* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

alinaalex, eu zic ca Marc e un copil fff cuminte, pt. ca si noi iesim mult afara (obligatoriu cele 2 somnuri pe zi sunt afara), fugim cu premergatorul prin toata casa, prieteni la greu si joc la fel. dar tot degeaba . Si noaptea trecuta mi-a scos peri albi. la noi noptile bune constau in 3-4 treziri pe noapte
E o vreme superba si la noi, soare si cald. Chiar ma gandeam intr-o zi ce vreme frumoasa au prins ghioceii noastrii chiar de la nastere. Au avut parte doar de caldura.
ile, spor la dat jos kg buclucase . Eu am ajuns la cat aveam inainte de sarcina dar nu ma mir dupa atata frecus si noaptea si ziua. Nu ma lasa chishtoaca mea sa suflu nici o clipa. Si avem si o casa cu 3 nivele, scara interioara e imensa si toata ziua urcam si coboram la ea ca deh, printesa se plictiseste repede intr-un singur loc.
simona_toma, deci voi cu somnul tot asa va laudati. Bine macar ca te mai poti desprinde de el in cate-o noapte si mai dormi. Si eu, cand nu mai pot, il trezesc pe al meu sot si-l trimit sa doarma cu ea. Da, luna aceasta vreau sa merg cu ea la neurolog ... n-am reusit inca sa-mi fac programarea, cred ca nu s-a intors doctorita din concediu ca nu-mi raspunde nimeni la telefon la ea la cabinet. Chiar daca e sa-mi dea ceva gen somnifere eu ii dau ca efectiv nu mai pot, ma lasa nervii. Si eu am ajuns la concluzia ca e o obisnuinta, asa s-a invatat ... dar tot invatul are si un dezvat.
adar, cum mai e? Tot asa agitata e Maia?
loranda, ce mai faceti? Anda cum e? Nu i-a venit pofta de mancare?

Iesim acum afara, macar acolo doarme cate 2 - 3 ore legate.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Micaalsa, chiar si eu ma gandeam, mare noroc am avut noi cu asa o vreme! am prins vara, toamna super calda, vad ca si iarna nu prea-i iarna...mai mult primavara! la noi e cam innorat, dar nu e frig deloc. Marc doarme acum, dar dupa ce se trezeste iesim si noi neaparat. si vom sta cam 2-3 ore!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tili spune:

Buna, fetelor!

Sper sa nu fi uitat deja de mine, chiar daca postez rar. Sa nu credeti ca nu va urmaresc. Abia astept sa vad ce noutati mai au mamicile cu strunfii lor.
Am vazut ca Gabi_fer are o problema ca si mine: bebita al ei nu vrea deloc in carut. Ai o colega de suferinta in mine prntru ca eu ma cofrunt cu aceasta problema de ... mai mult de 2 luni. Ma exaspereaza, dar nu stiu ce pot sa fac. O sa incerc sa urmez sfatul Andreei Georgiana si sa-l scot cu Martinel (ursuletul cu care doarme). Eu tot sper ca ma iarta si il scot cu carut cu tot, asa ca de multe ori, daca nu sunt si cu Mihaita, trebuie sa imping si carutul si sa-l tin pe Mateias intr-o mana. Si e greu. Fara hainute are cel putin 9,700 kg.
Kim, felicitari pentru mica ta vedeta. E o poza foarte reusita, de colectie!
M-am topit urmarindu-le pe cele doua gogosele! Doublemom, esti o mama norocoasa. Eu de la primul ma chinui sa concep o fetita, iar tu ai reusit sa fii mama a doua minunatii dintr-o lovitura. Spune-mi si mie secretul!
Ciuf, arati super in rochia alba. Si eu care ma gandesc ca aratam ca o bucatareasa pe la 9 in seara de Revelion! Noroc ca nu m-a prins asa Noul An!!!
Micaalsa, cum se face ca desi Iulia mananca putin, totusi e asa de dolofana? Matei mananca dimineata san, la 10 banana mare + 4 biscuiti + suc de portocala si la sfarsit bea restul de suc, la 14 piure (in general de legume, dar ii dau si altele) + ou sau carnita (cu totul cred ca ar fi cam 250 g) si la sfarsit supa, la 18 150g iaurt + un mar sau o para rasa fideluta + 4 biscuiti, iar la sfarsit suc de portocale. Seara iarasi san. Cum se face ca cu toate ca mananca bine, e asa de subtirel??? Adevarul e ca la san a devenit cam lenes, abia trage. Ma intreb daca nu ar fi mai bine sa-i introduc laptele formula si cu cereale, dar in acelasi timp as vrea sa-i dau san cat mai mult timp posibil. Ma sfatuiti voi ce sa fac?

Ma opresc aici ca sa-i pregatesc pranzul si apoi iesim la o prietena care e si nasa lui. Mananca acolo. Sper sa nu-mi faca probleme. ... Mergem cu carutul.

P.S. Pentru cele interesate,am "Carticica diversificarii" in format electronic. Stiu ca deja am trecut de etapa asta, dar aici sunt o multime de retete pentru strunfii nostri. Se poate sa o aveti deja, tot de la o mamicuta de pe forumul asta am primit-o. Cine o vrea, sa-mi trimita e-mail la zara_otilia@yahoo.co.uk

Revin mai tarziu ... Pupici!

Poze cu Matei si Mihaita aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru incurajari, dar se pare ca, cosmarul meu nu s-a incheiat.
Va zic pe scurt, ca trebuie sa stau cu piciorul in sus, si la calculator nu pot : am intrat in operatie ieri pe la ora 12, plina de sperante ca rezolv totul repede. Imi face anstezista injectia in spate (deja am oroare de asa ceva), zice : poti urmari operatia pe monitorul ala, artroscopia e o operatie - investigatie de tip nou. Vine doctorul , imi taie bandajul de la atela ghipsata, imi ridica piciorul si eu tip de durere, il mai ridica o data, iar tip ca muream de genunchi, zice "se pare ca inca nu si-a facut efectul anestezia, mai asteptam" .... si de aici, mi s-a rupt filmul, nu-mi mai amintesc nimic ... decat ca eram impinsa cu targa pe coridoarele spitalului si ma fortam sa articulez "s-a terminat operatia ?" mi se spunea ca da ... si atat.
Apoi mi-l amintesc pe sotul meu langa mine, la reanimare, il vedeam dublu, ma fortam sa vorbesc "cum a reusit operatia?" el zice "nasol. aveai mult sange in genunchi, nu era meniscul, ai ruptura de ligamente si trebuie sa refaci operatia (de fapt, sa faci o operatie clasica) saptamana viitoare". Imi venea sa plang si nu puteam. Dupa un timp vine si doctorul si zice "luni sau marti va operez din nou, imi pare rau. Dupa operatie ramaneti in spital cateva zile, va punem un ghips cu catre trebuie sa stati 4 saptamani, apoi va urma fizioterapia". Dar ce trebuie sa-mi faca la operatie ? " o sa bag burghiul si o sa va pun un surub". Parca vorbea de tamplarie. O SA FIE GENUNCHIUL TAIAT SI APOI CUSUT. SI LA ANUL, TREBUIE SA VA OPEREZ DIN NOU, CA SA VA SCOT SURUBUL ALA. !!
Si toata noaptea am stat la reanimare, cu inca 6 persoane operate (printre care si un copil de 9 ani, calcat de masina pe trecerea de pietoni, care a plans aproape non-stop).Va dati seama ca nu am dormit decat 2-3 ore, maxim. Mi-au pus perfuzii cu glucoza si am facut in fund un algocalmin care m-a durut ingrozitor. De cand eram gravida nu prea pot sa stau culcata mult pe spate, ca mor de spate in zona rinichilor, asa ca incercam cu chiu, cu vai sa ma intorc pe o parte sau alta, dar fara sa misc prea mult piciorul bolnav. Tot timpul cat am stat in spital am fost legata strans peste sani, iar pe dedesupt aveam 2 batiste mari, si rugam asistentele sa le ude periodic, sa le bage la congelator, apoi sa mi le aduca. (mai aveam si problema asta !). In locul de pe sira spinarii unde mi s-a facut anestezia mi-a crescut o punga plina cu lichid, cica sensibilitate la iodul cu care m-au curatat. Mi-au bagat azi-dimineata o seringa si mi-au tras lichidul ala, m-au pansat, si trebuie sa am grija sa nu ia pansamentul aer. Eu nu stiu cum o sa reusesc sa ma spal de azi inainte. Acum mi-au dat drumul acasa, urmeaza ca vineri sa-l sunam pe doctor, sa vada daca ma poate opera luni, asa cum l-am rugat (joi e ziua mea si as vrea sa fiu acasa, chiar daca in ghips).
Oooooofff, nu mai pot !!

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ile,draga,nu stiu cum putem scaoa de migrene.Eu voi incerca sa ma vitaminizez putin ca,de la nasterea Theei am ramas cam daramata.Si noi vb. zilele trecute ,cu niste prieteni care au fost intr-o excursie in tarile nordice si tare am vrea sa ajungem dar,mie in autocar imi este rau,iar cu masina am face o vesnicie.Poate cand va creste Bubu si o vom putea lasa o luna la parinti...(vom putea oare??????)
Eu curat partea exterioara a kiwi-ului,pana la seminte si o strivesc cu furculita.Sau il dau pe razatoarea de sticla,usor,sa nu ajung la seminte.Il amestec intotdeauna cu alte fructe,de preferinta mar,para,banana sau piersica(din borcanel).

alinaalex,hotarat lucru,Marc este un baietel foarte...la locul lui.Cuminte,ascultator,ce mai,sa tot faci asa copii!
Noi papam Humana 3 si ne place si cel cu mar si cel cu banana.

Aalina,eu sunt moldoveanca.Brasoveanca sunt doar de ceva vreme,de cand avem un apartament de vacanta in Brasov.dar ma simt atat de bine aici,incat pot spune ca sunt acasa.De altfel,Bubu este aici in elementul ei,de parca ar sti ca aici a aparut pe lume.
ha!Normal ca folosesc momeli naturale,adica rame,viermusi,coropisnite,rame serpesti... .E adevarat,de unele mi-e cam scarba,dar...arta cere sacrificii.Oricum,am mereu langa mine un lighenas cu apa,sapun si prosopel si,ori de cate ori schimb momelile,ma spal.Cei cu care merg la pescuit imi spun ca sunt un pescar fitzos si ca,abia cand voi putea tine rama-n dinti voi fi unul adevarat.Nici chiar asa!

Ciuf,uite ca stau pana duminica,deci n-ai anticipat corect.Sac!Poate reusesc sa ma vad cu Tania.Cum o cheama pe prietena ta,cea care este din Bv si care se intoarce in tara definitiv.Claudia,cumva?familia minunata!

Micaalsa,inainte de a sparge gingia Cei 4(nume de cod),Bubu a refuzat laptele cu desavarsire,vreo 5 zile,in special seara.Apoi,cu greu manca 100 ml.Asa ca tare stiu prin ce suferinte treci.

Ieri,in timp ce-i strecuram compotelul,Bubu a deschis un sertar din living(cu dintii cred,ca am mai prins-o facand asta)si...s-a bagat in el.Nu stiu cum si mi-e groaza sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla.Cum de nu s-a lovit????Am pozat-o,evident.
Eu o scot afara,indiferent de vreme(daca ploua,pun deasupra caruciorului folia protectoare).Ceata ne mai tine in casa,ca umezeala nu e buna pt. respiratia bebeilor,in rest,fie cat de frig,noi iesim.Si nici nu o infofolesc prea tare.Se pare ca am calit-o.
In rest,caut bona...de la distanta.Sunt disperata ca nu gasesc si am ajuns sa cred ca nu s-a nascut inca bona ideala pt. Bubu.La cat sunt de paranoica,voi gasi oare?Cert este ca pana in februarie trebuie sa o gasesc,ca sa pot sa o si scolesc pana incep serviciul.Cine stie o potentiala bona???????

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Doamne,Irina,prin ce iti este dat sa treci!!!!!!Biata de tine,trebuie sa rezisti,de dragul lui Andrei,care are nevoie de o mamica sprintena si sanatoasa.Mi s-a facut rau citind ce a trebuit sa induri.Am vazut la stiri accidentul in care 2 copii,da manuta,au fost spulberati pe trecerea de pietoni,in Constanta.Cred ca ala a fost.
Sanatate multa si putereeeeeeee!Suntem alaturi de tine si...te asteptam la intalnire...bipeda!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Of, Irina, nu pot sa cred!!Prin ce treci!!Atatea probleme odata!Eu nu am apucat sa citesc capitolul asta in intregime si nu stiu ce ai patit, acum ma pun pe citit, sper sa gasesc repede.Da' de Andreiutu cine are grija?Si cum s-au vindecat degetelele lui?Parca el avea unghii incarnate si l-ai operat,nu?
Sper sa iasa bine a 2-a operatie, sper din tot sufletul.Multi Sa ne dai vesti despre tine!!
LA MULTI ANI DARIUS!!!!! Sa fii sanatos si cuminte si sa dea dintisorii mai repede!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Ah, am uitat sa ma plang:ma doare osul stern de crap!!Voi ati patit asa ceva?Dr. zice ca din cauza greutatii lu' Edutu si ca de fapt de la coloana mi se trage.Azi noapte am plans de durere, nu ma puteam misca, aveam impresia ca mi se despica osul, asa ma durea.Am avut noroc ca dormea mami cu bebe, dar ce ma fac la noapte daca ma apuca iar durerea aia crunta si Edutu palange?La noapte sunt singura singurica.VAi de mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Irina, bafta pentru luni si sa te-ntorci joi acasa ..Doamne, si inca o operatie dupa 1 an?? Poate ar fi bine sa iei pastilele alea de oprit lactatia ca sa nu mai ai si grija asta, macar data viitoare.Nu poti sa suni ginecologulcarete-a urmarit sa-ntrebi care e doza corecta? Bine ca macar bebe e pe maini bune si poti sta oarecum linistita din punctul asta de vedere.
Tili, de ce vrei tu sa fie si dolofan neaparat? E sanatos si vesel, greutatea conteaza mai putin.Mie mi se pare ca mananca foarte bine (nici nu se compara cu matza mea!!), iar cu sanul eu cred ca poti sa-i dai pana cand vrea el si poti si tu,chiar daca e mai lenes. Laptele formula cu cereale poate (la Ana n-a fost asa)n-ar face decat sa-l faca pufos si nu cred ca vrei asta. Avantajele laptelui de mama cred ca le stii si tu foarte bine, nu renunta doar pentru ca ti se
pare slabut.Chiar asa, ti-a spus pediatrul ca e slabut sau tu crezi asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutari din carantina.....si multumiri pt urarile de facut bine...

Noi ne pregatim sa plecam la pediatra noastra, careia tare i se pare ciudat ca a facut rujeola mandra si dupa numai o zi juma i-au trecut bubitele fara a lasa nici o urma (cica ar fi trebuit sa ramana niste pete maronii in locul bubitelor rosii), fara sa mai faca febra...asa ca azi ne astepat sa ne vada si ea si sa ne trimita la Victor Babes, la infectioase, ca sa fie sigura...si probabil ca sa ii faca anticorpii sa vada daca a fost realmente rujeola sau nu...si in functie de asta se va sti daca mai face sau nu vaccinul antirujeolic la un an....

Mai multe m-ati intrebat cum se manifesta....pai cu vreo 2 zile inainte a facut febra destul de puternica (fiindca am constat in timpul noptii, nu am vrut sa o trezesc si sa o chinui cu termometrul, asa ca i-am dat panadolul si am sters-o cu o carpa rece pe frunte si manutze si a cedat ff repede, cam in 10 minute), iar a doua zi seara am constatat ca era plina pe spate si pe burtica-piept de niste pete si bubite rosii (nu semanau cu cele de alergie) ... nu stiu daca mananca sau nu...a doua zi dimineata aproape ca nu mai avea nimic, dar pana am ajuns la doctor s-au inrosit la loc si urcasera si pe gat in sus, urechi si barbie....pana seara au disparut de tot si definitiv....dar trebuie sa stea in casa, pt ca inca era contagioasa si trebuie cica sa stea la caldura....De tratat nu prea se trateaza cu nimic, doar Panadol la 8 ore ca sa nu faca febra si mi-a mai dat vitamina c ca sa o intareasca, in rest trebuie sa isi faca damblaua

Vad ca toata lumea a inceput spalatul pe dintii copiilor...daca aveti ce spalaaaaaa ...noua de-abia ne-a mai dat un dinte sus si poate sapt viitoare il vedem la fatza si pe al doilea de sus...

Simonet...succes cu durerea de spate...stii ca am vorbit atunci la tel si iti ziceam ca ma doare locul unde mi-a facut rahia....am senzatia ca e asa si de la frig nu numai de la ridicat tone de bebe...oricum si eu sunt anchilozata de spate pt ca mai nou vrea sa o dansez mereu...iti inchipui cum e sa dansez cu 10-11 kile????!!!!
Draga de tine....hai lasa ca o sa vina si vremuri mai bune si pe ulita ta. Si eu am crezut ca o sa mearga mult de-a busile mandra mea, da' uite ca nu a durat prea mult, de cand am lasat-o in voie pe jos...,asa ca nu se stie...ce e drept ca ea umbla in doua picioare, sustinutza, de pe la 6 luni...deci rpobabil ca s-a antrenat...
Andreea....bine ai venit in lumea nazdravanilor care fac tot felul de boacane fara sa se mai loveasca....stai sa vezi cand o incepe sa izbeaasca intr-una usile si sertarele...dar fara sa isi prinda degetele, pentru ca invata smecheria...atunci sa te tii....
Kim...felicitari pt fotomodeala....gigea, tare mai-mai....
Irina ...esti bine????
Adar....de bine ce ii e, de aia te chinuie.....de placere sadica...asa e softul lor....ca cica nu esti mama daca nu mai si suferi un pic...intelegi cum vine vorba din batrani????
Andreea....intr-adevar e prima ....da' la cumintenie nu poate fi prima??????...sper ca ai iesit din starea de ramosenie....
Ciuf...asa e ...grea meseria de mamica, dar pe mine cred ca m-au ajuns "blestemele" lu' mama mea, car emi-a dorit un bebe asa ca mine...iar mai hazbant a fost la fel....deci ce putea sa iasa????
Poli...si Mariuca semana cu soacra-mea...cica....asa ca te injoi la ...
Alina....nu , nu a facut antirujeolicul ala de la 7 luni...nu mai era campania aceia speciala de vaccinare cum au fost in alti ani....in mod normal se face intre 12-15 luni....iar de transmis cica asa de usor si repede se transmite inca cica era de ajuns sa treaca pe langa cineva purtator de virus...poate chiar eu l-am luat de undeva, dar fiind imunizata sa fiu purtatoare...si gata, am pus de buba....
Diana...sper ca macar la voi sa fie o faza chestia cu mancatul...ca la noi nu mai e de mult o faza, ci o adevarata aventura, cu escaladari de mese, cu jucat in timpul mesei, cu stat in picioare sau eventula in cap...cred ca pt persoane ca ea s-a inventat fast-food-ul, care mai au de rezolvat si alte lucruri in timpul mesei

Acum fug sa ma pregatesc de zburat la doctor.....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput