* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *
Raspunsuri - Pagina 21
ANDREEA GEORGIANA spune:
Tania,imi pare rau!Poate ne vdm intr-o zi in Buc?
Catrinuta,ordinea de fapt o facuse Mariuca,de ce nu recunosti?Incerc sa-i pozez si eu lui Bubu semnele,dar cu care sa incep?
Mihaser,ce dulce este Cristian!Mai ales cu batic,cu caciula de om mare,cu computeru...adica in toate!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Qamar spune:
Hola, fetele!
pe scurt cum a inceput ziua mea de azi: pun copila in scaun de masa, pun painea in toaster, scot untul din frigider, era bocna- ii dau jos ambalajul, si il bag putin la microunde. Dupa cateva secunde- flacari din cuptor, frumoase, rosii vinetii
...Ma holbez eu prin usa, scot din priza masinaria, deschid usa...flacari in continuare -de fapt, uitasem sa scot ambalajul, undeva intre soldateii lu Bia si painea din toaster-. Dupa vreo 5 minute am reusit sa sting ce inca mai ardea pe acolo. Buuuun, ma uit la paine- scrum, pun alte felii. Iau alt unt, il pun pe o farfurioara si il bag 1 minut cuptor. Dupa catva timp, aud niste bolboroseli- era pe intensitate maxima, si nu 1 ci 10 minute
..era o ciorba de unt care facea bulbuci. Pe urma, mi-am deschis o bere neagra.
asadar, pup toate mamicile si bebelusii si imi pare tare rau ca nu pot scrie mai des (Catrinel
)....Bia imi ocupa majoritatea timpului, la modul activ
, restul incerc sa il impart intre proiecte, cursuri si Dragos...Speram sa gasim si noi o bona, de pe la 1 februarie (Andreea, succes si voua!), ca asa nu se mai poate...Mi-am dat seama ca nu pot sa le impac bine in conditiile de acum, si bebe si munci. Si cum pe Bia NU o neglijez niciun pic, am ramas in urma cu proiecte, am 800 de mailuri nesortate in Inbox, si lista poate continua.
ma dopez cu Magneziu, ca atata stiu, ca simt ca o cam iau pe aratura...Iar eu sunt oricum dusa, de la natura, daca se agraveaza, vai si-amar de cei din jur...![]()
aaa, sa nu uit: pup fetele care s-au uitat la pozele noastre si Pisu NU e sora mea
ci o prietena foarte buna, dar intr-adevar semanam foarte mult...(si ne mai cheama si Diana pe amandoua)
am vazut ca vorbiti de dinti si pofta de mancare; la noi e chin in continuare si stii ce-i culmea, Catrinel?eu mereu imi ziceam ca nu o sa fiu genul acela de mama care isi hraneste copilul cu forta, cand nu vrea...si sper sa nu ma indrept spre zona asta, dar daca ar fi dupa Bia, ar manca 3-4 lingurite la orice masa, in afara de iaurt care il accepta mereu....
Deocamdata o las asa cum vrea ea, si o sa incept, incet incet, sa ii gatesc chestii mai complexe, ca ea acum mananca aprox ca la carte, strict mancare de bebei..am zis ca macar pana la 1 an sa fie asa...
deci programul de papa si somn:
8-9 a.m. - (inainte de dinti: 230 lapte) acum 180 ml lapte
10-11 a.m. - soldatei (painica cu branzica de vaci, sau cu putin cascaval, etc), biscuiti, niste ceai sau suc de fructe - f putin
14-15- piure de legume, carnita de 3 ori/sapt, ou- raaar, inca putin iaurt, 150 lapte,
18- fructe cu cereale, sau orez cu lapte de-al ei, sau cu mar copt
21-22- cereale, 180 lapte
asta, intr-o zi ideala
somn: pe la 11-12 cam o ora si dupa masa inca o ora, seara la 11 cu greu adoarme pana la 8-9 dimineata...
cam atat, ma reintorc la treburi
va pup inca o data si sper sa fie totul in regula! (Irina, cum mai esti?
)
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
Irina71 spune:
Cosmina, LA MULTI ANI !! 

Catrinutza, vazut pozele cu Mariuca-atomika !
Si lui Andrei ii place apa, doar sunt "pesti" ca zodie .... ![]()
Multumesc fetelor care si-au facut griji pentru mine 
Monica (MP), am primit mesajul tau pe telefon !!
Multumesc pentru grija si incurajari !! 
Eu sunt in a doua zi de dureri CRANCENE de cap (cica efectul anesteziei), practic, cum ridic capul de pe perna, ma ia durerile. 

Nu stiu cat m-or tine, si cand ma gandesc ca spatamana viitoare urmeaza inca o tura ....
Am vorbit cu doctorul, luni ma opereaza iar. Si vreau sa refac examenul de urina ca data trecuta mi-a iesit ca as avea diabet. (!!!). Asta mi-ar mai lipsi .... 

Nu stiu cate zile voi sta in spital dupa interventie, va mai scriu eu cand o sa pot. 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
elvie spune:
La Multi Ani pt. toate mamicile si bebeii de martie -aprilie si bun gasit in noul an , nu am scris de mult dar ca de obicei sunt tare ocupata ,in plus noi mai tot timpul suntem pe afara (vara-i de vina ),am mai aruncat un ochi pe forum si azi tocmai am recuperat cu cititul din urma ,Lara este foarte bine la 10 luni are 10.700 kg si 76 cm,mananca aproape orice inclusiv foi de salata iar mancarea ei favorita este carnita de vitel si brocoli dar vestea cea mare este ca FETITA MEA MERGE IN PICIOARE.
Am pus cateva poze noi in albumul comun.
Am sa revin maine si promit ca am sa scriu mai des(probabil nici nu ma mai tineti minte ,la cat de des am scris nici nu ma mire faptul)
Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)
catrinutza spune:
Simona....ok...astept sa ma suni...stai cat poti de mult pe acolo, poate te mai linistesti si tu, ca ce e drept oricat de tare ma calca socrosenia pe bataturi macar mai am cu cine zice o vorba sau s-o mai las pe maria cand trebuie sa plec pe undeva....hai, odihna placuta si profita de ai tai la maxim....
Alina....exact pt incurajare am pus poza....a mea....cand face boacane ma uit la poza si o vad cat e de cuminte si nu misca 

Andreea.....
...m-ai prins, eu fac dezordinea de fiecare data, dar nu mai spune la nimeni, da???!!!iar cu pozatu' de semne ia-o si tu de sus in jos, ca la noi cam asa se merge...scorul actual: ambii ochi invinetiti, o zgarietura pe frunte, buza pocnita si capete cucuiate de toate alea, in special de podea la greu, plus niste genunchi plini de vanatai...am baiat strengar, ce mai!!!!
si pt ca am zis ca nu face Bubulina gospodina miscare....eu cam gresesc pentru ca fac comparatie cu buburuza mea si nu e cinstit 

Maine, daca ma lasa dumneaiei, va pun niste filmulete....acum ma duc sa vizionez un film de una singura ca hazbantu s-a dus cu socroseniile la tara sa faca pomana pentru bunicul lui Traian...I'm freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...si iote ca mai am si un pahar de bere langa mine....Adar - am tinut o cura de slabire de toata frumusetea...dar despre asta in episodul viitor....
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
Salutare!
Noe esti mortala mama! Bia ce a zis la toate fazele astea? A baut si ea o bere? 
Andreea G ma bucur ca ti-au placut pozicile noastre...mai avem...si cu palmier in cap, si cu Ghita-papusa baiat ...Abia astept sa le vad si io pe ale voastre.
Am vazut poze cu fetitele mumoase ale urmatoarelor mamici Amereea, Catrinutza si Elvie
Gabi multumim de aprecieri 
kim spor la treaba! sa vezi ce repede se va mobiliza neuronu`. Sper sa te lase Aliciuca sa inveti ca eu intampin mari dificultati...vine Cristian la usa camerei si plange de rupe pamantul sa-i dau voie inauntru. Vai de viata mea!
Va las ca trebuie sa trag tare! S-au trezit astia ca vor sa dau examenele la Bucuresti si mi-e jena sa ma duc acolo nepregatita...la Targoviste mai mergea, dar asa...S-a mai trezit si un nene sa-mi puna intrebari despre site ca vrea sa scrie un articol despre situri personale si de unde l-o fi gasit pe al meu nu stiu.
Pupici tuturor mamicilor si bebicilor!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ciuf spune:
Cosmina, la multi ani, si Dzeu sa te fericeasca cu multe bucurii si sanatate in viata!
Alexandru, la multi ani, sa te auzim ca esti un pui cuminte si ascultator si voinic!
Fetelor, Mamzel a mea papa foarte bine. Sa nu zic intr-un ceas rau. Dar de cand a facut ultima infectie la urechiuse si pare sa fie bine, mananca nemaipomenit. Pe langa licoarea mult dorita, si anume lapticul fortifiant.
Irina, imi pare tare rau sa aud prin ce ai trecut. Iti doresc putere sa treci peste operatie si sa speram ca va fi bine de data asta.
Catrinutza, sa ne spui ce cura ai tinut. Apropos de slabit, m-am apucat sa ma duc la sala de cand au venit ai mei. O data la doua zile ma duc sa imi clatesc ochii cu ce frumuseti sunt pe acolo. Credeti-ma ca vezi numai tipi si tipe ca lumea. Cand le vad pe ele ma apuca asa o ciuda de nu mai am curajul sa ma vad in oglinda. Fete aratoase, machiate (multe vin la agatat) stiu sa isi arate corpul, nu asa pe fata cum e in Ro, mai mult te lasa sa il ghicesti, e mai interesant. Iar ei ... baga in ei tot felul de licori si trag de fiare de ar vrea sa arate ca Hercule. Altii sunt asa mai slabuti, cu fibra bine conturata, aia imi plac mie. Nu musculosii. Sotul vine si imi spune care arata mai bine la vestiar
. Ca mergem la sala asta de vreo 2 ani, deja ii stim pe veterani si suntem capabili sa apreciem progresele.
Miercurea se fac si cursuri de salsa tease. Super. Ce sa te faci cu tzapana de bine, ca ma simt de parca am doua bete in fund si nu am control asupra lor. Antrenoarea face niste miscari (zic eu ca face striptease) de imi ies ochii din orbite. Hihihi, mie, dar cum i-o fi sotului meu ...
O muzica antrenanta care ma face sa ma simt bine, si imi mai misc si eu un pic fundul.
Gata. Va impuiai destul capul cu sala mea.
Duminica merge tatal meu in locul meu. El in tinerete a facut gimnastica. Pot sa spun ca arata foarte bine si este intr-o forma excelenta. Doamne ajuta! Si trage si el de fiare, foloseste eliptica si se bucura de caldura saunei si din jacuzzi.
Impresionat de conditiile care le are aici o sala de fitness. Nu sufera comparatie cu cele din Craiova.
Maine e ziua mamei mele asa ca facem mici pregatiri ca sa o sarbatorim asa, in familie. Vroiam sa chemam niste invitati dar de ieri Luca mi-a facut iar febra. Imi cam tusea el bine de vreo cateva zile, ieri i-am dat siropelul inainte de a il duce la gradi si planuiam ca dupa ce isi face somnul de frumusete acolo sa rog o educatoare sa ii dea ea medicamentul. Numai ca nu se accepta asa ceva. Am vorbti cu directoarea si cica trebuie sa completez nu stiu cate formulare prin care le dau voie sa administreze copilului medicam. si sa am si aprobarea de la medic. Asa ca mai degraba dau eu o fuga sa ii dau siropelul decat sa completez atatea fromulare. Cica sunt regulile statului.
Numai ca la 12 ma sunara de la gradi sa vin sa il iau ca are febra 39. Mititelu' era asa de bleg ca mi-a adormit in bucatarie, pe jos, pe covor. Am ajuns ieri cu el la pediatru (impresionata mama de doctorita si de felul cum sunt tratati copiii, ce frumos le vorbeste medicul, cat si conditiile din cabinet), l-a ascultat la plamani (ca asta imi era ingrijorarea) si la exudat i-a iesit strep throat. Adica are un streptococ in gat si mi l-a trecut pe antibiotic.
Azi-noapte avuseram o noapte alba, am ales sa dorm eu cu el (de cand au venit ai mei fac ei cu schimbul, ca sa nu zic ca se cearta si fac cu randul care sa doarma, mai mult mama l-a acaparat), cu tuse, febra, gemete. Doamne, numai mama sa nu fi!
Eva e bine. Vesela, umbla peste tot, incearca sa duca manuta la gura (sa dea pup) si apoi o flutura, isi suceste incheietura intr-un mod tare caraghios. I-a aparut un dintisor de pe laterala sus, si se vede unul jos care inca nu a strapuns gingiar. Apar cam haotic dintisorii ei.
Eu de saptamana viitoare imi incep voluntariatul la o organizatie de abuz domestic, violenta, bla-bla-bla.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
kim spune:
Ei, ma lasa, pai cine mai are chef de invatat cand toate canta in casa si Alicia vrea atentie non stop? E prinsa acum cu noile jocuri primite, de-astea care vorbesc canta tziuie ciripesc grohaie... pana si cartile imprumutate de la biblioteca au diverse texturi, sunete de animale etc. Iar cand i se pune pata ca vrea in picioare nu mai vrea in nici o alta pozitie... securitara
. Dar ce mai, stiti voi cum e. Apropo, Mihaser, l-am vazut pe ginerica, tot mai strong (mai "berbant" cum s-ar zice), are niste poze de revista, alea facute mai de aproape, zau!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
gabi_fer spune:
Buna seara mamicilor!
In sfarsit a adormit Alex, m-a terorizat azi, pana nu mi-a mancat ultima faram de energie nu s-a culcat. Azi am cantat si ne-am jucat toata ziua si de dormit nu a dormit decat 30 minin in doua reprize. Nu
stiu ce a avut, a fost asa de agitat, sa-i mai dea iar vreun dintisor?!!!!!!!Ne-am jucat toata ziua cu mingea(jocul lui preferat), l-am tinut numai in brate si tot nu a fost multumit.Nici nu l-am putut scoate afara. Una peste alta a fost o zi grea, nu va pot spune in cuvinte cat de epuizata ma simnt dar a avut si parti bune acesta zi. Nu stiu cum de s-a intamplat dar Alex a acceptat azi toate cele 4 mese solide. Este prima data cand ni se intampla asa. Sper sa o tina tot asa 
.
ptr:
13:
martie: Alesia Ioana - - Bitab
aprilie: Ana Alexia -- Lady Hawk
Observ ca azi nu au fost prea multe vizite pe aici. Ce s-a intamplat?
Mihaser - spor la invatat si bafta la examen!
Catrinuta - abia astept sa vad filmuletele cu Mariuca, sa dai anunt in tara, am vazut pozele si ne-am amuzat fff tare. Ai o bijuterie de fata!
Irina 71- Cu toate aste mai reusesti sa intri pe
. Bravo tie! Andrei cum suporta situatia? DIABET? Doamne fereste!
Ai grija de tine si fi otimista.
Elvie- am vazut pozele, sa-ti traiasca blondina! Ce haioasa este cu baticut! Preferata mea este cea din valiza.
Acum ca v-am salutat si pe ziua de azi ma duc la somnic ca sunt RUPTA.
Noapte buna!
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051
gabi_fer spune:
Am pus poze noi incepand de aici: http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/detail?.dir=ef81re2&.dnm=b1eere2.jpg&.src=ph
Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051