ficatel/vita/ou, dregem cu putina lamaie/smantana sau unt- un castron , cam 300g
- la 4/5 dupamiaza gris/orez/cereale cu lapte sau paste cu branzica cam 200g
-7 seara si apoi la cerere lapte 120-130 ml
in timpul zilei bea cam o sticluta de 250 de apa, ceaiul nu prea ne mai place, si nici
sucul de fructe
micaalsa, sa stii ca si noi mergem tot pe varfuri, dar e mult spus mergem, il tinem noi de manute si el face pasi in virtutea inertiei, cred ca nu ii place. de mos Nicolae i-am cumparat premergator si nu stiu de de dar mi se pare ca acum cand paseste sta cu burtica inainte, ca atunci cand e in premergator. merge tare nashpa si imi fac ganduri ca din cauza premergatorului nu calca bine si nici nu are "idee" corecta despre mers. oricum nu cred ca bebeii vor ramane la stadiul de mers pe varfuri, cred ca la un moment dat vor merge bine, doar ca ceva mai tarziu probabil. acum ii dam inainte cu "Lacul Lebedelor"!!!![]()
sa va spun ce am patit acum cateva zile cu Tudor, ca am zis ca facem si eu si tati atac de cord-- statea baiatu' cocotat intre noi, la tablia de la pat si a cazut cu guritza in capul lui tati. au urmat urlete, de la cei doi barbati ai mei
, unul, mic, de durere si cu gurita plina de sange, iar cel mare, tati, "aoleu! vai de noi! aaah, are sange in gurita! ce ne facem!!" nu siu prin ce minune am ramas calma, l-am dat pe tati afara din camera si am luat puiul la baie -cu dara de sange dupa noi binenteles, si i-am clatit gurita cu apa rece de la robinet, sa-mi dau seama unde s-a lovit- din fericire nu era dacat frenul de la buzita de sus un pic ciupita de dintisorii de jos, singurii deocamdata. l-am dat si cu putina apa pe fata si sa bea, i-am cantat si i-am vorbit usor, l-am facut sa rada si si-a revenit puiul ca prin minune de n-a mai zis nici pas. va dati seama ce s-a speriat saracutul si de cazatura si de bocetele lu' tasu', caruia i-am aadministrat cava de "dulce"
sa-si revina. si dupa ce si-au revenit cei doi, sa vezi mama lacrimi
si palpitatii de sarea camasa de pe mine, ca acuma imi permiteam si eu sa ma manifest, nu? Doamne, fetelor, am avut cosmaruri toata noaptea aia de nici nu mai stiam pe unde calc a doua zi. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat doar cu atat! mare grija fetelor ca pericolele padesc pentru cei mici la tot pasul, chiar cu cu noi langa ei.
va pup pe toate si aveti grija de voi si de ghiocei!
cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)
Catrinel_17 spune:
ALINAALEX, ce m-am distrat la poza aia cu “cocos pe gard”
ALINUTZA, sarac’ de tine, mai, ce sefa ai si tu… Nasol cu8-9 ore de munca! Pai si la cat ajungi acasa??
NOE, ma bucur mult ca esti mai bine!
de unde ai facut rost de lapte de pasare?
MARIANA, tin pumnii! O sa fii tare fericita! Mamaaa, abia astept! Am emotzii!!!
CIUF, ce iei pt raceala? Si tot creativa, vad, cu tot cu raceala!!!! Ai grija de tine!
MP, mai da un semn de viatza! Hai ca te sun eu cand ai chef de taclale!
AALINA, Ana, oana si cu Bubu vor merge de mana! Pai avand aceeasi greutate….
Nu? Oana a inceput sa pape mai bine, sper ca am terminat-o cu tura asta de dintzi! Buni e in al 9-lea cer ca papa tot si de la ea!!
MICAALSA, poate ca dau caninii?? Asa mi.a facut Oana de m-a terminat vreo 2 saptamani! Cu mersul pe varfuri – nu.ti face griji, asa e la inceput! Am citit in Dr. Spock ca unii copii incep asa sa mearga. Dar poate ar fi bine sa n-o mai pui mult in premergator? (nu stiu cat o pui, de fapt…) Nu-si dezvolta muschii care trebe si nici simtzul echlibrului.
EMA, pupici lui Mario!! Wow, ce fain, merge deja!!!
DELIA, welcome back!!
DOUBLEMOM; ba ma primesc, da trebe sa alerg prin tot birou’ sa ii scot cablurile din bot
si destele din prize ![]()
LORANDA, Oana inca nu se coboara singura din pat, lenesa si misheaua mica
Uaaa, CAMELIADA, ce de apa rade micutzu’ tau! E bine ca se hidrateaza! Si papa super!!!
Pup puiutzul accidentat!
MIHASERU, ce face febletzea mea??
Mai scriu maine, am O GRAMADA de lucru la servici, nu pot nici sa respir. Bai, unii, n-au auzit de progresele tehnicii… adica au auzit, da prefera lucrul manual. In fine.
Si acuma
LA MULTI ANI ANAMARIA!!!!!!!!
sa fii sanatoasa si norocoasa si la fel de frumoasa ca acuma!!! Pupici, TCELEN cred ca esti in al 9-lea cer! Imi amintesc cum ne scria TINA si ne dadea vesti de la fatza locului…. Ce zile, mai, fetelor!!!
TINUTZA, hai mai scrie si tu………………………………………..
Primul Craciun
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)