* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

8: David-Alexandru - - Dananita
9: Ambra - SERJ, Mario Valentin - - Ema.72 ,Andrei-Ioan - Aileana
10: Eduard Gabriel - - Simona Toma, Krisztian - - Otilica, Darius Mihai - roxivan!!

Catrinel a ajuns cu bine mama ta?Buna faza cu "woman Hitler"... Cum de ti-a venit ideea??

lumysti mi se pare ca te stiu de undeva.Esti din Bv,nu??

Ile eu n-as putea sa mananc numai legume.Felicitari pt kg pierdute!!Tot inainte!! Eu mi-am luat ceai chinezesc din Ro si din ala beau.Imi taie orice pofta mai ales de dulce.

mihaser pe mine nu ma lasa pediatrul sa-i dau citrice lui Nick pana nu implineste 1 an.Dupa ce i-am dat ananas care de altfel i-a placut tare mult si a facut diaree am ramas tot pe banana+mar+para.

gabi_fer si eu l-am pus 1 singura data pe Nick in port-bebe cand am mers in oras si mi-a rupt spatele.De atunci nici nu m-am mai atins de el!

Stefanna smoking-ul lui Nick i l-am luat sa-l poarte la cununia religioasa si la botez pe care le vom face in 14 aprilie.Va dati seama o sa ma astepte barbatii vietii mele la costum la biserica!!

Tania distractie placuta la Bv!!

Andreea G Bubu papa supa cu lingurita?Eu ii pasez toate legumele din supa cu zeama cu tot si cu carne.Ii dai si miere in ceai?Eu stiam ca nu se da miere pana la 1 an.Si Nick mai scrasneste din dinti sau isi suge buza de sus si are o fata tare ciudata cand face asa.Ce nazbatioasa e Bubu!

Ciuf si mie mi-a aratat chiar azi sotul Google Earth.E tare fain!!

Irina draga de tine prin ce ai trecut si ce trebuie sa mai treci!! Dace doctor e ala de nu stie ce trebuie sa faca?!La acelasi doctor te vei duce pt urmatoarea operatie??Multa multa sanatate si curaj!!

Simona si eu am dureri crancene de spate si mijloc.

Noi suntem raciti cobza...mai ales eu:tuse,usturimi de gat,dureri de cap,starei de voma...Nick doar tuseste cand si cand.Stau toata ziua cu masca sa nu-i dau mai rau.
Mai voi ati mai pomenit om caruia sa nu-i placa piureul de cartofi??Ca Nick abia se atinge de el...asa ceva n-am mai vazut!Si doar il fac piureul cum il mancam si noi cu unt,putina sare,lapte...nu pot sa inteleg.Mai degraba mananca spanac chior decat piure.
Aaa si alta chestie ma observat ca i se cam rup unghiutele cand ii cresc un pic .Sa fie lipsa de calciu?
Azi a fost o zi de primavera..asa ca am iesit sa ne dam pe leagane.Am pus si poze noi si un filmuletz nou.Acusi ma duc sa ma delectez cu pozicile voastre!Va pup virtual sa nu va molipsesc!

Poze noi:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

www.dropshots.com/gpoli_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Acum exact 3 minute si jumatate, tati s-a indurat sa o duca pe Maia la plimbare si sa-mi ofere cateva clipe de liniste ... si stand eu asa, incercand sa citesc ce ati mai scris voi ... am fost izbita de tacerea din casa ... e asa urat :((
Va multumesc tutror pentru raspunsuri: am inteles ca pot fi dintii (intre timp a devenit certitudine!), am inteles ca asa-i modelul si ca daca nu sufar nu-s mama :))
Astazi s-a pus cireasa pe tort! A plans neincetat aproape trei sferturi de ora, si in p[at si in brate si mergand de manute si incarcand sa papam, si la ceai si .... oricum si orice as fi facut! Paote ca de aceea mi se pare atat de trista linistea asta ... ma bucur din suflet ca a dormit putin mai mult astazi, ca la noapte sigur nu avem sanse. E din ce in ce mai clar ca e de la dinti, isi baga manuta in gura pana in gat, o roade, roade tot ce prinde scaunel, pat, mana mea ...
Poate ca uneori sunt si mofturi, dar vorba cantecului "doar o mama poate sti "
Una peste alta, am mai reusit si eu sa ma dormitez cate putin si nu mai sunt asa tulburata, dar inca nu m-am odihnit de tot. Am inceput de catva timp vitaminele si vad ca imi este bine cu ele.
Acum, dragutele mele, daca tot am pauza asta ... ma duc sa-mi torn niste vopsea in cap ca iar is curcubeu ...
Va pupam cu drag si inca o data va multumesc ca mi-ati ascultat durerea.

Irina - sper sa te faci bine repede-repede, si sa vii sa ne dai de stire! Sanatate multa!

VA pup pe toate!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Vaaaai Irina, draga de tine, prin ce treci! cumplit!
iti doresc multa, multa sanatate si sa fie bine dupa a doua operatie!
cine sta cu Andrei?

Catrinel, Alina, Micaalsa, Andrea, multumim de aprecieri, asa e, Marc e un baiat la locul lui, ca la carte cand vine vorba de somn sau de papa. In rest e cam neastamparat, ma rog, cam ca fiecare copil de varsta lui...a cazut din pat de cateva ori, si-a prins degetelele la sertare, topaie in premergator, trage perdeaua, etc. Acum cateva zile a cazut iar: nu stiu cum a ajuns la marginea canapelei, dar in cateva secunde plonjase pe parchet in cap! noroc ca s-a intors cumva si a cazut pe spate....of, of....culmea e ca eram si eu si maica-mea in camera.

Andreea, vrei sa mergi la servici? si eu sunt paranoica , sunt ferm convinsa ca nimeni nu ar putea avea grija de Marc ca si mine, nici la mama nu-l las decat max. 2-3 ore, iar in privinta curateniei in casa sunt si mai rau. Prefer sa ma ocup eu de toate, chit ca e mai greu. Si totusi n-as vrea ca Marc sa ajunga dependent de mine.

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Seara buna, fetelor!
Irina, nu pot sa cred prin ce ai trecut. Si eu care am trecut repede sa scriu mesaje nu am mai apucat sa citesc ultimele vesti. Sper sa te pui repede pe picioare! Insanatosire grabnica!!!!
aalina2003 ai dreptate cand spui ca nu conteaza greutatea atata timp cat e sanatos, dar nu pot sa nu ma intreb unde intra atata mancare. Multi nu se cred pana nu vad cu ochii lor. O sa continui sa ii dau tatica in continuare, pentru ca are toata viata inainte sa bea alt laptic. Multumesc de sfat!
Poli eu ii fac pireul de cartofi cu zeama de la cartofi. E chiar indicat sa o folosesti pt. ca acolo e bogatia cartofilor. Noi, si astia mari tot, la fel il mancam si-l preferam celui cu lapte. Matei chiar il manaca cu placere. Incearca si tu asa.
Adar imi pare rau pentru chinurile prin care treci. Trebuie doar sa te gandesti ca nu o sa dureze o vesnicie.

Eu ma chinui tare cu Mateias al meu ca nu vrea si pace in carut. Am mai facut o incercare azi cu ursuletul cu care doarme si nici gand sa stea linistit in carut. Asa ca iar l-am carat in brate. Noroc ca eram cu Mihaita, pe care tocmai il luasem de la camin. In momentele astea imi doresc sa fi primit suzeta. Isi mai varsa oful pe ea.
Acasa, alta problema. De cand cu ultimii dintisori nu mai vrea sa adoarma seara decat dansat. Asta i se trage de la sot. El l-a invatat dansat, asa ca el suporta consecintele: il danseaza pana adoarme. Noaptea nu se mai trezeste decat sa mai geama putin. Eu il trezesc la 12 si la 6 sa suga.
Stim sa facem asa de frumos pa si stim sa dam noroc si nu ne place doar sa fim alintati, si lui ii place sa te alinte la propriu: iti ia mana sa o duca la fatuca, isi apropie fruntea de a ta... Ce mai, e un poznas! Stie sa-ti castige inima!

Poze cu Matei si Mihaita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

GABI_FER, cum e cu dintzosii de sus? Ceva nou?

STEFANNA, pai cum, gata? Nici o veste?

NOE, zi si tu cum merge aventura cu dintzii…Lui Oana parca i-a rasarit cel din dreapta sus, si am auzit-o cu scrisneste din dintzi, pfffff, e ca naiba, mi se face pielea de gaina. Bia ce mai zice? Cu pofta de mancare, hmm, asa si asa, saraca buni, ea crede ca din cauza ei, ca la ea nu manaca…. Uof….

ANDREEA, vai de capul meu (dar mai bine zis al tau!!) o folie de Quarelin in 3 zile!!! Saracu’ de tine, asa de bine te inteleg cu durerile astea! Luna asta m-a durut si pe mine ceva mai mult, dar au fost numai dureri de cap puternice, nu am avut migrena, sa bat in lemn. Ai grija cu Ibuprofenul, ca mie de ex mi.a facut stomacul varza…gastrita scria pe el…
Cre ca acuma da si oana inapoi cu greutatea, ca si azi a fost tot asa-si-asa. Deci 5 mese principale…
Oana papa asa:
La 8 dimineata 270 ml lapte (MICAALSA – pe bune! Si tot sfrijel este!)
La 11 cereale cu combinatii de mar/banana/mango/papaya/para… (am descoperit de vreo cateva saptamani fructele exotice si dau inainte cu ele)
La 2 carnitza cu legume, cartof/dovlecel
La 5 gris cu lapte si banana/mar sau iaurt cu banana
La 8 seara 270 ml lapte cu reisfloci
La 11, 2 si 5 baga (inainte) cam 200 gr… acuma, cam o treime, sau in cel mai bun caz, o jumatate… Cat a durat la tine criza asta a dintzilor?
Bunicul Oanei?? Hehei, cate ar fi de povestit!! “Ii bate pe toti!!” care se apropie de Oana. Inclusiv de mine, cateodata, ceea ce determina niste…ciocniri
De dormit doarme noaptea cam 11 ore jumate - 12 ore, pe urma dupa bibele de dimineata mai baga o jumate de ora, apoi la 13 inca o jumate de ora (facultativ ) si dupamasa cam o ora jumate.

Pozaaaa, cu Bubu in sertar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KIM, am vazut pozele cu frumusica ta!! Ce bine ii sta cu bentitza aia! Super dulce!

IRINA!!!!!!! Mai, am ramas fara cuvinte cand am citit prin ce treci!!!! Pe bune, esti o tipa super- tare, cate ai indurat! Imi pare tare. Tare rau, si iti tin pumnii sa se termine odata totul cu bine!

POLI, faza aia cu woman Hitler am ciupit-o de la mamicile de ian-feb ai grija de tine, sanatate!!!!

ADAR, bafta si voua cu dintii, sa treaca odata!

ALINAALEX, acuma serios…. pai e normal sa fie asa Marc, ce naiba, vrei sa nu simti ca ai bebe in casa!!?
Cu serviciul…. Deja imi vine sa plang… si vorba aia, nu-s decat 4 ore…. 4 ore jumate du drumul

TILI, ce dulce trebe sa fie strumfu tau! M-as topi! Las ca acusi merge el singurel si nu ii mai trebe carucior!

CATRINUTZA, cum fu la doctor? ce a zis?

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Catrinel, mai da' bine papa Oana! 5 mese? oau! si 250 ml laptik? oau-oau! Programul seamana cu al nostru. Vad ca-i dai din 3 in 3 ore. La noi e din 4 in 4 ore. Marc are 4 mese/zi, cam asa:
9-10 (la trezire)-250 laptik Milumil
12-12,30 - supica (legume cu carnitza/dovlecel/ficatel/peste, etc. blendate) si mai nou si cu un pic de painica = 250 ml
16-16,30 - diverse piureuri(spanac, conopida,sfecla...)/papanasi/orez sau gris cu lapte + iaurt cu branzica si biscuiti
8,30 - cereale cu lapte (preferabil Nestle)- 250 ml
noaptea - ceai sau compotzel.
intre mese - tot ce pica
La noi mesele sunt consistente, de accea avem program la 4 ore.

Tili, de ce-l trezesti pe Mateias sa suga? lasa-l pe el sa se trezeasca daca i se face fomica!

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

ups, am vrut sa zic 270 ml??? oau!

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loranda spune:

Fiind prima data cand scriu anul asta va doresc tuturor LA MULTI ANI ! si in 2007sa vi se implineasca toate dorintele.
Micaalsa,m-ai chemat la apel.Anda mananca un pic mai bine dar nici vorba sa se apropie de cantitatile mentionate de Andreea si Catrinel.Chestia nasoala este ca exceptand primele lingurite,pe care le mananca benevol,restul mesei(adica pana inchide gura fara drept de apel de nu mai poti sa intri nici cu burghiul) o mananca doar daca ii distrag atentia,adica felii de paine si biscuiti pe care le faramiteaza,felii de portocala,de banana si legume fierte pe care i le pun in fata pe masuta de la scaunelul ei si pe care ea in loc sa le duca la gura le strange in pumn si le arunca,tot felul de obiecte care mai de care mai zornaitoare,zdranganitoare,fasaitoare,stralucitoare si cate si mai cate ( cand e sotul acasa crede-ma ca ii canta si ii danseaza si ii face tot felul de jonglerii).Iti dai seama cum arata "ringul de dans" dupa ce terminam.....si dai si strange,aspira,sterge pe jos,spala scaunul,schimb-o pe Anda care adeseori are mancare si in par.M-am obisnuit...bine ca mananca,ca de baut laptele tot nu-l bea cum as vrea si cum ar trebui.DE multe ori seara la culcare adoarme fara sa bea deloc lapte sau foarte foarte putin(20-60 ml).Cand bea 100 e bine.Astazi chiar ma mir ca a baut 160.E adevarat ca dupa o portie zdravana de plans.
Acum ma intind ca pofta vine scriind.
Nu stiu cum sa o obisnuiesc sa adoarma singura.Astept sfaturi si sugestii va rog.Sunt in proces de cautare si adunare a datelor urmand apoi si sa le pun in aplicare.
Si eu sunt in cautare de bona sau asa ar trebui sa fiu dat fiind faptul ca in martie incep serviciul.Si nu numai ca incep serviciul,dar si trebuie sa ne mutam la Cluj,sa ne cautam apartament de inchiriat acolo,sa-l dam in chirie pe asta de la Bistrita....si mi-e o groazaaaaaaa....si am un stres in mineeeeee....
Inainte de a ma duce la culcare....insanatosire grabnica Irinei,Mariucului si lui Rudy

Laura&www.dropshots.com/loranda" target="_blank">Anda(28.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Pe cuvant ca atata baga! Cand eram in Ro ii dadeam 240 ml, si plangea cand se termina. Asa ca am marit doza... da' chestia e ca nu se vede pe ea! Io ma gandesc ca la cat se misca si se foieste... poate de-aia, ce sa mai zic - consuma energie.

Si mesele de solide le termina, lingea farfuria - pana acum vreo 2 saptamani...ca acuma e jale. Laptele tot bine il bea, dar cu solidele cam nasol!!

Da, pai vad ca Oana si Bubu baga cantitati serioase de laptic, si cu greutatea... mai pe la coada, asa. Cand s-or fi vorbit ele doua, Andreea??

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Buna, fetelor! Mi-am promis ca o sa scriu si eu mai des, dar uite ca abia acum, trecut de 2 noaptea, am gasit timp pentru asta... cand deja pic de oboseala si nu mai sunt in stare de nimic.

Vad ca mai sunt si alte mamici care se confrunta cu problema caruciorului. Inca de pe la 2 luni Sara a refuzat categoric sa stea in carucior, initial in landou. Pana pe la 8 luni am dus-o numai in marsupiu, apoi am trecut-o la caruciorul sport, unde o vreme a stat cuminte, era incantata ca vedea bine lumea si tot ce misca in jur. Dar de vreo 2 saptamani iar a inceput circul. E ok doar cat timp doarme, dar ea in timpul zilei (indiferent daca e afara sau in casa) are reprize de somn de numai 30 de min (iti poti fixa ceasul dupa ea). Asa ca restul de 2 ore din plimbare sunt un cosmar. I-am dus jucarii, am incercat s-o distrez in fel si chip, dar degeaba, urla intruna pana o iau in brate (desi nu e genul de bebe care sa vrea tot timpul in brate). Iar la 9 kg nu ma mai tine spatele s-o duc in marsupiu. Deci daca are cineva vreo solutie... vreau sa stiu si eu.

Am pus aici si niste poze, sa ne cunoasteti si pe noi.

Pupici tuturor!

Ameera si Sara

Mergi la inceput