* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

mihaser - am vazut pozele, este superb Cristian! Ce bucle are el si ce ten frumos! Un dragalas!
ptr :
11:
martie - Bogdan - Diana1968
aprilie: David Nicholas - TinaWelsh
aprilie: Filip Andrei - Ioana22
12:
aprilie - Alexandru - - Dianad

si nu in ultimul rand ptr Cosmina.

Oare ce mai face Tina si grasunul ei David?

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

In rest si la noi cablurile sunt cele mai gustoase de papat si cele mai frumoase jucarii, asta in afara de telefon, capace de borcane, telecomenzi si sertarele de la masuta de infasat pe care vrea sa le deschida stand cu capul in jos, atarnata..ma rog, asta cred ca stie de la Duracell, ca altfel nu-mi explic.Si tot Duracell a invatat-o ca e mai cool sa iti schimbe mami scutecul in picioare stand..asta de vreo 2 saptamani incoace si desi nu mi-am imaginat cum face Catrinutza asta, am aflat pe pielea mea.

Ie ma meeeeen....uelcam in aor club.........mai avem locuri disponibile, cine mai doreste???!!! cine mai serveste???!!!....

A Alinutza.....si e doar inceputul, draga mea....

Noi aseara am avut show-ul show-urilor la baita....ce se juca ea in caditza, dar aseara zici ca ar fi vrut sa faca plonjon de innotataor olimpic: sarea cu fundu' in apa, si-l azvarlea efectiv dintr-o parte in alta a caditzei, dadea din maini repede-repede de parca o alergau crocodili si faza cea mai dura a fost ca stand in fund s-a aplecat in fata pana si-a bagat fatza in apa....sa va mai zic incantarea ei, chiar daca sufla apa care ii intrase in nas????!!!....de canapea nu mai zic cam cum arata dupa experimentele ei....

Si haideti sa vedeti ordinea din camera ei dupa ce am scris mesajul de ieri (deci vreo 5 minute) si cam cum trebuia sa arate asa sau asa....
Iar in poza asta nici nu zici ca ea ar fi vinovata ....
Iar de aici mai vedeti niste poze noi....

revin......poate cu vreun filmulet nou....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutare, am intrat putin sa va anunt ca de maine plec la tara, unde nu am internet.Cred ca stau vreo saptamana.M-am simtit ffff rau zilele trecute si m-am decis ca tre' sa ma odihnesc mai mult, asa ca plec la ai mei, ca sa-si faca si ei datoria de bunici.Sper sa ne fie bine, sa ne odihnim.Au ai mei un catelus tare zgubilitic si galagios si tare imi e ca ne va face probleme.Dar oricum o sa imi fie mai bine decat aici, ca tare mi-s singurica si fara ajutor.
Catrinuta, o sa te sun de la tara, sa aflu ce mai faceti si voi si fetele, in special Irina.
Edutu a dormit foarte bine ultimele 2 nopti, de parca a stiut ca imi e rau si tre sa ma odihnesc.S-a trezit de 2-3 ori pe noapte, a papat si a adormit la loc.Ma supara ca are scaunele tot cam moi, desi l-am tinut mai mult pe laptic fara lactoza si orez, ceai Baby calm, Smecta si Debridat.
Catrinel si Andreea, sunt absolut socata de cat papa fetele voastre!!!Edutu papa extraordinar de putin, cred ca pe sfert cat papa ale voastre,dar sta bine la greuatte:9300 g.Ma omoara de nervi la mesele solide, alerg cu lingurita dupa el, il las pe jos sa se joace, numai sa pape.Si ii dau lapte cam la o ora dupa fiecare masa, cam 120ml, deci nici de-asta prea mult.Si are o energieeeee!!!!!!!Nu pot tine pasul cu el.Si are niste falcute!!Toata lumea zice ca arata bine, ca arata ca un bebe de 1 an si cand le spun in ce hal mananca, se minuneaza.Sa va spun ce stie sa faca:face "bravo", mai ales la reclame, "pa" face rar, inca lucram la asta,ma pupa si am strange in brate, in sensul ca isi pune gurita deschisa pe obrazul meu si isi infige bine mainile in parul meu(ma iubeste de ma omoaraaa!!!!), sta in genunchi si se ia cu mainile de par, fuge de-a busilea(are o vitezaaa, mai ales cand ma vede iesind pe usa),se ridica pe mobile si se tine de ele doar cu o mana si rade aproape toata ziua.Cred ca e cel mai vesel copil pe care l-am vazut.Cum ma vede cum rade cu gura pana la urechi.Si e fff sociabil, rade cu oricine si se duce in brate la oricine, chiar si la babeturile de la tara, care cine stie de cand nu s-au spalat.Of, si am innebuneste cand il schimb, nu are stare, se intoarce, e un chin sa-l schimb.Tre sa ii dau mereu cate un obiect nou si interesant ca sa ma lase.Per ansamblu e o dulceata de bebe.daca s-ar linisti noaptea,nu as avea de ce ma plange.Poate doar de mancare.
Gabi, Alex deja merge singur? Si e mai mic decat Edutu!Nu pot sa cred!Bravo voua!!
Azi sper sa ne intalnim cu Roxi si cu Darius, n-am reusit pana acum.
Am reusit sa afum un pic mancarea lu' Edutu.Cine stie, poate ii place mai mult asa
Va pup, sa fiti sanatoase si voi si ghioceii si cand revin, sa citesc numai lucruri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Catrinuta, super cuminte Mariuca!o dulceeeeee!!!Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Mai fetelor....ia uitati ce m-a indrumat sa caut o mamica de mai-iunie...merci Virgi.... : roseola infantum....

Roseola infantum
Roseola infantum este o infectie virala, numita si eritem subit sau cea de-a sasea boala eruptiva. Nu este periculoasa, dar este foarte contagioasa. Afectiunea este mai des intalnita la copiii cu varste sub 3 ani, primavara si toamna. Boala debuteaza brusc, iar primele simptome sunt de obicei febra mare, 39°C, care necesita atentie, caci poate genera convulsii, ce dureaza 3-5 zile. Dupa ce febra ajunge la valori normale, apare o eruptie pe piele (care seamana cu cea din rujeola), localizata in special pe ceafa, gat si urechi. Eruptia persista de obicei trei zile si este putin vizibila, de aceea boala trece adeseori neobservata. Nu exista tratament specific pentru aceasta boala. Se administreaza un sirop antitermic daca este cazul (Nurofen, Panadol). Copilul trebuie sa se odihneasca si sa bea multe lichide. Atentie! Daca face febra mare, trebuie s dus la medic deoarece este posibil sa fie prezenta concomitent si o infectie bacteriana, care va necesita tratament cu antibiotic.

!!!!!!! La noi e posibil sa fi disparut mai repede bubitele pentru ca imediat ce le-am descoperit i-am dat Peritol, recomandat in alergii, si pe care eu il am in casa preventiv, dupa episodul din vara....

Iar aici alte info....

Inclin sa cred ca prin asta am trecut...dar oricum ma voi duce sa ii fac analiza pentru orice eventualitate...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza,aia cu "uite ca sunt si cuminte" aipus-o pentru incurajare, nu? Dulce papusica ta atomica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Andreea, sorry, dar nu ajungem la Bv, tati este plecat si se intoarce duminica.

pupici

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI,COSMINA!

Catrinel,n-am plecat inca la Bucuresti.Abia duminica,dupa masa de pranz a Theei...decolam.Am fost insa extrem de ocupata cu Bubu,care a scos untul din mine.Nu sta locului absolut deloc,se agita,se plictiseste repede de orice jucarie...in 2 cuvinte,SUNT RUUUUPTA!
Si eu am descoperit de ceva vreme fructele exotice,am si citit despre calitatile lor,asa ca le papam si le acceptam cu placere.Oana mai papa si noaptea,am inteles eu bine?S-ar putea sa vorbeasca gazele,atunci cand se preface Bubu ca studiaza telefonul meu?????

Catrinuta,i-am facut atat copro cat si analiza urinei,inca din noiembrie si...nimic.Vreau insa sa le repet ca,la cati musafiri posesori de pisici si caini am avuuuut!Si,pe langa faptul ca nu se spalau pe maini,o mai si lasau sa le roada ceasuri,margele,pantofi... .Dar Bubu nu sta locului o clipa,mai!Cum de te-ai gandit ca nu face miscare?convalescenta,oricare ar fi boala ei!

alinaalex,da,trebuie sa ma intorc la job si inca urgent,pana nu ma tampesc de tot.Ca incep sa-mi caut cuvintele intr-o conversatie(rusinos!) iar o carte nu mai pot citi,ca adorm dupa primele 3 pagini(asta evident,dupa ora 23-24).

Loranda,ar trebui sa vezi si locul de masa al Theei,dupa masa.Este ca o cocina!!!!!

Ameera,ce puiuta draguta aveti voi!!!!Si ce bine seamana ea cu mami!Ce dor mi s-a facut si mie de Bubu,mica.

Azi vine tati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Adica ma mai degreveaza si pe mine de treburi.Plange.Revin.Pup!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CATRINUTZA, asta este febra aia de trei zile, tot voiam sa-ti scriu ca poate aia e. Febra mare trei zile, care apare brusc si dispare cum a aparut si dupa aia apare o eruptie pe piele. In principiu nu ai nimic a de facut decat sa tii febra putin sub control.
Pupici! am vazut poznele, e grozava mariuca, mai ales in poza aia cu iesplicatu'.

SIMONA_TOMA, asa manca Oana INAINTE.... acuma pauza. Numai laptele il baga la fel de bine. restul portiilor sunt injumatatite... Si nu vrea sa mamance de la mama Io ce naiba ma fac, ca incep lucrul de luni si o masa ar trebui sa i-o dea ea.... OOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ANDREEA nu, Oana nu mai papa noaptea. Doarme neintrerupt...
Pupam Bubu plina de energie!!!

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput